Verlaagde prijs! Wandlamp - Toepassing van de Bok 69 - Chrome - Lucide Vergroot het beeld

Bok 69 toepassen

LUCI-17282-11-12

MaterialenMetaal
kleurChroom
stijlOntwerp
formulierKubus
hoogte11 cm
breedte15 cm
lengte15 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseG9
Kracht40W
IP-indexIP20
LichtverdelingBidirectionele verlichting
garantie2 jaar
MarkLucide

Beschikbaarheid: 5 tot 7 dagen

Voorgestelde prijs : 49,95 €


-28.95%

35,49 € BTW Inb.


29,33 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Bent u op zoek naar een wandlamp voor uw verblijf?
De wandlamp brengt een vleugje zachtheid en frisheid in uw interieur.
De verchroomde wandlamp uit de befaamde Brillant collectie is een echt decoratief element voor uw huis, het zal de decoratie van de kamer waar hij geïnstalleerd is verbeteren.
De Bok 69 wandlamp is gemaakt van aluminium en kan gecombineerd worden met een vloerlamp of een tafellamp om extra licht in uw ruimte te brengen.
De lamp is 11 cm hoog en 15 cm breed en is uitgerust met een G9 lamp die een aangenaam en comfortabel licht verspreidt en tegelijkertijd zorgt voor een zachte en ontspannen verlichting in de ruimte waar hij wordt geïnstalleerd.
De armatuur is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met 2 jaar garantie. "Al onze lampen genieten de grootste zorg tijdens de voorbereiding en levering en voor nog meer comfort bij de verzending van uw bestelling, bieden wij u ook een transportdienst die gegarandeerd en verzekerd is tegen breuk of verlies van pakketten. Tot slot houden wij onze concurrenten nauwlettend in de gaten, waardoor wij u altijd onze lampen met de beste kortingen kunnen aanbieden.
U zult ook graag ...
0