Globobol lichtophanging

MaterialenKunststoffen
kleurWit
stijlOntwerp
formulierRond
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE27
IP-indexIP55
garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2-3 weken

Voorgestelde prijs : 126,45 €


-5.00%

120,12 € BTW Inb.


99,28 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Verlicht uw exterieur met een pendelarmatuur. Deze lamp is zowel decoratief als resistent en kan op al uw buitenplafonds worden geïnstalleerd!
SLIDE is een fabrikant van armaturen die hoogwaardige verlichtingsoplossingen biedt die aangepast zijn aan alle soorten omgevingen met inachtneming van een concurrerende prijs.
De Globo-lamp is uitgerust met alle troeven, zodat hij qua kogelophanging tot de referentie-uitrusting behoort, of het nu gaat om een huishoudelijk gebruik of om de realisatie van een lichtgevende compositie voor een grote architecturale ruimte. Het sobere en zuivere ontwerp is vooral elegant. Deze lamp is gemaakt van polyethyleen, dit materiaal is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en corrosie en dankzij de IP55-beschermingsindex, zal het perfect zijn voor buitenopstelling. Het materiaal waarvan het is gemaakt is een gemakkelijk te onderhouden oppervlak en de witte kleur geeft u een aanwezigheid zonder de ruimte te verzwaren waar het zal worden opgehangen. De Slide fabrikant houdt daar niet op, hij biedt u de Globo-lamp aan in verschillende kleuren en in een matte of licht glanzende afwerking. Zorg ervoor dat u de lamp vindt die het beste bij uw project past om karakter en een moderne en ontegenzeggelijk tijdloze uitstraling te geven. Wat betreft de afmetingen is het mogelijk om het te hebben in maten variërend van 30 tot 200 cm om een gevarieerde combinatie te creëren. Vergeleken met de ophangkabel wordt de lamp geleverd in lengtes tot 3 m, maar het is mogelijk om langere lengtes te bestellen. Dankzij het licht en het doordachte materiaal is deze armatuur perfect geschikt voor een homogene lichtverspreiding over het gehele oppervlak. Uitgerust met een E27 type lamp voor een vermogen van 15 tot 100w afhankelijk van de grootte. De fabrikant geeft een garantie van 2 jaar. Met deze Globo-lamp kiest u een zekere waarde en maakt u de beste keuze op het gebied van ontwerp, prijs en tijdsbestendigheid.

Accessoires
U zult ook graag ...
0