Wandspot  

(Er zijn 221 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 450 €

Lengte

2 cm - 62 cm

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 221 items
Weergegeven: 1 - 60 van 221 items

Lichte plek en muur spotlight om te verlichten uw kantoor, woonkamer, keuken... Ideaal voor uw huis.

Ontdek de uitgebreide catalogus van Inbouwspots dat licht kant zet tot uw beschikking. Alle modellen die wij aanbieden zijn het onderwerp van een strenge selectie en de belangrijkste merken van de lichten in Europa voor oorsprong hebben. Daarom is het raadzaam de armatuur dat voldoet aan uw verwachtingen eigenlijk, of u een muur spotlight moet om indirect licht voor uw woonkamer, het creëren van een geweldige sfeer op een van de muren van uw verblijf, of gewoon om op te helderen de hal van uw huis.

Opgemerkt moet worden dat dit soort verlichting bijzonder effectief naar lichte huizen is. Als deze wandlampen zijn geleid allermeest naar de tijd, bieden zij een doel alle verlichting door zeer eenvoudig te installeren. Wij nodigen u uit om verleiden door één van onze modellen die efficiëntie te met elegantie en eenvoud combineren.

Aarzel niet om ons te contacteren als u problemen ondervindt bij het kiezen van uw plek van de muur tussen de items beschikbaar in onze online winkel. Onze adviseurs zullen u graag helpen bij het zoeken van de armatuur die past bij uw smaak en de prijs past bij uw budget.

Ook bieden wij u om te ontdekken van de andere categorieën van armaturen voor het interieur.

De algemene sfeer binnenshuis hangt grotendeels af van het type lamp gebruikt in dit. De keuze is zeer breed in dit gebied, tussen de muur spotlight, de lamp zorgvuldig geplaatst in een hoek van de kamer, de retro verlichte spiegel, de keten van lampen LED, toe te passen met een heerlijk retro-look, enz. Zelfs als uw kamer of uw verblijf ziet er sobere, koud of zelfs een beetje ouderwets, met goede omgevingslicht, kunt u de sfeer in de kamer heerst radicaal wijzigen. Bijgevolg is dit type van armatuur speelt een vitale rol voorzover het toelaat om de gewenste in de kamer terwijl een decoratieve functie van foreground sfeer te creëren.

Uniek design en harmonieus decor met muur spotlight

De plek van de muur is belangrijke onder de armaturen sfeerbeeld. Inderdaad, dit soort meubilair wordt gekenmerkt door de klantgerichte oplossingen en kansen van de opvoering van specifieke landschap het aanbiedingen. Opgemerkt moet worden dat deze lampjes de beste zijn als het gaat om het genereren van een warme en lichte orgie in de kamer. En in vergelijking met conventionele lichtsystemen, bieden ze een langere levensduur terwijl het optimaliseren van hun flexibiliteit van de installatie. Bovendien kost hun onderhoud bijna niets, terwijl ze zeer effectief zijn.    

Opgemerkt moet worden dat allermeest naar de tijd, de plek van de muur en de spotmeting hoofdzakelijk toegepast dienen te verhogen van de helderheid aangeboden door een reeds bestaande regeling van de verlichting. Het is waar dat deze armaturen zijn aan de bovenkant van de trends op dit moment beantwoorden dat dezelfde helderheid moet de meest geavanceerde. Bovendien zijn ze zeer decoratief terwijl ze heel praktisch in gebruik. Ze passen gemakkelijk aan het interieur van de kamer, zelfs een kleine brengen meer voorzover daarmee waarde aan de stijl van het huis. Maar daarvoor moet het kiezen de lamp die licht zal bieden.

De verschillende soorten muur spotlight

Opgemerkt moet worden dat de schijnwerpers van de muur komt in diverse categorieën die aan elke specifieke eisen voldoen. Aan de ene kant hebben we het simpele model die kan worden geïnstalleerd in elke kamer van het huis en dat is in wezen bedoeld om vulling licht. Volgens individuele behoeften, kunt u kiezen tussen verstelbare modellen of niet. Anderzijds zijn er de modellen op rail die wordt geleverd in verschillende vormen om te harmoniseren met geluk met de inrichting van de kamer. In dit geval, zal zij het uiterlijk van een liniaal sinds de draden van de levering door middel van de rails verticaal of horizontaal. Die heeft het effect van hen verbergen uit het zicht van de mensen die in de kamer terwijl het aanzienlijk verbeteren van de esthetiek van het geheel.  

Specialisten zijn echter unaniem tot het classificeren van de schijnwerpers van de muur in twee grote klassen, namelijk verstelbare modellen en hun ingebouwde tegenhangers.

Verstelbare modellen

Ze doen niet schijnen door hun schoonheid, want ze vaak een strak design hebben. Eerder zijn ze gewild voor hun efficiëntie aangezien u hen naar een object, een locatie of een stuk van het meubilair in een kamer om te benadrukken deze een meer nauwkeurig kunt aanwijzen. Dit is de reden waarom kan overal worden geïnstalleerd in het huis. Opgemerkt moet worden dat dit type van armatuur bijna hetzelfde door de jaren heen gebleven. Inderdaad, het is gemaakt voor een lange tijd. Dit licht is in het algemeen bestaat uit een diffuser die is meestal de instelbare tijd en een dek dat vaak van metaal gemaakt is. Het is de televisie-omroeporganisatie die gastheren de lamp waarvan het vermogen is afhankelijk van de behoeften van elk stuk en, natuurlijk, voor ieders smaak.

Inbouwhaarden

Het komt aan het licht die niet zo lang geleden werd uitgezonden. Zoals hun naam al aangeeft, past het direct in de muur van de kamer. In sommige gevallen komt zelfs in de stootborden van de trap of in de grond, aan de onderkant van de muren. Het is deze vrijheid was het succes van deze zeer originele muur spotlight en unieke decoratieve charme. Opgemerkt moet worden dat er zijn Wandverlichting die bestaan uit een aantal lampen samen in een dezelfde heerser. Vervolgens gewoon direct elkaar naar een richting verschillende voor het verlichten van verschillende plaatsen of meubilair uit een dezelfde armatuur.

Het gebruik van een dergelijke licht?

Deze lampjes bieden een meer gerichte en daarom precision verlichting. Dit is de reden waarom ze zijn de meeste van de tijd gebruikt voor het markeren van een object opgehangen aan de muur of soms de muur zelf. Deze zeer decoratieve kant verklaart het succes ondervinden van dit soort lamp aan het publiek. Maar wat een elektrische installatie, er normen die strikt moeten worden nageleefd zijn om elk ongeval te verwijderen en te voorkomen elk risico van een elektrische schok.

Normen

De verordening betreffende de bescherming van verlichtingssystemen is ook geldig voor de muur spotlight. Dus, als u dit soort lamp in een natte ruimte als een kamer met bad of buiten het huis installeert, moet hij een bescherming factor tussen IP44 en IP67 afhankelijk van het model dat u kiest. Dit betekent dat je licht op zeer lage spanning (TBT werken zal).

Daarom moet u instellen van een transformator 230 V /12V voorafgaand aan de installatie, en dit voordat u uw meubilair aansluit op de stroomvoorziening aan uw huis. Echter moet worden opgemerkt dat er zijn modellen die al de transformator nemen. Dit is met name het geval voor sommige LEDs. Bovendien moet u de macht van de lamp die u afhankelijk van het gebied dat u wilt verlichten en de mate van helderheid die u wilt berekenen. Echter moet je altijd zorgen te vermijden van overmatige blootstelling.

Aangepast voor deze specifieke muur lamp lampen

De meeste van de tijd, koopt u een lichtpunt die reeds is met een gloeilamp uitgerust. Maar dit betekent niet dat u de lamp niet wijzigen als u wilt toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw verlichting. Inderdaad, een groot aantal modellen van muur spotlight commercieel vandaag verkocht zijn uitgerust met gloeilampen. Echter, nieuwe technologieën kunnen u genieten van een helderheid gestegen dankzij LED-lampen. Bovendien, ze hebben een levensduur langer dan hun gloeilamp tegenhangers terwijl het toestaan van u om uw elektrische factuur tot 90%. Natuurlijk, hangt de keuze van de kleurtemperatuur in wezen in het effect dat u zoekt.

Opgemerkt moet worden dat er zijn drie soorten lichtenergie die u voor uw muur licht, buiten de traditionele gloeilamp gebruiken kunt. Dus hebt je de halogeenlamp die heeft een vermogen van 12 V en die kan worden geassocieerd met een dimmer om de helderheid van de kamer als u wilt wijzigen. Op deze manier kunt u het optimaliseren van de verlichting afhankelijk van of u wilt een film op televisie ziet, diner romantisch kaarslicht maken of zelfs lees een goede thriller. Opgemerkt moet worden dat dit soort armatuur vereist u om te installeren stroomopwaarts een kleine transformator. Dit laatste moet u installeren op een goed beschutte plek. Bovendien geeft het af een beetje warmte, dat een nadeel van grootte is.

Dan hebben we de energie van de plek muur die toelaat om aanzienlijke besparingen te realiseren, omdat 80% van de energie in licht omgezet. Als het gebeurt enige tijd duren voordat het de drempel van de maximale verlichtingssterkte bereikt, is het echter alleen geschikt voor onderdelen die moeten worden ingelicht over voor een tijdje. Dit type van armatuur is daarom niet geschikt voor gangen, toiletten en plaatsen van eenvoudige passage. Ten slotte kunt u de LED-lamp die is erg populair vanwege de duur van gebruik die 30 jaar bereikt. Bovendien, u kunt verbruiken tot wel 90% minder energie in vergelijking met gloeilampen terwijl het verstrekken van uitstekende verlichting. Bovendien, moet het voor elke kamer van het huis. Het enige minpunt dat kan worden gevonden in de muur van de LED-lamp is soms ook rauwe licht levert beoordeeld en die kan de moeite van mensen die niet gewend zijn.

Een brede selectie van muur schijnwerpers voor verlichting op verzoek

Deze dagen, zijn de vlekken de star, zo snel als we over verlichting in het huis praten, met inbegrip van de woonkamers. Naast alleen de helderheid afhankelijk van uw behoeften ten volle te profiteren van de voordelen die zij bieden. Hoewel het is in eerste instantie gepland om te markeren van een object, een showcase of een stuk van het meubilair, de plek van de muur kan ook een ontspannen sfeer in een kamer. Kies gewoon de lamp waardoor idealen (IRC) kleur rendering index en kleur temperatuur. Met betrekking tot de eerste, moet het altijd groter zijn dan 90. Wat betreft de tweede, wordt uitgedrukt in Kelvin. We praten warme kleur als de lamp een temperatuur tussen 2 700 en 4 000 Kelvin heeft. Aan de andere kant, is de kleur koud deze temperatuur overschrijdt de vullen met 4 000 Kelvin. Als de warme kleuren meer bevorderlijk voor ontspanning zijn, worden koele kleuren aanbevolen in de plaatsen waar u het uitvoeren van taken die concentratie vereisen. 

Aan de andere kant, concurreren fabrikanten verbeelding voor te stellen van de schijnwerpers van de muur die zal u verleiden en dat past gelukkig het verfraaien van uw kamer. Er zijn een veelheid van vormen voor deze armatuur die in veel huizen sterren. In de kubus, vierkant, ovaal, bal, halfronde buis, rechthoekig, rond, bol, bol, cilinder of andere vormen, zeker vindt u de armatuur die past bij uw smaak. En de laatste zal harmoniseren perfect met uw home decor, of moderne, ontwerpt, industriële, Scandinavische, retro, klassieke, landelijke, antiek, Aziatische of Afrikaanse. Inderdaad, de lamp van de muur van vandaag komt in verschillende onderwerpen zo aangenaam om naar te kijken van de kraan. Het gaat hierbij om messing, aluminium, glas, hout, kunststof, ijzer, textiel, of zelfs beton, alsmede andere metalen.

Met betrekking tot de kleuren die beschikbaar zijn voor dit type van armatuur hebt u een zeer ruime keuze. Als koper en chroom meestal domineren kunt u denken buiten de doos door te kiezen voor andere kleuren, afhankelijk van uw smaak. Sinds de zwarte tot het messing door middel van de bruin, grijs, zilver, antraciet, wit, hout, brons, nikkel, zwarte of transparante, kun je vrije loop om uw verbeelding en vind de muur middelpunt van de belangstelling die je hart maakt verslaan in de Velen bieden die bestaat. Echter, het kiezen van de zenuw die zich aanpast aan de lamp die u kiest. In feite, sommige plekken al gebouwd een of meer LED, zo niet altijd het geval. Evenzo, moet u de index van bescherming (IP) van je licht zodat uw faciliteit altijd voldoen aan de veiligheidsnormen van kracht, met inbegrip van de norm NF C 15-100, die geldt voor alle verlichtingssystemen, inclusief de plekken en de schansen.

Ontdek onze andere inbouwspots :

Plafondlamp

Inbouwspots

Railverlichting - Rail spot verlighting

klemspot

0