Ophanging salon Bloemen 9

KARE-31592

MaterialenAluminium | Textiel
kleurWit | Beige | Groen | Roze
StijlVintage | Industrieel | Kind
FormulierLampenkap
Lengte60 cm
Hoogte116 cm
Breedte60 cm
Gewicht3,6 kg
Aantal lamp(en)9
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2 tot 4 weken

Voorgestelde prijs : 281,33 €


-17.75%

229,48 € BTW Inb.


191,23 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Herbekijk de verlichting van uw ruimte door een hanglamp te installeren, het zal een lichtgevende en decoratieve oplossing brengen in uw ruimte.
De ophanging van verschillende lampenkappen geeft een warme sfeer aan uw interieur. Deze lamp is een decoratief element op zich en een effectieve manier om het interieur van uw huis een nieuwe look te geven.
Met zijn kleurenschema bestaande uit witte, beige, groene en roze lampenkappen is de Saloon hanglamp een uniek ontwerp van de fabrikant Kare Design. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om een praktische en harmonieuze lamp te bieden. Gemaakt van aluminium en stof, zal dit bestendige en gemakkelijk schoon te maken materiaal niet alleen een uitstraling geven aan de kamer, maar ook cachet aan de ruimte waar het zal worden geïnstalleerd. Uitgerust met negen E14 LED lampjes. Om u in staat te stellen het soort lichtweergave of de lichtkleur te kiezen die u met uw armatuur wenst, worden de lampen niet met de ophanging meegeleverd. Hij zal uw kamer verlichten met een vermogen van 4 watt met een equivalent van 40 watt per lamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. Het licht dat het verspreidt zal uw kamer een uitzonderlijke uitstraling geven, het is adequaat en warm om uw gasten te verwelkomen. Wat de afmetingen betreft, heeft hij een breedte van 60 cm bij een ophanghoogte van 116 cm die aan uw behoeften kan worden aangepast. Deze verhoudingen geven de lamp een perfect evenwicht om de ruimte waar ze geïnstalleerd is te verlichten, met respect voor een harmonie en een gewilde stijl.
Deze ophanging is gemaakt om lang mee te gaan, want ze geniet een garantie van 2 jaar en is voorzien van het Europese CE-certificaat.

Accessoires
0