Al onze plafondverlichting  

Prijs

8 € - 906 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

0 - 100

Dimbaar als lamp OK

Bewegingsdetector

Schakelaar

Valider les filtres
Er zijn 898 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 898 items
Weergegeven: 1 - 60 van 898 items

Plafondlamp

De plafondverlichting is het ideale binnenverlichting voor al uw woonkamers. Voor zowel de woonkamer als de eetkamer of de slaapkamer brengt het licht en geeft het een kleine decoratieve toets. In onze catalogus voor binnenverlichting biedt Côté Lumière u een breed scala aan design plafondverlichting die uw verlichting karakter geeft.

Om licht te brengen tijdens het inrichten van uw kamer, kiest u voor een prachtige plafondverlichting. Om uw woonkamer, uw slaapkamer, uw eetkamer of zelfs uw keuken te verlichten, kunt u de armaturen aanpassen aan de stijl van de inrichting van uw huis. Van de honderden modellen die verkrijgbaar zijn aan de Côté Lumière, vindt u binnenverlichting in alle soorten, materialen en kleuren. Kies uit klassieke of moderne modellen, metaal of kristal, transparant of gekleurd, enz. Vind een grote verscheidenheid aan producten, verfijn uw selectie op basis van prijs of fabrikant.

Ontdek bijvoorbeeld de gebogen plafondlamp met flexibele armen die u kunt oriënteren volgens uw behoeften en wensen. Er zijn ook modellen met totaal onwaarschijnlijke ontwerpen die een meer eigentijdse uitstraling zullen geven aan de hele ruimte die ze versieren. Daarnaast is er de witte Pirce spiraalvormige plafondlamp die bestaat uit meerdere dunne schijven en een onvergelijkbare verlichting in de ruimte geeft. Maar als u op zoek bent naar eenvoudigere plafondlampen die aan elke stijl kunnen worden aangepast, zijn er ook meer klassieke modellen. Zoals de Casper ronde glazen plafondlamp die elke kamer in uw huis kan opfleuren, van de woonkamer tot de badkamer.

Met eender welk budget kunt u zichzelf een plafondlamp aanbieden die aangepast is aan uw smaak en de inrichting van uw huis, met prijzen variërend van 8 tot 1500 euro.

 

0