Wilt u een leeshoek of indirecte verlichting, licht de leeslamp voor de lichte vloer is ideaal.  

Vloerlamp en leeslicht

Prijs

16 € - 3288 €

Middellijn

2 - 80

Inbouwdiepte

Dimbaar als lamp OK

Spanning

Vloerlamp en leeslicht

Aangepast aan zitten of liggen lezen, zijn onze lampen perfect voor de momenten van welverdiende rust. Met zijde licht, de lantaarnpaal of de ideale eReader voor uw behoeften te vinden. De collectie van Interieur verlichting ons assortiment zal voldoen aan de liefhebbers van decoratie als de meest besluiteloze design.
De armatuur op voet voorzien van een halogeenlamp wordt niet meer verkocht. Het is echter mogelijk om te vinden van hetzelfde product, maar uitgerust met LED-technologie. Deze LED-lamp met een witte kleurtemperatuur warm en hebben een record van licht aangenaam en ontspannend.
De meer gestileerde aan de meer sober, onze lezers aan te passen aan uw dagelijkse leven en uw behoeften. Van de goedkope vloer lamp tot de design lamp bieden wij een zeer breed scala van keuze. Om te zoeken naar het product dat het beste overeenkomt met uw smaak en uw huis, wij nodigen u uit om al onze armaturen voor interieurs te bladeren.

Hoe kiest u de Toon van de lamp?

Elk object op het nut ervan, zijn stijl en zijn plaats in ons interieur. Uw meubilair is geïnstalleerd, uw algemene verlichting wordt geplaatst, maar een extra verlichting of lezing licht lamp nodig?
De vloerlamp reageert op uw verzoek, ze brengt een complementaire licht de kamer en het zorgt voor een zachte en rustgevende sfeer.
Algemene verlichting is verstrekt door uw kroonluchter of uw inbouwspots. De vloerlamp biedt nachtlampje zachter en meer aangewezen.
U bent comfortabel zittend op uw bank voor u in de bouquinant een papieren boek ontspannen of flipping door middel van een tijdschrift. De lAmpe eReader is uitgerust met een zwenk-lamp. Het is ideaal om een gericht licht om een optimale lezing comfort te bieden hebben.
Geplaatst naast uw luie stoel, de lampadaire Toon brengt extra licht op de kamer. Dit licht zullen rustgevende en aangepast aan uw avonden met familie of vrienden.

Het instellen van de vloerlamp voldoende woonkamer zodat het goed bij uw interieur past ? 

Afgezien van de esthetische keuzes is de eerste vraag die moet worden gevraagd waar het wordt geplaatst en de plaats die je hebt. Verschillende vragen zal toestaan u om zijn grootte en het eerste gebruik te definiëren.
Een vloer lamp geplaatst in de buurt van een bank dient een vulling licht, maar geplaatst in de buurt van een eettafel, moet het versterken van bestaande verlichting. De grootte of de congestie van de armatuur is het tweede aspect dat we hebben rekening te houden. Als u een kleine ruimte hebt, raden wij u om te kiezen van dun en slank. Het moet Wees discreet zodat het gemakkelijker aan bestaande meubilair past zonder ruimte toe te voegen of het zal worden geïnstalleerd.
Een armatuur met een groot formaat voor een aanwezigheid in de kamer waar het is geïnstalleerd. Het zal meer zijn plaats in een grote ruimte eenvoudig vinden, maar er is de uitzondering die de regel bewijst.
Sommige voldoen aan meerdere criteria en vele toepassingen kunnen hebben. Ze zullen grote en in een grote ruimte in een kleine ruimte kunnen worden geplaatst. Het is de vooringenomen vloer booglamp die uit een gevormde boog en een lampenkap vooringenomen bell vormige arm bestaat. Het geeft een sfeerverlichting, maar kan ook worden gepositioneerd boven een koffietafel of een eetkamer als belangrijkste verlichting.
In beide gevallen zal de vorm en de stijl een visuele gevolgen hebben in de ruimte waar het zal worden geplaatst. Daarom is het zeer belangrijk om de plek waar het zal worden geplaatst voor do duidelijk te definiëren niet visueel rommel van de ruimte of een belemmering vormen voor de passage in uw kamer.
U hebt ervoor gekozen de plaats waar om het te zetten, maar heb je tot uw beschikking een stopcontact?
Het zou nog meer verontrustend en gevaarlijke geschiedde een koord door de kamer om het vermogen.

Het moet perfect te coördineren de kamer waar het zal worden geïnstalleerd, zowel op het niveau van de technische kenmerken ervan dan de esthetische eigenaardigheden.
Zoals hierboven werd ontwikkeld, is dit armatuur een belangrijk stuk. Het zal uw kamer aankleden en accentueren van de stijl van decoratie die u wilt markeren.
Het heeft ook deze functie, die niet in een interieur onopgemerkt. Daarom is het belangrijk aandacht te besteden aan de fouten van smaak.
Al deze criteria zal van invloed zijn bepalend voor de keuze van uw meubilair te voet.

De verschillende stijlen :

De tripod vloerlamp is een moderne en slank armatuur die is gebaseerd op drie dunne houten voet. Het dragen van een lampenkap in weefsel, brengt hij naar de kamer een zachte, warme licht. Het voldoet aan zowel esthetisch als praktisch onderzoek, omdat er de bijzonderheid van het flexibel. De benen kunnen worden gevouwen en deze vloerlamp tripod hout kan gemakkelijk worden verplaatst volgens uw wensen en uw behoeften. Samengesteld uit natuurlijke materialen zoals hout en textiel, armatuur naar een esthetische onderzoek dat beschikt over zo veel Scandinavische lantaarnpaal.

Voor de Scandinavische lamp, moeten we praten over of moderne lamp ontwerp licht?
Wat vaststaat, is dat de stijl op het eerste gezicht herkenbaar is. Het eerste kenmerk van een Scandinavische lamp is deze zoektocht naar eenvoudige en functionele ontwerp.
Samengesteld uit schoon en sobere lijnen, zijn ze altijd gemaakt met een combinatie van zowel natuurlijke en edele materialen. Hout is zeker het materiaal dat het best haar armaturen past.
De magie van de Scandinavische stijl geeft hun armaturen een tijdloze uitstraling.
Eigenlijk een heleboel Scandinavische lampen die lijken vandaag moderne zijn eigenlijk heruitgaven van producten die soms meer dan 50 zijn!
Voor kleuren durven we!
Van het water combineert groen roze poeder via de pastel kleuren perfect met meubilair van licht hout. Het is ook mogelijk om te spelen met een vleugje van heldere kleuren contrast. Ze brengt een vleugje dynamiek naar uw interieur. Elegante, schoon en warm, de Scandinavische stijl is niet ongeëvenaarde ter versterking van de kant verwennerij en ontspannen in uw huis.

In interieur decoratie draaide de trend naar natuurlijke materialen.
Hout weerspiegelt deze trend en brengt een kant natuur, charme en elegantie aan onze interieur. Nobel en warm materiaal, hout creëert een perfecte harmonie. Ze brengt een gezelligheid bij moderne interieurs en geeft een warm en authentiek tintje aan de klassieke interieurs.
De lamp na hout komt met een heleboel stijl en verschillende design. Het is natuurlijk dat dit materiaal in de schijnwerpers wordt gezet. Licht en resistent, Hiermee kunt maken van allerlei soorten armaturen die zullen dunne en slanke of flexibel worden aangepast aan uw behoeften.
Het zal zijn moderne wanneer discrete vleugje hout komen om te trouwen met andere materialen zoals lijstwerk in verlakte aluminium of koper.
Het lamp post hout is multifunctioneel wanneer het afneembare en oriënteerbaar.
Sommige fabrieken zijn ook echte lichtsculpturen. Scultra lamp wiens lichaam is samengesteld uit gedraaide takken geeft een natuurlijke en poëtische rendering. Ze brengt een vleugje esthetiek in de kamer waar het zal worden gevraagd.
Voor een vintage is lamp cinema het product heb je nodig. Samengesteld uit houten poten met zijn projector in verchroomd metaal, zullen de vloerlamp tripod hout ideaal voor een decoratie geïnspireerd door de industriële ontwerp.
De lamp gemaakt van hout is een stuk van aard, die komt in onze interieurs. Het is tijdloos en jurk perfect in de woonkamer, slaapkamer of kantoor.

De lantaarnpaal koper.
De koperachtig kleur jurken onze interieurs van natuurlijke reflecties lampen die een chique en verrassende aanwezigheid zal geven. Met een matte of helder brengt deze kleur ook een warme tint die karakter aan de armaturen geven zal.

Arc staande lamp werd ontworpen door de broers Castiglioni in 1962 en werd een icoon ontwerp. Gemakkelijk herkenbaar, de boog vloerlamp bestaat uit een voet in marmer van Carrara waar een metalen boog hand of Hang een roterende halfrond lampenkap
Dit ingenieuze systeem opende de weg naar vele makers te stellen lichten regio's en gedeporteerd. Dit licht maakte de overgang tussen de kroonluchter en lamp woonkamer op de voet.
Met behulp van zijn lopen uit het centrum, zal het eenvoudig zijn om zijn kap over een koffietafel of een eettafel en licht verstrekken.  De straat lamp paal is beschikbaar met stijlen en verschillende afwerkingen. Het hoofd van de lamp zal worden samengesteld van een lampenkap in stof of halve bol-vormige reflector. Zijn voet met contragewichten kan worden gevormd of ronde en vlakke voet verticaal tekstblok te gemakkelijk onder meubels worden geschoven. De gebogen staaf waarmee de lamp ook kunnen zijn verstelbaar in afstand. U zal zitten kundig voor kiezen van de lengte van de offset boven te plaatsen zijn schaduw uw tabel. Volgens de verschillende modellen is het mogelijk om een korting variërend van één meter tot bijna twee meter. 

Wij bieden een selectie van armaturen van de grote Europese merken. Ons doel is u te bieden een brede en gevarieerde selectie die bestaat van moderne en klassieke modellen met een onklopbare kwaliteit-prijs. Wij werken dagelijks om ervoor te zorgen van de producten en de kwaliteitsservice van een dat u veilig kopen. Zijde licht, zorg ervoor dat u de juiste aankoop op het internet.

Als ondanks dat u niet kunt op onze site vinden, neem dan gerust contact met ons op om te vertellen over uw zoekopdracht op. Zullen we alles in het werk om u te helpen in uw zoektocht en bieden u een professionele service.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn 337 producten.

Subcategorieën

per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 337 items
Weergegeven: 1 - 60 van 337 items
0