Ophanging Pinto Nero 3 vlekken

EGLO-90305

MaterialenSynthetische materialen
kleurZilver
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierCilinder
Lengte72,5 cm
Hoogte110 cm
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkEglo
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 199,59 €


-25.00%

148,46 € BTW Inb.


123,72 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Om uw ruimte te verlichten, creëert u een heldere en vriendelijke sfeer met een lichtophanging.
De glazen ophanging 3 Lampen geeft een warme sfeer aan uw interieur. Deze armatuur, een decoratief element op zich, is een doeltreffende manier om het interieur van uw woning een nieuwe look te geven.
Om uw woning smaakvol te personaliseren, is de hanglamp Pinto de ideale lamp die u garandeert dat u de juiste keuze maakt. Hij is gemakkelijk te herkennen aan zijn kenmerken, want deze armatuur is gemaakt van glas en aluminium, waardoor hij sterk en licht is, een ideale combinatie voor een perfecte uitstraling. De transparante kleur met zilverachtige reflecties zorgt voor een perfecte weergave en esthetiek om een geslaagde harmonie te bereiken in uw decoratie. Uitgerust met drie gloeilampen type E27 LED die een vermogen van 6 watt met zich meebrengen met een equivalente waarde van 60 watt per lamp, vindt u een ruime keuze aan accessoires. Het licht dat u van uw armatuur krijgt, zal ruim voldoende zijn. Om u in staat te stellen het type lichtweergave of de kleur van het licht te kiezen die u met uw lamp wenst, worden de gloeilampen niet met de ophanging meegeleverd. De lamp heeft door haar doordachte afmetingen een breedte van 11 cm en een ophanghoogte van 110 cm om haar zo goed mogelijk aan te passen aan de plaats waar u haar wenst te plaatsen.
Deze ophanging is gemaakt om lang mee te gaan, want ze geniet een garantie van 2 jaar en is voorzien van het Europese CE-certificaat.
Accessoires
0