Onze selectie SPOT te verlichten en het markeren van uw huis  

Prijs

2 € - 918 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

0 - 64

Dimbaar als lamp OK

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 690 producten.
Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 690 items
Weergegeven: 1 - 60 van 690 items

Inbouwspot

Op zoek naar technische en functionele verlichting?

De plek van binnen is de binnenverlichting het meest geschikt om uw onderzoek en uw verwachtingen te voldoen. Afgenomen voor verschillende hulpprogramma's, het is geschikt voor alle media en kan worden samengesteld van verschillende lichtbronnen. Om te vergemakkelijken uw zoekopdracht op zijde licht, gecategoriseerd wij de plekken in verschillende families, om u te bieden een ruime keuze aan lampen op maat van uw onderzoekscentra.

Ingebouwde middelpunt van de belangstelling:

Deze lamp biedt functionele verlichting en discreet, stijlvol in plafond verlichting, het is een technische en discrete lamp. Steeds vaker gebruikt als extra verlichting als verlichting in nieuwbouw of renovatie, de inbouwspot wordt steeds meer en meer populair. Ze zijn klein in grootte en ontwerp, ruimtebesparend, omdat zij geen ruimte. Aanbevolen voor alle interieurs en de kamers, het past perfect en discreet bij u thuis en werpt licht gericht en verspreid in de ruimte.
Het zich kan aanpassen aan alle stijlen en alle interieurs, daalde in alle vormen, ronde plein en in alle kleuren, van zwart tot wit, het is ook mogelijk voor de gevonden in koperkleur.
Het zal dus heel goed mogelijk om dit te koppelen aan uw kleuren en de stijl gezocht voor uw huis. Dit meubilair biedt een waarde voor uw geld onverslaanbaar, vaak veel goedkoper dan ieder andere binnenverlichting, het is een geweldige manier om een gericht licht en vormt een aanvulling op uw decoratieve verlichting.
De vlek kan vast of verstelbaar, zie zelfs anti-schittering, zal het mogelijk zijn om het te gebruiken voor alle toepassingen, van lichten op extra over een specifieke locatie verlichting. Tot slot is het mogelijk om 220 volt voor elke kamer van het huis of in de lage spanning van 12 volt voor alle natte ruimten zoals een badkamer.
Plaats in een douche, een lage spanning aan de lamp met een index beschermingsniveau IP 44 zal worden geadviseerd.

De plafond-spot:

Het biedt dezelfde voordelen als de ingebouwde lamp, deze lamp wordt voornamelijk gebruikt in delen of het zal niet mogelijk om flush is gebrek aan ruimte in de maximum of gewoon decoratief keuze. Worden meer en meer kleine, de plafondspot , vandaag is het zeer gewilde voor haar esthetische verschijning, armatuur van geringe omvang kan brengen op uw kamer een leestekens op uw plafond en maken dit spel, zo helder als decoratieve tempo.
Verkrijgbaar in verschillende vormen, het zal mogelijk zijn om te kiezen van rond of vierkant en kan worden ook in sommige gevallen stuurbare. De lamp is niet ingebouwde mei worden meer gemakkelijk in de gewenste richting geplaatst worden, zal het mogelijk om direct de lichtopbrengst aan een tabel of een specifieke plaats en de hoeveelheid licht die u wilt brengen. Per definitie, de plek is een lamp die een licht gericht geeft, wanneer het is samengesteld uit verschillende lampen, deze lamp kan worden geplaatst in plaats van een plafond of een kroonluchter, die u toelaten zal om het licht verschillende plaatsen met een armatuur precies in de kamer.
De huidige trend is om te durven, is het mogelijk om te vinden van brons of goud oud kleuren. U wilt uw huis moderniseren? Op een wit plafond, zal het plafond zwarte en geplaatst in oneven serie ter plaatse brengen ritme aan uw plafond en accentueren uw kamer decoratie.
Voor de meer traditionele interieurs, zal wit smelten weg op de kleur van het plafond. Zo ontstaat de illusie van een nauwelijks zichtbaar licht wanneer deze is uitgeschakeld en uitvoeren wanneer ingeschakeld.

Muur spotlight is van toepassing:

In tegenstelling tot een decoratieve muur, de wandspot een lamp die de functie heeft om een licht is gericht en gepositioneerd.
Vele toepassingen variërend van extra licht naar een object of plaats die u wilt markeren of worden gebruikt als een aanvullende lichtbron en een lezer kan hebben. Geplaatst in de buurt van een bank of de eerste van een bed, zal het verstelbaar en kan gemakkelijk worden gericht aan de specifieke locatie waar u licht moet.
Sommige lampen zijn voorzien van een schakelaar voor gebruiksgemak. Zijde licht vindt u alle soorten lampen en alle kleuren in alle stijlen. Zorg ervoor dat de lichte inrichting die op uw nut en uw smaak aan de beste prijs van de markt reageren zal.

De rail spot verlichting :

Je hebt een centrale elektrische punt in uw kamer, maar u wilt meerdere lampen aan het plafond voor de verlichting op een gerichte manier van verschillende plaatsen in uw kamer plaatsen?
Met een helling te herkennen, is het mogelijk van deze macht levering centraal om te kiezen van de lengte van de rail die bij u past en het aantal plekken die u nodig hebt.
De railverlichting is een lichtpunt dat uw huis en uw behoefte past. U heeft de keuze van de lengte en vorm die dit spoor moet hebben. Het is ook mogelijk om uit te rusten van het voor het aantal lichten die u moet aanpassen van armatuur naar uw kamer. De rail direct op het plafond kan worden geplaatst of worden geschorst van touwen voor stukken gecomponeerd een hoog plafond. U bent niet je haar scheuren door te bellen op dit spoor? Zijde licht biedt al een kit al heel en tegen de beste prijs op het NET. Wat meer?

De klemspot:

Nomad, deze kleine grootte armatuur is gemakkelijk te vervoeren, het is uitgerust met een fixing klem waarmee u gemakkelijk de plaats ervan op alle media en brengen het licht hier of u nodig hebt. De vlek kan bestaan uit een flexibele arm of nek van de zwaan bij haar licht op de donkerste plek. Het is uitgerust met een elektrische snoer en een schakelaar om te bestellen. De klemspot zal perfect zijn om te worden geplaatst naast een bed of op een plank, het kan ook worden geplaatst in de buurt van een werkplan als lamp kantoor of op een werkbank als accent lamp. Bestaande uit een kleine LED-lamp, zal het hebben een dunne en slanke look en overal waar u moet zijn plaats innemen.

Onze site biedt een breed scala van armaturen dan kwaliteiten voor elk huis, van de eenvoudige ingebouwde schijnwerper voor plafond vlekken op de rails door de inbouwarmaturen. Het is mogelijk om te vinden van de armatuur dat voldoet aan uw behoeften en uw smaken met een kwaliteit-onverslaanbare prijs verslag. Op de licht kant zult u zeker kopen veilig en met de beste prijzen op het internet. U heeft een bestuur, aarzel dan niet om contact met ons, wij zullen alles doen om te helpen vinden van de lamp van uw dromen en bieden u een of meer aanbiedingen op maat van uw onderzoek.


 

 

0