Plafondlamp  

(Er zijn 952 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 2040 €

Afstandsbediening verstrekt

Lengte

2 cm - 250 cm

Breedte

2 cm - 150 cm

Hoogte

1 cm - 172 cm

Middellijn

3 - 100

Dikte - Diepte

0 cm - 29 cm

Kracht

2 w - 1120 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 952 items
Weergegeven: 1 - 60 van 952 items

Kies de plafondlamp die op jou lijkt...

De plafondlamp kan in elke kamer van het huis geïnstalleerd worden, van de woonkamer via de slaapkamer tot de eetkamer. Dit type plafondlamp zorgt voor licht en geeft tegelijkertijd een subtiel decoratief tintje. Ontdek de interieurverlichtingscatalogus van Côté Lumière en kies de plafondverlichting die bij u past uit een breed scala aan designverlichting en geef karakter aan uw verlichtingssysteem!

De verschillende soorten plafondlampen

Het kiezen van de juiste plafondlamp kost natuurlijk enige tijd. Hier vindt u een overzicht van wat u vindt in dit gedeelte van onze online verkoopsite, die volledig aan hen is gewijd:

De glazen plafondlamp: deze zorgt voor een subtiele, zachte verlichting zonder ruimte in beslag te nemen.

De metalen plafondlamp: voor een moderne en toch chique uitstraling is dit model perfect, bijvoorbeeld voor de eetkamer, die boven de grote tafel hangt.

De plafondspot: deze kan worden gebruikt als keuken- of badkamerplafondlamp dankzij de mogelijkheid om het licht te concentreren.

De plafondlamp: dit model, dat direct in het plafond wordt bevestigd, betekent een aanzienlijke ruimtebesparing en is tegelijkertijd decoratief.

De plafondlamp: één armatuur, vele voordelen

De plafondarmatuur is een voor de hand liggende keuze als u op zoek bent naar een ruimtebesparend alternatief. Zoals de naam al suggereert, hecht het direct aan het plafond... aan het plafond.

De belangrijkste voordelen van de plafondarmatuur


Om een kleine ruimte te verlichten of om uw minimalistische inrichting te respecteren, is de plafondlamp aanwezig, waarvan de structuur praktisch in het plafond is verankerd. Houd er rekening mee dat de maximale hoogte van de lamp beperkt is tot zijn eigen dimensie om uw woonruimte discreet te verlichten, ook al zijn sommige modellen iets imposanter dan andere.

Een ander voordeel van de plafondlamp is dat deze als hoge lichtbron een open diffusiehoek heeft, waardoor het licht optimaal over de ruimte kan worden verspreid. Genesteld aan de bovenkant van uw interieur, verspreidt het licht over een groot gebied.

Wat de prijs betreft, kan het bijzonder zacht zijn voor de portemonnee, waardoor het een zeer relevant accessoire is voor een succesvolle binnenhuisarchitectuur en verlichting zonder de bank te breken.

Samengevat neemt de plafondlamp over het algemeen weinig ruimte in beslag wanneer deze aan het plafond is bevestigd, terwijl de lichtverspreiding tegelijkertijd wordt geoptimaliseerd. Het verspreidt het licht op zo'n manier dat het de sfeer van een kamer opwarmt zonder te verblinden. Er zijn genoeg modellen om u in staat te stellen een mooi object te kopen terwijl de uitgaven redelijk zijn.

Hoe zit het met de prijs voor een mooie plafondlamp?

Wat het budgettaire aspect van uw plafondverlichting betreft, goed nieuws: onze prijzen beginnen bij 15 en gaan tot 1500 euro. Bovendien is dit assortiment perfect en breed genoeg als u op zoek bent naar een licht om cadeau te geven.

De plafondlamp, meer dan een licht, een decoratieve aanwinst!

Als je je huis wilt opvrolijken, heb je dan al eens nagedacht over plafondlampen? Het assortiment is breed genoeg voor u om het perfecte model te vinden dat uw woonkamer in een aangenaam warm wit, uw slaapkamer, eetkamer, badkamer of zelfs uw keuken zal verlichten en verfraaien.

Het is tijd om te luisteren naar uw wensen en uw verlichtingsarmaturen aan te passen aan uw decor. De online verkoopsite van Côté Lumière heeft niet minder dan 10 categorieën gewijd aan binnenverlichting: ontdek in een paar klikken al onze modellen binnenverlichting zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. Kies in uw eigen tempo uit de verschillende materialen en kleuren om kleur aan uw huis toe te voegen.

Ontdek klassieke of moderne ontwerpen, in metaal of kristal, transparant of gekleurd, enz. Of u nu industriële plafondlampen, moderne plafondlampen, design plafondlampen, LED plafondlampen in uw huis wilt installeren, wij hebben een grote verscheidenheid aan producten. Om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben we verschillende filters opgezet om u te helpen uw selectie te beperken, bijvoorbeeld op basis van uw budget of fabrikant.

Ons professioneel advies

Vergeet de plafondlamp in de gang niet, om deze ruimte, die we vaak verwaarlozen, te verlichten!

Verlichting die mooi, leuk en efficiënt tegelijk is!

Als voor u het plafondlampje rijmt met verblindend en saai licht, nodigt Côté Lumière u uit om van de gebaande paden af te stappen. Speel met vormen en materialen, maar ook met kleurtemperaturen. Waarom kiest u niet voor plafondverlichting met flexibele armen die u kunt richten volgens uw behoeften en wensen?

Om een resoluut hedendaags tintje aan uw interieur te geven, ontdekt u modellen die erin geslaagd zijn minimalisme en warmte te combineren zonder dat ze te duur zijn! En waarom niet twee vliegen in een klap slaan door te kiezen voor een zuinige en duurzame LED plafondlamp?

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige keukenplafondlamp die in het decor past, of een iets origineler model voor een chique en opvallende woonkamer, zoals een industriële plafondlamp, of uitgerust met een lampenkap, of een eetkamer plafondlamp die uw gasten zal intrigeren, een paar klikken van de muis zijn alles wat je nodig hebt.

Ontwerp: waarom zou je jezelf daarvan beroven?

Voor een perfecte harmonie tussen het ontwerp van uw kroonluchter en uw interieur, raadpleeg onze talrijke tipbladen op het Blog van Côté Lumière!

Kies het model dat "tot u spreekt", waarvan u het gevoel heeft dat het elke keer dat u het ziet een gevoel van nieuwheid creëert. De plafondlamp is verre van een onbeduidend accessoire: hij is in staat om de ruimte die hij verlicht een chique tintje te geven. Zo hebben geometrische en Scandinavisch geïnspireerde patronen een warme en moderne uitstraling.

Futuristische ontwerpen zullen de verstorende elementen in een traditionele decoratie komen spelen en zorgen voor verbazing en zelfs plezier.

Denk aan kleurrijke kamers voor lange winteravonden!

Licht aan de plafondspot

Zeker, als u kiest voor een plafondlamp, afhankelijk van het model, kan deze een meer of minder complex frame hebben, afhankelijk van het ontwerp.

In ieder geval is dit type armatuur beschikbaar in vele stijlen om uw interieur met elegantie aan te kleden, terwijl het de hoofdverlichting voor elke kamer verzorgt. Bij Côté Lumière zijn er verschillende trends in de plafondverlichting: modern en eigentijds, industrieel, Scandinavisch, etc., zoveel mogelijkheden voor een decoratie die verder gaat dan de huidige normen!

Geselecteerde plafondlampen

Onze plafondverlichtingssectie is groot genoeg om u in staat te stellen een harmonieuze aanvulling op uw verlichtingsarmaturen te vinden.

Côté Lumière kiest haar producten door rekening te houden met het ontwerp, de normen en de verlichtingscapaciteit, aangezien deze elementen essentieel zijn voor een meer dan bevredigend resultaat.

Aarzel niet om het effect van uw plafondlamp te vervolledigen door andere soorten armaturen toe te voegen om een intiemere sfeer te creëren. Het kan in ieder geval het centrale element van uw verlichting worden.

Vergeet de LED-modellen niet, die niet alleen perfect integreren in het hedendaagse interieur dankzij het nogal futuristische design van sommige, maar vooral een aanzienlijke energiebesparing mogelijk maken.

De LED plafondverlichting is in staat om een zachte en aangename sfeer te creëren, ideaal voor de slaapkamer, waar het een cocooning-sfeer zal brengen.

En waarom niet een plafondlamp voor buiten?

Als u een buitenruimte heeft, bieden wij modellen in industriële stijl aan! Perfecte combinatie van metaal en glas, ze zijn geschikt voor LED-lampen.

Stop daar niet bij en bekijk de meer klassieke modellen die rond, vierkant, cilindrisch, buis, met dimmer, enz. worden geleverd.

Plafondlampen voor het hele huis

Plafondlampen in de keuken, plafondlampen in de woonkamer, plafondlampen in de eetkamer, zwarte plafondlampen: reken op de online winkel van Côté Lumière om het perfecte licht te vinden dat elke kamer in uw huis zal aankleden. Op zoek naar een plafondlamp in de badkamer? Er is een gedeelte dat volledig gewijd is aan de onlinewinkel! De voorgestelde modellen stellen u in staat om u 's morgens of 's avonds, wanneer de natuurlijke helderheid nog niet optimaal is, comfortabel voor te bereiden.

De kinderen mogen niet overtroffen worden en kunnen ook genieten van een mooie design plafondlamp, grillig of veelkleurig.

Met Côté Lumière kunt u uw plafondlampen tegen de beste prijzen kopen zonder dat u van huis uit hoeft te verhuizen!

0