Binnenverlichting

Buitenverlichting

Ontdek alle voordelen in een oogopslag

Veilige betaling
Bij ons winkel je vertrouwd!

Verlichting van talrijke kwaliteitsmerken met Côté Lumière

EEN DESIGN ARMATUUR OM UW INTERIEUR

Onvermijdelijk in een huis, verlichting speelt een essentiële rol, die zowel een decoratieve en functionele verlichting of de sfeer bij u thuis. Zijde licht biedt u meer dan vijf jaar een grote catalogus van armaturen in reactie op alle soorten behoeften. Wij werken met vele merken van verwijzingen om u te bieden de zo breed mogelijke keuze, in vele stijlen en in alle budgetten.

Voor een kamer, een keuken of de woonkamer, waarom niet kiezen voor een schorsing, een Muur licht of een plafondlamp ? Dagelijkse, vernieuwen we onze collecties te bieden een grotere keuze in lampen, maar ook de nieuwste trends en technologieën.

Als u liever een eenvoudige verlichting, weinig energie en functioneel, we u enkele bieden inbouwspots, LED plafond of de vlekken op de rails.

Want uw veiligheid ook belangrijk voor ons is, wij bieden ook een sanitair efficiënt en elegant.

U bent op zoek naar nog meer waterdichte armaturen? Ontdek ons productassortiment buitenverlichting. Een Outdoor stoffen kan ook het verbeteren van uw gevel in geen tijd en uw bezoekers maar toejuichen. Ons assortiment omvat ook het lichte meubilair en buiten straatverlichting.

Naast deze essentiële producten verkopen wij ook childrens, hoofdbanden LED-lampen, stille ventilator voor uw zomerdagen, lampen te vragen en vele anderen! Wacht niet langer om te ontdekken van onze vele producten.

Zijde licht biedt meer dan 10.000 lichten.

Hebt u een project voor de renovatie of bouw met het kopen van lampen voor uw huis of uw buiten armaturen ?
Ontdek dat onze catalogus bevat meer dan 10.000 lampen online. Wij zijn aanwezig in uw onderzoek en een van onze verkoop zullen beschikbaar zijn via telefoon, e-mail of chat om uw vragen te beantwoorden.

Wij bieden alle soorten lichten, zal dit een schorsing voor uw woonkamer, een lamp te vragen voor uw kamer of een nacht licht voor de kamer van uw kind, vlekken voor uw keuken of een badkamer wand, onze ruime keuze aan lampen het ontwerp van de lamp vindt u aan de beste prijs op het internet. U wilt uw oude vervangen Halogeen lamp door een LED-lamp, maar u weet niet welke economische lamp kiezen, vraag om hulp bij onze klantenservice.

 

Licht is leven!
Wijzigen uw verlichting zal uw huis wijzigen en breng je welzijn op een dagelijkse basis.

De verlichting in uw huis goed geëvolueerd, ze zijn niet langer alleen nodig om licht te geven aan uw interieur, maar moeten voldoen aan de nieuwe criteria op het gebied van energiebesparing, van kleur, van variabele in macht temperatuur afhankelijk van het tijdstip van de dag en het hulpprogramma dat u wilt maken.
Als algemene regel, uw verlichting net als uw meubels moeten brengen u een nuttige functie en welzijn te leven in uw kamers.

Plaatsen van een muur met detector in uw huis-entry, een lantaarnpaal met een lezer in de buurt van uw bank, een woonkamer van de lamp in de buurt van uw TV, een ontwerp van de armatuur sfeerbeeld op kleur variabele te animeren uw avonden met vrienden zijn klein wijzigingen die u de sfeer en het comfort brengen zal zocht op een dagelijkse basis.

Het essentiële is niet om alles te veranderen, maar om aan uw verlichting bestaande nuttige veranderingen die uw kwaliteit van leven en uw visueel comfort verbeteren zullen.

Door vervanging van, bijvoorbeeld, uw oude lampen die zeker niet door economische van nieuwe LED lampen dat gelijke macht tot 10 keer minder energie dan de conventionele lampen verbruiken.

Installeren van de nieuwe LED-lampen in je huis zodat u de keuze tussen een verscheidenheid van vorm en kleur, u kunt ook de kleur van het licht en de gewenste macht.
U hebt geen meer excuses om te denken van uw portemonnee en het milieu!

 

Een licht aangepast aan uw behoeften en uw space.

Het belicht alle stukken in functie die een kantoor, een keuken, een eetkamer of een woonkamer kan oplichten op dezelfde manier.
Het is belangrijk aandacht te besteden aan het type lamp en temperatuur van het licht dat u zal kiezen voor het gebruik dat wij maken.

Wij hadden gebruikt aan het licht van onze kamers met bollen type halogeen of gloeilamp door samensmelting van filamenten, waardoor een temperatuur warm en geel.

Een paar jaar geleden kwam het beroemde type vaak te wit of te blauwachtig CFL bollen en zo slecht aangepast aan onze behoeften. Bovendien waren deze ook vaak seconden alvorens hun volle kracht, waardoor ze ongeschikt voor huishoudelijk gebruik.

Onlangs hebben wij een echte stap voorwaarts met de nieuwe LED-lampen, het is nu mogelijk om te kiezen van het type lamp en het formaat dat overeenkomt met uw meubilair, macht en kleur temperatuur die bij u past best.

Voor een bureaulamp is het verstandig om een neutrale temperatuur van 4000 kelvin van ° niet de ogen stam en stimuleren zijn aandacht.

Voor een badkamer, ook richten op een gloeilamp die een natuurlijke wit licht brengt, zal het dat veel leuker om de persoon die hebben een lichte neutrale make-up dragen en niet te warm...

Kiezen om te ontspannen, een warme kleur die uw kamer een comfortabele en warme sfeer zal brengen.
Aan kant - lumiere.com, u vindt de producten van kwaliteiten en aangepast aan al uw behoeften.
Heb je een vraag, we zijn hier om te luisteren en u te adviseren.

 

Een lamp brengt warmte tot een grote ruimte en diepte voor een kleine kamer.

Elk huis is anders, dus het is noodzakelijk voor de inrichting van uw interieurs met meubilair dat brengt een evenwicht en de meest geschikte sfeer, is hetzelfde voor uw verlichting.
Voor grote ruimten met hoge plafonds, spelen met verschillende hangende lampen krijg je korting op verschillende hoogtes, zal dit volume geven en aankleden van uw kamer.
Zoals het was zodra gebruikelijk om gekleed plafonds met grote kroonluchters aan Hangers, blijft geven de ruimte een volume en een magische, het belangrijk om een oogje houden op deze regel.
Wij zijn natuurlijk meer zware decoratie en wat uw stijl zijn het moderne of meer klassieke, maar aankleden en een lichtheid en stempel met uw vering naar uw kamer brengen.                                                     

Veel ontwerpers nagedacht over de vraag en je zal vinden op zijde licht opknoping lampen die zal brengen aan uw huis de afwerking die u zoekt.
Plaats een groot type ophanging Vertigo Petite Friturede ontwerper Constance Guisset, met een backlight (Cap lamp) lamp, zal dit geven een lichte sfeer op uw plafond en de muren en een spel van schaduw en licht, voor gegarandeerde effect!

Voor kleine onderdelen, het is integendeel, het is absoluut niet aan uw plafond of de ruimte in de menigte. Plafond spots draaien om te verlichten van specifieke gebieden in uw kamer.
Een tafellamp of een plek geven zal verlichting van de bodem naar de top, accentueren het effect van hoogte naar uw kamer. Een straatlantaarn plaats in een van de hoeken ook hetzelfde effect heeft en uw kamer zal vergroten.

 

Functionele verlichting en extra verlichting.

Het is belangrijk onderscheid maken tussen een functionele verlichting of technische verlichting (spots...) en vulling licht.

Wanneer uw renovatie of bouw, vergeet niet dat uw stukken zijn niet allemaal op dezelfde manier licht. Sommige delen zijn plaatsen van passages en andere ruimten te leven u zult gebruiken op verschillende tijden en voor verschillende gelegenheden.
In deze geest denk aan goed licht de ruimten van passages als een corridor, trappen op een uniforme manier, dit voorrecht enkele kleine punten van licht met kleine stippen verzonken of schijnbare.

Voor uw keuken, die meer een van de belangrijkste kamers in het huis is. Het is raadzaam om na te denken om functionele verlichting om de hoeveelheid voldoende licht voor Cook.
Een rij van verzonken plafond vlekken of kleine plafond spots, onder de hangende meubels lampen bieden een helder troost voor uw activiteit.
Ook overwegen uw centrum eiland, met kleine hangende lampen met decoratieve lampen die een stempel en de sfeer in de avond krijgt.

In uw woonkamer, kiezen voor extra lampen. Plekken om te ontspannen, kunt u de intensiteit van uw lampen, hebben bij de hand een lantaarnpaal uitgerust van een lezer om te lezen comfortabel vanuit uw luie stoel, een kleine woonkamer lichtbron in de buurt van de TV hoek vermijden te brengen een kleine lichtbron van uitpersen van uw ogen.
Hebt u grote stukken van meubilair of een bibliotheek, een grote TVs met drie schappen of iets gewoon niet jaloers toe te voegen aan uw space... onzichtbaar en indirecte verlichting kan geven verandering.

Zijde licht biedt LED Banner stickers en klaar te gebruiken. Deze komen in verschillende maten en kan zelfs met behulp van een afstandsbediening, kunt u kiezen van de kleur van de gewenste temperatuur en licht intensiteit. 'S nachts, zal dit soort meubilair voltooien van uw verlichting en een rustige en serene sfeer brengen in uw huis.

 

Hoe vindt u de lamp van uw dromen.

Wat uw stijl, eigentijds, design, of meer klassieke, vindt u onder onze verschillende soorten lampen, verlichting geschikt voor uw smaak, uw behoeften en uw budget.
Hoe doe je onderzoek?
Onze catalogus in verschillende categorieën, armaturen voor interieurs, exterieurs, ledverlichting, hebben we geregeld...
Elke categorie bestaat uit subcategorieën: alle Wandverlichting, plafond verlichting, rustige fans...
Zodra de subcategorie is geselecteerd, is het mogelijk op basis van de keuze van criteria (aan de linkerkant van de pagina) voor het sorteren volgens uw behoefte.
Voorbeeld, zoek je een lamp voor uw badkamer.
U kunt onder andere bepalen de kleur, diameter, en het onderzoektijdvak die deze lamp beoordeling moet hebben.

 

U wilt kwaliteit, merken en nieuwe armaturen en niet vervalsen?

Zijde licht biedt nieuwe producten merk voor alle budgetten en al uw verlangens.

Om te voldoen aan u, zoeken we naar collecties van lampen op alle prijzen, maar in antwoord op een garantie voor kwaliteit. Dat is waarom wij bieden geen vulgaire kopieën of twijfelachtig importeren, wij vertrouwen op onze leveranciers!
Alle merken die wij aanbieden voldoen aan EU-normen waardoor een Europese 2 jaar garantie. Deze garantie dekt verborgen gebreken en de risico's van niet-naleving, vanaf de ontvangst van uw bestelling, wordt de garantie van kracht.

Wij bieden ook een aantal lampen ontworpen met de hand en merken.

 

Business mixen met plezier!
Verlicht je buiten kunt u daarmee uw huis terwijl haar beveiligen.

Naast het gemak van verlichting aan het begin van uw huis, kunt het ook beveiligen.

Het is nu mogelijk om muur appliques, terminals of spots met verkeer detector. Het idee is niet om te plaatsen van een detector op al uw buitenverlichting, maar automatisch verlicht waar zich de plaatsen van passage of gevoelige gebieden, op het moment waar je licht nodig. Het uitbreken van een licht in de oprit van het huis als u aankomt de avond, een kleine pad naar de voordeur, een muur gemonteerd op de muur tegenover u tuin...

Het feit dat verlichting door detectie van beweging kan uw huis ook schrikken van een indringer in uw afwezigheid en laat Waarschuw uw buren voor een aanwezigheid op uw eigendom tijdens uw vakantie.

  


Wat voor soort lamp om te kiezen voor mijn tuin lichten of de voorkant van het huis?

 
Vandaag, zijn allermeest naar de buiten armaturen voorzien van LED-lampen, die het mogelijk maakt om te houden uw decoratieve verlichting verlichting in de avond zonder zorgen te maken over uw factuur aan het eind van de maand.
Uitgerust met LED lampen worden steeds vaker genoemd retro fit, betekent dit dat de LED kan worden gewijzigd. Fabrikanten hebben begrepen dat de bezorgdheid van de consumenten die in vergelijking met de vraag hoe doen wanneer de LED sterft, moet ik de lamp vervangen?
Wat betreft van een conventionele lamp is het nu mogelijk met de merken van lichten te vervangen door alleen de LED van de lampmodule.

  

Wat wilt u graag voor uw huis?

Er zijn vele oplossingen van armaturen voor toepassing buiten variërend van verhelderend het is beneden- en bovenverdieping voor uw gevel aan de terminals of bolders voor de ingang van uw huis. We kunnen hen onderscheiden in diverse grote families.

  

Externe appliques:

We benadrukken de verlichting van een huis moet functioneel zijn, maar het zou simplistisch zijn het bij laten. Door het plaatsen van een externe stoffen op je front, you gonna aankleden van uw huis en uw huis te verbeteren.
Bij de keuze van dit armatuur type is het belangrijk om te definiëren wat de muur moet hebben, is dit gewoon een heldere punt dicht bij een voordeur en als dit armatuur moet zijn uitgerust met een bewegingssensor of niet. Wilt u een enkele lamp boven de deur of zou je liever hebben twee lichten aan de rechterkant en links van uw deur? Tot slot, waarom niet zaken met plezier combineren.

De test moet nooit verwaarlozing is de kwaliteit van de lamp die u kiest, is het soms gemakkelijker om de begroting voor de lampen voor uw huis, maar moet het duidelijk zijn dat uw buitenverlichting zal worden blootgesteld aan alles wat de slecht weer, regen, zon, vorst en sneeuw...

Of uw huis hedendaags of klassiek is, is het mogelijk vandaag voor het verlichten van uw buiten met armaturen voldoen aan de nieuwe normen van kwaliteit, milieu en LED-technologie.

  

De terminals of bolders:

De familie van de lampen op voet weefgetouwen groot in uw buiten landscaping. Post of terminal, zal het de contouren van uw huis en definieert de belemmeringen van de hoogtepunt van de avond.
Accentueren van de stappen bij de ingang van het huis of de trap naar de tuin, lichte terminals zal veilig rond uw huis en brengen licht en diepte aan de buitenkant.
Net als uw schansen is de keuze van het juiste materiaal belangrijk als u wilt duurzaamheid geven uw verlichting. Voor de keuze van de lichtbron, kunnen wij alleen adviseren u de nieuwe technologieën opgebouwd uit LED-module te gebruiken. Meer efficiënt in termen van energie, de nieuwe lampen LED verbruikt tot 90% minder.

  

De inbouwspots:

Onzichtbare dag, inbouw spots maken de sfeer in de avond.
Voornamelijk gebruikt voor het markeren van uw exterieur, verzonken geplaatst in serie ter plaatse merken het pad zonder schitterende. Het kan worden ook worden geplaatst langs een muur of een front uit de esthetica, gelegen aan de voet van een boom of een standbeeld te brengen, het zal het maken van een prachtige ambiance die haar schoonheid zal brengen.

Zelfs als zij een beetje voorbereiding van hun faciliteiten, vereisen omdat ze moeten worden ingebed in een terras of platen van huis, zal de inspanning het resultaat nog mooier!

Of de plek buiten inbouw rond of vierkant, harmoniseert met alle gebouwen en volledig opgaan in het interieur.

 

De lampen te vragen:

Wat zal voorzichtig als criteria voor een outdoor-lamp zijn.

Het is zeer belangrijk om uw aandacht bij uw keuze van armaturen voor de buitenkant te kijken naar de index van bescherming of IP.

De index van bescherming zal informeren over de dichtheid van de lampen van een vloeistof of een vaste stof.

Vindt u op de letter van de lampen 'IP' twee en twee getallen, bijvoorbeeld: IP44. Het eerste cijfer geeft dat de bescherming tegen het binnendringen van vaste stoffen en het tweede cijfer geeft de bescherming tegen de penetratie van het vloeibare lichaam.

Alle lampen moeten niet dezelfde index, de index nodig zal afhangen van de locatie, of u wilt plaatsen de armatuur.
Als er een plek die is ingesloten op de vloer, zal de bescherming index hoger zijn dan een plafondlamp die zal worden geplaatst op een plafond verlichten van een terras.

Voor een beter begrip, ik nodigen u uit om de tabel in de volgende link raadplegen: IP-CLASSIFICATIE

Het is ook belangrijk om te weten van het gebied waar u wilt plaatsen de armaturen.  Omdat de plaats bepalend zijn voor het gebied waarin uw design armatuur moet bestaan.

Als uw huis is gelegen aan de zee, zal bijzondere aandacht worden gemaakt van materialen die geen marine corrosie (zee zout ondersteunen) op het gevaar af voor het wijzigen van uw buiten verlichting voortijdig.

Om te vergemakkelijken uw onderzoek, plaatsen we de foto's op onze outdoor lampen een kust-logo.
U kan hebben geraden, het kiezen van dat de juiste lamp voor uw buiten is erg belangrijk, dat is de reden waarom wij blijven tot uw beschikking om al uw vragen beantwoorden.

  

Onze verplichtingen.

  

Beste prijzen op het net:

We analyseren dagelijks meer dan 10.000 artikelen om u te bieden onze lampen tegen de beste prijs van de markt.

Op elke productpagina vindt u een korting direct toegepast op de voorgestelde prijs van de fabrikant. Deze korting wordt weergegeven als een percentage in een rood vierkantje, toestaand u om te weten de nieuwe prijsaanpassing en de winst.

  

Tevreden of terugbetaald:

Na ontvangst van uw bestelling, en als het niet uw verwachtingen past, hebt u 120 dagen om terug te keren en geen straf met uitzondering van de kosten van terugkeer.
Hoe verder te gaan?  
Schrijf ons gewoon een mailtje naar ons waarschuwen van uw keuze en wij sturen u een label per post. Het perceel worden gestort in een verkoopspunt van type Mondial Relay of naar het postkantoor, afhankelijk van de grootte van het pakket.

De ontvangst van het pakje, het product of de order zal worden terugbetaald.

  

Al onze leveringen zijn gegarandeerd in geval van verlies of schade:

Al onze pakketten ons magazijn verlaat zijn gegarandeerd en verzekerd voor transport, de kosten in geval van verlies of breuk zal worden volledig genomen op onze kosten.
Door de onhandigheid van een bestuurder, het bestelde product wordt geleverd, beschadigd of gebroken, vervangen wij u zo spoedig mogelijk.
Sereen, je niet hoeft te betalen! 

  

Beveiligde betalingen:

Bij de betaling van uw bestelling, zal de volledige prijs verschuldigd zijn.
Deze prijs is inclusief uw producten en het vervoer.

Wij bieden verschillende betaalmethodes.

Kredietkaart:
Geaccepteerde cards Visa, Mastercard of Paypal zijn. Het bedrag direct gedebiteerd na bevestiging van de bestelling.

Betaling in 4 keer: het is ook mogelijk om te betalen voor uw bestelling in 4 keer met het betaalorgaan CB4X Bank Casino.

Via overschrijving:
Het is mogelijk om uw bestelling door overschrijving te betalen. Wanneer u met een overschrijving boekt, ontvangt u onze bankgegevens via e-mail om te valideren van uw bestelling.
De ontvangst van de betaling, uw bestelling zal worden gevalideerd.

 

We zijn hier om te helpen:

U hebt gevonden de lamp die je wilt, maar je bent niet bepaalde (e) ze zou passen bij uw huis of uw tuin. U zag op het internet een product en vraag jezelf af of we het aan de beste prijs krijgen kunnen?

Wil je helpen om te maken van uw keuze in onze catalogus?
Ondervindt u een probleem of als u gewoon wilt telefonisch te finaliseren van uw bestelling?

Wij zijn hier om u te helpen in uw onderzoek of uw toepassingen en professionele en gemotiveerde consultants zijn beschikbaar per telefoon of e-mail.

 
Zijde licht is een levend internet showcase en we zijn altijd aanwezig voor uw vragen.

Lees meer
0