Vloerlamp met leeslicht  

(Er zijn 51 producten.)

Filtres

Prijs

30 € - 870 €

Dimbaar als lamp OK

Hoogte

110 cm - 400 cm

Middellijn

7 - 50

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 51 van 51 items
Weergegeven: 1 - 51 van 51 items

Welke leeslamp moet u kiezen?

De lantaarnpaal met leeslampje is een van de vele varianten van de lantaarnpaal. Over het geheel genomen zorgt deze lichtbron voor een zachte verlichting van de hele ruimte, terwijl de extra arm is georiënteerd om een geconcentreerde stralingshoek op een bepaald gebied te bieden en zo een groot leescomfort te bieden. Perfect om te lezen of te werken, de leeslamp is een must als u een bibliotheekhoek in uw woonkamer wilt creëren of gewoonweg uit uw bed wilt ontsnappen!

Waarom hebben we goede verlichting nodig om te kunnen lezen?

Als u ervan droomt om comfortabel te kunnen lezen in uw bed of in een zachte stoel, moet u zorgen voor voldoende verlichting. Nee, niet alle soorten armaturen zijn ontworpen om op dezelfde manier te verlichten, om hetzelfde effect te creëren. Daarom hebben de fabrikanten de zogenaamde leeslamp ontworpen!

Deze lichtbron is voorzien van een verstelbare tak, die het licht direct op uw boek of ander document projecteert. In dit geval wordt gezegd dat het vrijstaande leeslicht zorgt voor taakverlichting, geconcentreerd op één punt, in tegenstelling tot de traditionele vloerlamp, die de hele ruimte verlicht.

Vloerleeslamp

Waarom zou je een vloerlamp kopen?

Hier zijn vele goede redenen waarom de LED-straatlantaarn een onmisbare lichtbron is:

- De vrijstaande leeslamp verlicht niet alleen boeken, maar vermindert ook aanzienlijk de vermoeidheid of droge ogen.

- Bovendien neemt het belang van de verlichting toe met de leeftijd. Inderdaad, het zicht begint over het algemeen op natuurlijke wijze te verslechteren met de leeftijd.

- Dit alles om te zeggen dat het belang van goede verlichting voor het lezen niet moet worden onderschat. Als u denkt aan het gebruik van een eenvoudige tafellamp, kunnen we u alleen maar adviseren om uw standpunt over het onderwerp te heroverwegen!

Welke lamp voor een vloerlamp?

We kunnen het nooit genoeg zeggen, LED is zonder twijfel de beste optie om de straatlantaarn uit te rusten, veel meer dan een halogeenlamp! De effectiviteit van deze technologie is tot nu toe nooit ontkend:

- Een levensduur die in jaren kan worden geteld;

- Een aanpasbare schittering aan de gekozen kleurtemperatuur;

- Grote veelzijdigheid in het gebruik

Ontdek onze selectie van staande LED-leeslampen en kies de lamp die discreet in uw slaapkamer of woonkamer wordt geplaatst om u te laten lezen!

Vloerlamp leeszaal

Wat is de beste leeslamp?

Bereid u voor op uw definitieve aankoop in onze online winkel door deze eenvoudige vragen te beantwoorden: Hoe gaat u uw LED-straatlamp met leeslamp gebruiken? Ga je het gebruiken om in je kamer te lezen? Zal het als woonkamerlamp ook de leeshoek uitrusten? Bent u op zoek naar een lichtbron voor uw kantoor? Laat u inspireren door onze suggesties:

De statiefvloerlamp: een modern en slank armatuur dat op drie poten staat. Met een stoffen lampenkapje verspreidt het licht op een zachte en warme manier de kamer in, perfect voor de woonkamer, slaapkamer en eetkamer. Esthetisch en praktisch tegelijk heeft het de bijzonderheid dat het modulair is. De poten kunnen worden opgeklapt en de vloerlamp kan gemakkelijk worden verplaatst volgens uw wensen of behoeften.

De Scandinavische vloerlamp: moeten we het hebben over een design vloerlamp of een moderne lamp? Deze stijl heeft de bijzonderheid op het eerste gezicht herkenbaar te zijn. Met zijn eenvoudige en functionele vormgeving wordt hij gewaardeerd om zijn sobere en zuivere lijnen, altijd gemaakt met een combinatie van edele en natuurlijke materialen.

De koperen vloerlamp: de koperkleur geeft een chique en verrassende uitstraling. Met een matte of glanzende afwerking brengt deze kleur ook een warme tint die karakter geeft aan de verlichtingsarmaturen.

De booglamp: in 1962 bedacht door de gebroeders Castiglioni, is dit ontwerp iconisch geworden. Gemakkelijk herkenbaar is de gebogen vloerlamp die kan worden samengesteld uit een carrara marmeren voet waaraan een metalen boog of een oriënteerbare half-sphere lampenkap is opgehangen. De kop van de lamp bestaat uit een stoffen kap of een reflector in de vorm van een halve bol. De voet dient als tegengewicht, misschien in de vorm van een verticaal blok of een ronde, platte voet die gemakkelijk onder een meubelstuk kan worden geschoven. De gebogen stang waaruit de lamp is opgebouwd kan ook in afstand worden versteld. U kunt de lengte van de offset kiezen om de lampenkap boven uw tafel te plaatsen. Afhankelijk van de verschillende modellen is het mogelijk om een offset van een meter tot bijna twee meter te hebben.

Ons professioneel advies

Vergeet niet het filter te gebruiken voor een meer relevante zoekopdracht naar het type leeslamp dat bij u past!

Heeft u een vraag? Een mening? Neem contact met ons op!

Het hele team van Côté Lumière staat klaar om uw vragen over LED-straatleeslampen of een ander model lamp in deze categorie te beantwoorden. Via e-mail of telefoon helpen wij u bij het kiezen van het juiste licht om aan uw wensen te voldoen.

0