klemspot  

(Er zijn 16 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 45 €

Kracht

2 w - 40 w

Hoogte

11 cm - 42 cm

Diameter

6 cm - 11 cm

Breedte

6 cm - 38 cm

Citaat

Onze producten
Filter
Weergegeven: 1 - 16 van 16 items
Weergegeven: 1 - 16 van 16 items

Clamp - een handige en mobiele nomadische lamp lamp!

In het universum van de Inbouwspots de gemakkelijkste plaats en de gids is de klem-lamp die werd het hoofdbestanddeel van de nomaden plekken. 

Onder de meest populaire mobiele lampen van het publiek is het onmogelijk te missen de plek om clip. Inderdaad, de laatste is zowel eenvoudig te oriënteren en te installeren. U zult zeker uw geluk vinden in onze selectie van de klem-lamp die past bij uw behoeften en aan uw eisen voldoet. Zijde licht vermag presenteren armaturen die zich door hun kwaliteit onderscheiden. Wij uw ter beschikking gesteld onze voorraad voor een leeslamp op clip tegen een prijs toegankelijk voor alle budgetten en met verschillende ontwerpen te verleiden u.

Of u zoekt naar nu een eenvoudige lamp en rijke kleuren voor het decoreren van uw kinderkamer of een meer geavanceerd model, vindt u bij ons de plek om flexibele en handige klem die zal voldoen aan een van uw behoeften. Opgemerkt moet worden dat dit type van armatuur zonder problemen past alle steun. Dus, kunt u het als extra licht in uw garage of uw workshop om het overschot aan helderheid waar de behoefte zich voordoet. Het kan ook worden gebruikt als een leeslamp wanneer het is geïnstalleerd muur hoofdeinde als lamp bed of een bureau licht op de werktafel van uw. Ongeacht wat uw keuze, zijn wij tot uw beschikking voor de armaturen van kwaliteit, made by de meest gerenommeerde merken in Europa op dit gebied.

Zijde licht biedt u om te ontdekken de armatuur die perfect aan uw behoeften beantwoordt, of u een clip led-armatuur voor andere hotel projecten of voor uw individuele huis nodig. Aarzel niet ons te contacteren als u problemen ondervindt bij het kiezen tussen de vele modellen die wij aanbieden.

Ook nodigen wij u te raadplegen van onze andere aanbiedingen voor binnenland vlekken.

Op dit moment, onze ogen snel genoeg vanwege het gebruik van de hele dag van schermen die moe ze aanzienlijk. Eenmaal aangekomen bij het huis, is het soms handig om te laten televisie, Smartphones, tablets en andere objecten aangesloten op een spannende roman van avontuur of een polar induiken. En de led spot toont haar nut hier zodat u kunt genieten van goede verlichting zonder de ogen verblind door het licht van het plafond.

Een zeer praktisch voor de plek om clip     

Zoals de naam suggereert, heeft deze armatuur een klem die het mogelijk maakt om op te lossen overal. Het is de onmisbare vriend van ratten bibliotheek en degenen die niet zonder hun favoriete boeken. Inderdaad, dit armatuur kunt lees rustig in zijn woonkamer zonder te schakelen het licht van de koepel. Gewoon direct het licht die het levert aan de plaats die u hebt gekozen om een boek te lezen. En, terwijl je ogen zijn aangevallen door een teveel helderheid, zoals het geval is wanneer de clip led, plafondlamp, lamp, kroonluchter of schorsingen zijn ingeschakeld.

Maar opgemerkt moet worden dat de klem lamp kan ook dienstig zijn voor de kamer. Want er niets beter is dat volg de avonturen van zijn favoriete held zachtjes nestelde zich en warme in haar bed! Echter gewoon koppelen aan het hoofd van zijn bed te profiteren van optimale helderheid en dus rustig Lees zijn boek, tijdschrift of zijn favoriete krant. En mag niet simpelweg het gebruik van de plek om te knippen om af te spelen. Inderdaad, is het mogelijk om het te gebruiken om geraffineerde en nauwkeurige verlichting als u in een workshop of in een garage werken. Niet te vergeten dat zelfs in een keuken, kunnen dienen als een vulling licht om te helpen verlichten uw schotel in de delicate fase van voorbereiding.

Eenvoudig te installeren en gebruiken

Opgemerkt moet worden dat de klem spot de draagbare lamp is bij uitstek. Inderdaad, het kan overal worden geïnstalleerd in het huis, om de rai van licht nodig om te lezen of een bepaalde taak uitvoeren. Met zijn klauw, is het bijna overal vast. Sluit het aan op een stopcontact voor een lichtbron die u op uw werkplan of uw boek wijzen kunt. In een paar minuten bent u klaar om te werken of uw favoriete boek te lezen.

Er zijn zelfs klem lampen voorzien van oplaadbare batterijen, mits dat u gebruik maakt van een netsnoer. Op deze manier kun je je plek clip met u overal, zelfs buiten het huis als de batterij kunt. Het is een geweldige manier om te ontspannen in de tuin, op de randen van uw zwembad of op uw terras, genieten van een goed licht. En dit, zonder gelet verblind als ogen, in het geval dat u een armatuur met teveel verlichting. Vergeet niet dat deze lamp ook een decoratieve accessoire belangrijk is omdat het mogelijk is te gebruiken voor het verbeteren van de esthetiek van een plaats in het huis. Het kan ook een bibliotheek, een reling, trap of zelfs duidelijk pijp in de badkamer of in de keuken, enz.

Een verscheidenheid van materialen en stijlen              

Tegenwoordig vinden we een grote verscheidenheid van plek naar clip om te voldoen aan de behoeften van allen. Zelfs als het is relatief beperkt in termen van ontwerp, is het echter mogelijk om te kiezen tussen kunststof modellen en die van aluminium, die zijn de meest voorkomende. Bovendien is dit soort meubilair past alle stijlen van decoratie, worden het retro, moderne, klassieke, rustieke of andere. Met betrekking tot kleur vindt u zeker uw geluk onder de vele modellen verkrijgbaar in onze online winkel. Als het chroom, grijs en zwart vaak opvallende, kunt u de geslagen door te kiezen voor wit, antraciet, geld of zelfs de transparante.

Voor degenen die de zorg over de vorm van hun plek op clip, hebben ze de keuze tussen de cilinder, de schaduw, de ronde en andere speelse vormen. Moeten ook niet aarzelen om aan te tonen van originaliteit, zodat uw armatuur ook een object van volledige decoratie wordt. Bovendien is het belangrijk om te kiezen van de lamp die uw meubilair begeleidt. Zelfs als sommige modellen reeds op de markt met een gloeilamp zijn, kunt u deze vervangen zonder aarzeling met een LED. Inderdaad, moet opgemerkt worden dat dit soort lamp optimale verlichting voor het gebruik van een klem spot biedt. Niet alleen de LED geïntegreerd in warm wit of met een LED lampje genoeg de richting waarnaar het is georiënteerd, maar het laat bovendien een aanzienlijke besparing op de elektriciteitsrekening. Omdat dit soort lamp ongeveer 90% minder dan de gloeilamp tegenhanger verbruikt.

Installatie van de kijker om de klem van de normen  

We zagen de plek om klem kan overal worden gebruikt, in het huis, en zelfs buiten in geval van nood. Dit is een draagbare lamp, hoeft haar installatie niet aan het gebruik van de diensten van een professional op het gebied van elektriciteit. Nochtans moet u zorgvuldig zijn waar u van plan bent om het gebruik van uw lamp-klem in de badkamer. Inderdaad, de nabijheid van het water met elektriciteit verhoogt het risico van een elektrische schok. Aldus, moet u de aanbevelingen van de NF C 15-100, die de badkamer in 4 afzonderlijke volumes verdeelt.

Specifieke bescherming (IP) beoordeling is vereist op basis van het volume waarheen u zin voor installeren uw vlek klem. Het is belangrijk om te overwegen om ongelukken te voorkomen terwijl u optimaal profiteren van uw badkamer door het lezen van een boek, een tijdschrift of een krant terwijl u een bad nemen. Hoe dan ook, is het aanbevolen dat je licht in deel 1, deel 2 en deel 3. In het eerste geval moet je licht van klasse 3 met een IP-X 5. In het tweede geval moet het van klasse 2 met een IP-44. Ten slotte, volume 3, kunt u een lamp van klasse 1, 2 of 3, maar altijd met een IP-X 3 en gekoppeld aan een differentieel circuit breaker 30 mijn minimum.

Maar in andere delen van het huis, er is geen speciale instructies voor het installeren van uw plek op clip. U gewoon ervoor zorgen dat het het uitgestraalde licht u niet verblinden. Integendeel, moet het u toestaan om lezen of zie dingen op de werkoppervlakte van uw. En een warm licht, dat tussen 2.500 en 3 000 Kelvin is, is ideaal voor dit. Zo kunt u overwegen dit wanneer u ervoor de lamp voor uw lichte kiest tot klem.  

Ontdek onze andere inbouwspots :

Plafondlamp

Inbouwspots

wandspot

Railverlichting - Rail spot verlighting

0