LED verlichting - Lamp economische, design en praktische  

Prijs

5 € - 2677 €

Middellijn

0 - 112

Dimbaar als lamp OK

Bewegingsdetector

Schakelaar

Er zijn 1612 producten.
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 1612 items
Weergegeven: 1 - 60 van 1612 items

led-verlichting

Inleiding:

De mens heeft altijd een duurzame relatie met licht en haar eerste gebruik dateert uit prehistorische tijden.
De oudste sporen van wetenschappelijk onderzoek op het licht zijn China en het oude Griekenland.

Sindsdien heeft de man opgehouden te experimenteren deze wetenschap, We gebruikten verschillende soorten kunstmatig licht dat ons leven sterk hebben beïnvloed en systemen werken, we hebben geleerd om gebruik te maken van het licht in vele technologieën zoals fotografie, film en televisie...

In 1879, Joseph Swann diende een patent op een systeem van de koolstof gloeidraad gloeilamp in een glazen bol in een vacuüm, maar het is de uitvinder Thomas Edison die drie jaar later een patent van elektrische gloeilamp in carbon met een leven diende 1000 uur. De eerste gloeilamp was geboren en het was het einde van de verlichting van het gas of olie dat geurige vaak gevaarlijk was.
Dit is in 1962 Nick Holonyak Jr consultant bij General Electric op basis van het werk van Oles Lösev heeft ontwikkeld licht afgevende diodes en een paar jaar later de eerste LED gloeilamp was geboren.
De LED-lamp is opto-elektronica te licht uitstralen wanneer een elektrische stroom via een elektronische component diode genoemd loopt.

Voor een decennium, LED-technologie uitgegroeid tot een van de eerste lichtbronnen gebruikt in onze huizen.

Een kleine revolutie voor deze nieuwe vernieuwing in de wereld van verlichting, omdat LED aanbod technologie voordeel voor de verspreiding van een krachtiger licht en leven van een LED-lamp 50.000 uur tegen 2.000 uur voor halogeen- en 8.000 lampen duurt h voor compacte fluorescentielampen.
Het is ook belangrijk op te merken dat de verlichting in onze huizen is een grote consument van elektriciteit, dit verbruik is net achter onze huishoudelijke apparaten zoals de koelkast of de vriezer.

In Frankrijk, verlichting is goed voor bijna 15% van onze jaarlijkse elektrische factuur en gewoon vervangen dat uw oude gloeilampen met een vermogen van 60 watt door een LED met een vermogen van 7 watt lamp zal u toelaten om Bespaar tot €10 per jaar en per lamp. We kunnen concluderen dat de verlichting LED in uw huis tot 85% van uw energieverbruik van armaturen kan verminderen.
Zoals hierboven uiteengezet, LED lampen ontlenen hun pin van het spel, ze hebben geen gassen of deeltjes en ook geen kwik, in tegenstelling tot de bollen die schadelijk voor mens en milieu zijn bevatten.

Wat is een LED-armatuur geïntegreerd ?

De LED-light is een lamp waarvan lamp of LED module bestaat uit één of meerdere LEDs toestellen is geïntegreerd in de lamp.
Dit armatuur wordt nog aangedreven door een gestabiliseerde transformator (stuurprogramma) dat de bevoegdheden van de huidige LED-constante.
Deze gestabiliseerde transformer kunt u aan de macht van de huidige LED-constante 350 mijn 700 of mijn of 1000 mA hetzelfde Zie 1500 mijn.
In sommige armaturen van kwaliteiten, kan de LED vervangbare, in dit geval zullen we praten over LED retrofit. In tegenstelling tot conventionele armaturen die bestaat uit een structuur en een of meer uitwisselbaar bollen, de LED-lamp niet bestaat uit een socket, want het is een LED-module of diode LED die rechtstreeks in de lamp is geïntegreerd. Zeer klein formaat, deze module kan voor veel fijner lampen en dus veel minder omvangrijk. Deze opgedane ruimtebesparende, kun de LED-lamp je verschillende vormen en verrassende lichteffecten. Samengesteld uit een geïntegreerde LED lamp armaturen hebben een hogere lichtopbrengst en een levensverwachting die groter is dan gemaakt van vervangbare lamp armaturen.

Wat te doen als mijn LED-licht niet meer werkt ?

Maak je geen zorgen, het probleem dat u ondervindt is niet de lamp zelf, maar de elektrische component die voedt de LED module. Eigenlijk, in tegenstelling tot armaturen samengesteld uit bollen, de ingebouwde LED-licht wordt aangedreven door een elektrische draden in en uit het armatuur aansluiten component. Om te verhelpen dit probleem, gewoon om het te veranderen door het verzorgen te respecteren van de technische informatie uit dit onderdeel, dat wil zeggen, de output power in watt die kunnen ondersteunen deze component en de mijn moest leveren de LED module voor uw meubilair.

Wat is de temperatuur van kleur om te kiezen voor mijn LED-verlichting ?

De LED-lamp-temperatuur wordt uitgedrukt in graden Kelvin en het geeft je licht een kleur warmer of kouder. Een lagere kleurtemperatuur een warmer licht zal geven en een hogere kleurtemperatuur zal een koeler licht geven. Hier zijn sommige verklaringen om te helpen u bij het kiezen van het licht dat het best past bij uw ruimte en het hulpprogramma dat u wilt doen.

Het licht van de dag :

Een warm wit licht geeft uw huis een warme, het is de kleur die wij voor de algemene verlichting in uw huis aanbevelen.
Een LED-lampje dat diffundeert van een wit licht is een lamp die de LED-lamp straalt een nauwe helderheid van het licht van de dag, dat wil zeggen, het licht dat het dichtsbij het licht dat zal er rond het middaguur is.
Deze openhartige en duidelijke kleurtemperatuur vergemakkelijkt concentratie, het zal voornamelijk worden gebruikt in een badkamer, een bureau of een werkruimte.
Ze je concentratie zal stimuleren en het gebrek aan licht in de winter kan vervangen.
Een neutraal witte LED-lamp op eentemperatuur variërend van 3000 tot 4000 ° K. 

Het warme licht :

Met warm witte verlichting, kunt u een comfortabele sfeer in uw woonkamer. Deze kleurtemperatuur zal een geler geworden en het is perfect om te geven uw woonkamer een intieme, rustige en ontspannen sfeer. Een lamp warm wit LED bij een temperatuur variërend van 2200 tot 2700 ° K.

De koud witte genoemd temperatuur

Deze kleurtemperatuur wordt over het algemeen gebruikt voor een outdoor LED licht en naar een plaats van passage zal worden geplaatst.
Maar deze kleurtemperatuur wordt vaak beschouwd als ook eerlijk en enigszins agressief. Een LED lamp wit koud bij een temperatuur variërend van 4000 ° K tot 6500 ° K.

Hoe te kiezen voor haar LED-licht

Zijde licht vindt u een breed scala van LED-lampen, hielden we al onze LED-lampen in verschillende categorieën.

LED toepassing:

Naast de belangrijkste verlichting is de LED wall light een lichtpunt dat zal zich op een muur zal werpen nieuw licht aan uw space. Klein en compact, het is mogelijk om te installeren een LED toepassing bijna kamers in het huis.
In de wereld van de badkamer meubilair speelt verlichting een zeer belangrijke rol. Geplaatst naast een plafondlamp LED, zal de LED-wall geplaatst boven een spiegel brengen een frank en duidelijk licht dat zal zitten zeerst zich opwaarderen voor toepassing van make-up of scheren.
Geplaatst in een woonkamer, zal een ontwerp-muur deelnemen aan de sfeer van de kamer verlichting. Minimalistische in grootte, geldt het LED voor in het algemeen minder rommel dan een muur licht met lamp en kan verschillende vormen hebben en lichteffecten. Als u wilt brengen van uw hal een beetje warmte en overweldigend licht en plat verlichting geven met schijnwerpers bovenlicht te vermijden, zal de muur aankleden van uw muren. Veel meer dan een lamp, is het mogelijk om een muur wand kapstok of een muur met een plank te zetten van uw sleutels.

Schorsing en kroonluchter LED 

Lichte tot het interieur met een moderne en economische design.
Als de koepel licht LED, LED schorsing is een plafondlamp, het is niet direct tegen het plafond geplaatst, maar ze is opgeschort. Een lamp geschorst vanaf het voordeel te kunnen worden ingesteld op de hoogte van de schorsing, het zal mogelijk zijn om omlaag te brengen uw armatuur vering op de hoogte dat u ziet de meest aangegeven voor lichte weergave en uiterlijk gezocht.
Schorsing lamp is een lamp die bijna in alle delen van het huis geplaatst kan worden, mits dat u hebt genoeg ruimte in de breedte van de kamer en plafondhoogte.
De schorsing LED is dat een lamp die de lichtbron opgenomen is, deze LED lamp (module) neemt bijna geen plaats in de lamp. Deze opgedane ruimtebesparende zorgt voor meer lucht armaturen met verschillende vormen, gaande van de moderne kroonluchter aan de designstijl, van de barokke kroonluchter revisited industriële schorsing koper.
In vergelijking met een kroonluchter of een klassieke vering aangedreven door verschillende lampen, de schorsing en kroonluchter LED bevatten alleen een enkele geïntegreerde LED gloeilamp. Deze LED-lamp in het voordeel van veel zuiniger, omdat zij veel minder energie met een belangrijkste licht rendering verbruikt.
Levensduur van de batterij is ook heel belangrijk, een kroonluchter opgebouwd uit een LED-lamp die LED naar verwachting duren tussen de 35.000 uur maximaal 50.000 uur is bijna 10 keer langer dan een halogeen lamp kroonluchter uitgerust.
Schorsing armatuur is beschikbaar in alle vormen, alle soorten kleuren en maten die voorziet in een breed scala van kroonluchter. Zijde licht biedt een verzameling van producten uit de design kroonluchter voor uw woonkamer tot de schorsing van de keuken en de moderne kroonluchter tot industriële schorsing.

LED-lamp:

Genoemd nomadische, omdat het gemakkelijk kan worden verplaatst, wellicht de tafellamp vele verschillende nuttigheden. Gebruikt als extra verlichting in een huiskamer, past armatuur op een buffet als deco lamp, op een laag als lamp woonkamer om te vragen of gewoon gepositioneerd tabel naast de televisie als extra verlichting.
De bed lamp komt in alle vormen en in alle stijlen, Philips biedt ons een lamp bal die van kleur verandert. Dit lamp LED Multicolor zal zijn ideaal liven omhoog uw avonden met vrienden. Gepositioneerd naast bed, zal de bed lamp zitten nuttig voor het verlichten van uw ruimte om te rusten zachtjes.

LED eReader:

Op uw bank, een boek in de hand, uw nieuwe vloerlamp uitgerust met een leeslamp zal zijn ideaal voor een moment van rust en ontspanning. U wilt relaxen voor een moment en te slapen terwijl bouquinant, de Inbouwschakelaar is het beste geschikt is voor uw behoefte lamp. Uitgerust met een LED licht lezenDeze lamp brengt u de hoeveelheid genoeg licht om te lezen.

LED plafondlamp:

Wat een kroonluchter of een schorsing, licht plafond is een belangrijkste verlichting in een ruimte, het zal een krachtige en homogene licht uitzenden.
Discreet en compact, vaste armatuur met de karakteristieke direct plafond. In sommige gevallen kan deze lamp ook op zelfs dit plafond, te maken, dat uw plafond bestaat uit een submaximum te plaatsen van de armatuur worden ingebed. We praten met plafond plaat LED of gewoon slab LED. Net als alle moderne verlichting is plafond licht geen uitzondering als het gaat om LED. Zoals hierboven uiteengezet, de LED-plafondlamp is een lichtpunt dat met de functie voor de verspreiding van een hoeveelheid nuttige licht in uw woonkamer, is het zelfs meer zal worden gezocht naar een economische apparaat hebt. Ledtechnologie komt tegemoet aan deze vraag als zuinige, deze lichtbron brengt een krachtige lichtstroom, maar dat kan altijd worden ingesteld met behulp van een afstandsbediening of een muur dimmer om aan te passen van de intensiteit van de verlichting naar uw behoefte. Dit armatuur kan worden geplaatst in elke kamer van het huis, op de lichte kant hebben we een complete collectie van het ontwerp van licht in de woonkamer plafond aan het plafond van de keuken. Het is zelfs mogelijk om te vinden van een goedkope plafondlamp!

LED spot :

De ingebouwde LED spot kan worden onderverdeeld in twee families.
De eerste familie is dat de eenvoudige ingebouwde kijker bestaat uit een basis of een ring of een type GU10 LED lamp die met 220 volt werkt net te plaatsen. Het is ook mogelijk om een lamp LED GU5, 3 hebben een plek in laagspanning.
De eerste gloeilamp zal rechtstreeks verbinden met uw elektrische circuit, de tweede bol in laagspanning zal worden aangesloten op een converter. In dit soort plek is de lamp altijd onafhankelijk van de armatuur.
De tweede familie is de LED spot ingebouwde. Het is samengesteld uit de structuur van de plek, de LED-module en de elektronische converter of stuurprogramma.
Er is geen visuele verschil tussen de eerste plek of het tweede systeem, als nochtans installatie hoeft u weinig ruimte in de diepte zullen van de instantiatie het beste om direct uw keuze aan een platte extra LED spot.

LED strips:

Een Lint LED is een flexibel en zelfklevende strook of in de kleine LEDs wordt gevraagd.
Compact, armatuur gemakkelijk kunt vinden zijn plaats, boven of onder een ingerichte keuken, onder een TVs met drie schappen, als figurant in het licht van een trap geplaatst...
Dit soort licht kan verschillende temperaturen variërend van warm wit tot koud witte kleur, het is ook mogelijk om te vinden van een RGB-LED-lint. Volgens de kamer waar u wilt uw lint LED plaatsen, is het mogelijk om armaturen met verschillende indexcijfers van de bescherming.
Elk lint moet worden aangedreven met ononderbroken door een converter.

 

Twijfel over de keuze van een LED-lamp?
Voel je vrij om te bellen van onze adviseurs via e-mail of telefoon.

 

 

 

0