LED buitenspot Janko

MaterialenAluminium | Glas
kleurGrijs | Zwart
FormulierRond
Lengte15 cm
Hoogte32 cm
Gewicht0,61 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
BaseGU10
EnergieklasseA+
Kracht3W
Kleurtemperatuur3000K - Warm Wit
Lichtstroom250lm
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP44
Garantie2 jaar
MarkBriljant

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

Voorgestelde prijs : 39,49 €


-25.00%

29,38 € BTW Inb.


24,48 € belastingen excl.

 

Beschrijving

U wenst een gastvrije en veilige sfeer te creëren? Deze buitenspot brengt een lichtgevende en decoratieve toets aan uw buitenverlichting.
De Brilliant-collectie biedt de Janko LED-buitenspot die een lichtgevende meerwaarde geeft aan het huis waar hij wordt geïnstalleerd.
Deze lamp is gemaakt van aluminium en glas dat hem een fijne en slanke esthetiek geeft en tegelijkertijd een stijfheid en kwaliteit geeft die een lange levensduur voor buitengebruik garandeert. Het is speciaal ontworpen om de elementen en de vochtigheid te weerstaan en heeft een IP44-beschermingsgraad. Gekleed in een zwarte of grijze kleur, zal deze lamp elegant harmoniëren met de buitenversiering van uw huis. Goed doordacht met zijn merkbare afmetingen, wordt dit licht voorgesteld met een hoogte van 32 cm, het is 15 cm lang, het zal gemakkelijk zijn plaats vinden in uw buitenkant om onmiddellijke gezelligheid te creëren en helderheid te brengen in de donkerste hoeken. Uitgerust met een lamp van het type GU10 met een lichtopbrengst van 3 watt of 250 lumen. Deze Jankoqui armatuur zal bijdragen aan uw visuele en lichtgevende comfort voor een warme touch aan uw momenten van ontspanning en gedurende uw avonden. Er moet worden aangegeven dat de lamp bij de lamp wordt geleverd. Met een garantie van 2 jaar is het een essentiële keuze tussen kwaliteit en prijs.
Deze armatuur is een zekere waarde om de verlichting van uw buitenruimte te verbeteren.

Accessoires
0