Tuinpaalverlichting - Newport outdoor potelet - Brilliant Vergroot het beeld

Newport Buitenpost

BRIL-44285-06

MaterialenAluminium,Glas
kleurZwart
stijlRetro
formulierAndere
hoogte102 cm
breedte14 cm
gewicht1,206 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE27
Kracht1 x 60 W
klasse1
IP-indexIP23
garantie2 jaar
MarkBriljant

Beschikbaarheid: 5 september 2020

39,78 € BTW Inb.


32,88 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u een gastvrije en geruststellende sfeer creëren en tegelijkertijd een decoratieve toets geven aan uw buitenverlichting?
De Newport buitenpostlamp is een armatuur die ontworpen is om buiten geplaatst te worden.
De buitenarmatuur, of het nu een paal of een paal is, is een integraal onderdeel van het verlichtingsconcept in uw tuin.
De Newport buitenpostlamp, 102 cm hoog en 14 cm in diameter, zal ideaal zijn om de ruimte af te bakenen en meer veiligheid te geven aan uw doorgangszones of om uw terras of zwembad te benadrukken.
Esthetisch en compact, zal het met zijn zwarte kleur een eigentijdse touch brengen die elegant bij uw huis past. Het heeft een beschermingsklasse IP23 die een optimale waterdichtheid biedt om het te beschermen tegen waternevel. Wees voorzichtig, installeer het niet aan zee of in een omgeving met een hoog zoutgehalte.
Al onze lampen profiteren van de Europese EEG-norm en een fabrieksgarantie van 2 jaar. Voor nog meer comfort bij het verzenden van uw bestelling, bieden wij u ook een gegarandeerde leveringsservice die verzekerd is tegen breuk of verlies van pakketten. Tot slot houden wij onze concurrenten nauwlettend in de gaten, waardoor wij u altijd onze lampen met de beste kortingen kunnen aanbieden.
Accessoires
U zult ook graag ...
0