Globobol lichtophanging

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlDesign
FormulierRond
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
IP-indexIP55
Garantie2 jaar
MarkSLIDE
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

148,90 € BTW Inb.


124,08 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Verlicht uw exterieur met een pendelarmatuur. Zowel decoratief als bestendig, kan deze lamp geïnstalleerd worden op al uw buitenplafonds!
SLIDE is een verlichtingsfabrikant die kwaliteitsvolle verlichtingsoplossingen aanbiedt, aangepast aan alle soorten omgevingen en met respect voor een competitieve prijs.
De Globo lamp is uitgerust met alle troeven zodat ze tot de referentie-uitrusting behoort op het vlak van kogellophanging, of het nu voor huishoudelijk gebruik is of voor de realisatie van een verlichtingscompositie voor een grote architecturale ruimte. Zijn sober en zuiver design is bovenal elegant. Deze lamp is gemaakt van polyethyleen, dit materiaal is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en corrosie en dankzij zijn IP55 beschermingsindex zal hij perfect zijn voor buiteninstallatie. Het materiaal waarvan het gemaakt is, is gemakkelijk te onderhouden en de witte kleur geeft u een uitstraling zonder de ruimte waarin het wordt opgehangen te verzwaren. De fabrikant van Slide laat het daar niet bij, hij biedt de Globo lamp aan in verschillende kleuren en in een matte of licht glanzende afwerking. Zorg ervoor dat u de lamp vindt die het beste bij uw project past om karakter en een moderne en onmiskenbaar tijdloze uitstraling te brengen. Qua afmetingen is het mogelijk om het in maten variërend van 30 tot 200 cm te krijgen om een gevarieerde combinatie te creëren. In vergelijking met de ophangkabel wordt de lamp geleverd in lengtes tot 3 m, maar het is mogelijk om bij bestelling langere lengtes te verkrijgen. Dankzij het lichte en doordachte materiaal is deze armatuur perfect voor een homogene lichtverspreiding over het hele oppervlak. Uitgerust met een E27 type lamp voor een vermogen van 15 tot 100w afhankelijk van de grootte. De fabrikant geeft 2 jaar garantie.
Met deze Globo lamp kiest u voor een zekere waarde en weet u zeker dat u de beste keuze maakt wat betreft design, prijs en bestendigheid tegen de tijd.

Accessoires
0