Staande lamp Flaccola Ali Baba H165 cm

SLID-SDFCA151A

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
FormulierLampenkap
Lengte300 cm
Hoogte165 cm
Breedte43 cm
Diameter40 cm
Gewicht8 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht25W
IP-indexIP55
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

Voorgestelde prijs : 314,60 €


-10.00%

280,80 € BTW Inb.


234,00 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Wilt u de buitenverlichting van uw huis veranderen of verbeteren? Breng een originele toets met deze buiten staande lamp!
De SLIDE collectie biedt u de Flaccola lamp die een lichtgevende meerwaarde zal geven aan het huis waar hij geïnstalleerd zal worden.
Gemaakt van kunststof, dit materiaal is ontworpen om lang mee te gaan en weerbestendig te zijn. Bovendien profiteert hij van een IP55 beschermingsindex die een optimale waterdichtheid biedt om beschermd te zijn tegen opspattend water en bestand te zijn tegen klimatologische invloeden. Met zijn doordachte ontwerp en esthetiek is deze paal uitgevoerd in een witte kleur die stijl en elegantie zal geven aan de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Wees er zeker van dat het de buitendecoratie van uw huis zal verbeteren, omdat het zal bijdragen aan uw visueel comfort op uw looppaden en terrascontouren en een lichtgevend tintje zal brengen dat niet onopgemerkt zal blijven in uw exterieur! Met een hoogte van 165 cm heeft deze armatuur weldoordachte afmetingen om gemakkelijk zijn plaats te vinden op plaatsen met weinig licht. Om hiertoe bij te dragen is zij uitgerust met een E27 type lamp, deze vloerlamp brengt een lichtvermogen van 25W met een kleurtemperatuur die kan variëren van 2700K tot 4000K. Let op: de gloeilamp is niet inbegrepen bij deze armatuur, dus u kunt zelf het juiste wattage en kleurtemperatuur kiezen. U vindt een ruime keuze aan lampen voorgesteld als accessoires om uw lamp uit te rusten. Het zal de hoofdverlichting completeren met een vleugje gezelligheid, ideaal om uw exterieur te verfraaien. Bezorgd om de kwaliteit van zijn op de markt gebrachte producten, biedt de fabrikant SLIDE een garantie van 2 jaar voor een CE gecertificeerd product.
Als decoratief element zal deze lamp niet nalaten uw gasten te verleiden, dankzij haar final touch om uw huis te verlichten.
Accessoires
0