Spot  

(Er zijn 930 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 465 €

Lengte

0 cm - 200 cm

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 930 items
Weergegeven: 1 - 60 van 930 items

Onze selectie SPOT te verlichten en het markeren van uw huis

Op zoek naar technische en functionele verlichting?

De binnenplek is de binnenarmatuur de meest aangepaste om aan uw onderzoek en uw verwachtingen te voldoen. Het is aangepast aan alle dragers en kan worden samengesteld uit verschillende lichtbronnen. Om uw onderzoek naar de Côté Lumière te vergemakkelijken, hebben we de schijnwerpers gecategoriseerd in verschillende families, om u een ruime keuze aan lampen aan te bieden die aangepast zijn aan uw onderzoekscentra.

Verzonken schijnwerper :

Deze lamp biedt een functionele en discrete verlichting, geclassificeerd als plafondverlichting, het is zowel een technische als een discrete lamp. In toenemende mate gebruikt als accentverlichting of als aanvullende verlichting in de nieuwbouw of bij renovaties, de verzonken schijnwerper wordt steeds populairder. Ze zijn klein in omvang en ontwerp en nemen weinig ruimte in beslag. Aanbevolen voor alle interieurs en ruimtes, ze passen perfect en discreet in uw interieur en zorgen voor gerichte, ruimtelijk verdeelde verlichting.
Het kan worden aangepast aan alle stijlen en interieurs, verkrijgbaar in alle vormen, ronde vierkanten en in alle kleuren, van zwart tot wit, het is ook mogelijk om het te vinden in koperkleuren.
Het zal dus perfect mogelijk zijn om het aan te passen aan uw kleuren en de stijl die u zoekt voor uw interieur. Dit armatuur biedt een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding, vaak veel goedkoper dan elke andere binnenverlichting, het is een uitstekende manier om gericht licht te geven en zal een aanvulling zijn op uw decoratieve verlichting.
De spot kan vast of verstelbaar zijn, zelfs anti-verblinding, het zal mogelijk zijn om het te gebruiken voor alle toepassingen, van tafelverlichting tot spotverlichting boven een specifieke locatie. Tot slot is het mogelijk om het in 220 volt te hebben voor alle kamers van het huis of in laagspanning 12 volt voor alle vochtige kamers zoals een badkamer.
Om in een douche te worden geplaatst, is het raadzaam om een laagspanningslamp met een beschermingsklasse IP 44 te gebruiken.

De plafondvlek:

Het biedt dezelfde voordelen als de inbouwlamp, deze armatuur wordt vooral gebruikt in ruimtes waar het niet mogelijk zal zijn om een uitsparing te maken, hetzij door gebrek aan ruimte in het valse plafond, hetzij door een eenvoudige decoratieve keuze. Nu ze kleiner en kleiner zijn geworden, is de plafondvlek is vandaag de dag zeer gewild om zijn esthetische aspect, kan dit kleine formaat licht te brengen aan uw kamer een leestekens op uw plafond en te creëren door dit spel, een ritme zo veel decoratief als lichtgevende.
Afgeslankt in verschillende vormen, zal het mogelijk zijn voor u om het te kiezen rond of vierkant en kan ook in bepaalde gevallen te zijn oriënteren. Omdat de lamp niet verzonken is, zal het gemakkelijker zijn om hem in de gewenste richting te plaatsen, u zult in staat zijn om de lichtstroom naar een schilderij of een precieze plaats te sturen en de gewenste hoeveelheid licht te brengen. Per definitie is de spot een lamp die een gericht licht geeft, wanneer deze is samengesteld uit meerdere lampen kan deze lamp in plaats van een plafondlamp of kroonluchter geplaatst worden, waardoor u met een enkel licht meerdere specifieke plaatsen in de ruimte kunt verlichten.
De huidige trend is om te durven, het is mogelijk om bronzen of goudkleurige kleuren te vinden die verouderd zijn. Wilt u uw interieur moderniseren? Op een wit plafond zal de zwarte plafondlamp, geplaatst in een vreemde serie, ritme brengen in uw plafond en de decoratie van uw kamer accentueren.
Voor meer klassieke interieurs zal wit zich vermengen met de kleur van het plafond. Dit creëert de illusie van een nauwelijks zichtbare lamp als deze uit is en functioneert als deze aan is.

De muurschijnwerper :

In tegenstelling tot een decoratieve wandlamp muurvlek is een lamp die als functie heeft om gericht en gepositioneerd licht te leveren.
Het kan verschillende toepassingen hebben, variërend van het leveren van extra licht tot een plaats of object dat u wilt markeren of gebruikt wilt worden als een aanvullende lichtbron en een leeslamp worden. De lamp wordt in de buurt van een bank of aan de rand van een bed geplaatst en kan gemakkelijk worden gericht op de precieze plaats waar u licht nodig hebt.
Sommige lampen zijn uitgerust met een schakelaar om het gebruik ervan te vergemakkelijken. Aan de Côté Lumière vindt u allerlei soorten lampen en kleuren in alle stijlen. Zorg ervoor dat u het juiste licht vindt voor uw doel, uw smaak en de beste prijs op de markt.

De hellingbaan bestaat uit lampen:

U heeft een centraal elektrisch punt in uw kamer, maar u wilt meerdere lampen op dit plafond plaatsen om verschillende plaatsen in uw kamer doelgericht te verlichten?
Met een spotlightschoen kunt u de lengte van de rail kiezen die bij u past en het aantal spots dat u nodig heeft vanuit dit centrale elektrische punt.
De plek op het spoor is een armatuur die zich aanpast aan uw interieur en uw behoeften. U heeft de keuze uit de nuttige lengte en de vorm die deze baan moet hebben. Het is ook mogelijk om het uit te rusten met het aantal lampen dat u nodig heeft om dit armatuur aan te passen aan uw kamer. De rail kan direct aan het plafond worden geplaatst of aan touwen worden opgehangen voor ruimtes met hoge plafonds. Wil je je haar niet uitscheuren met dit spoor? Côté Lumière biedt u al een kant-en-klare kit aan tegen de beste NET-prijs. Wat kan je nog meer vragen ?

De clip spot:

Nomadic, dit kleine formaat licht is gemakkelijk te transporteren, het is uitgerust met een klem die het mogelijk maakt om het gemakkelijk te plaatsen op alle steunen en het licht te brengen waar je het nodig hebt. De schijnwerper kan worden samengesteld uit een flexibele arm of zwanenhals om het licht naar donkere plaatsen te sturen. Het is uitgerust met een elektrisch snoer en een schakelaar om het te bedienen. De klemplek zal ideaal zijn om te worden geplaatst bij een bed of op een plank, het kan ook worden geplaatst in de buurt van een werkblad als een bureaulamp of op een werkbank als een accentlamp. Samengesteld uit een klein LED-lampje, zal het een slanke en slanke uitstraling hebben en zal het zijn plaats innemen waar je het nodig hebt.

Onze site biedt een breed scala aan hoogwaardige verlichtingsarmaturen voor het hele huis, van eenvoudige inbouwspots tot railgemonteerde spots en inbouwarmaturen. Het is mogelijk om de armatuur te vinden die aan uw behoeften en smaak voldoet met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Bij Côté Lumière koopt u zeker veilig en tegen de beste prijzen op het internet. Als u advies heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen de verlichting van uw dromen te vinden en u één of meerdere aanbiedingen voor te stellen die zijn aangepast aan uw zoekopdracht.

0