Onze selectie in ingebouwde kijker voor alle delen van het huis  

Prijs

2 € - 214 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

2 - 22

Dimbaar als lamp OK

Inclusief lamp(en)

Schakelaar

Valider les filtres
Er zijn 199 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 199 items
Weergegeven: 1 - 60 van 199 items

Inbouwspots

Te kleine vlekjes van licht in een kamer, geven de Inbouwspots zijn het beste alternatief, met name de inbouwspots voor om naar eigen inzicht. Zijde licht, vindt u meer dan honderd modellen van beschikbare plekken: ingebouwde spotlight resistent voor het vuur, toepassen van ingebouwde badkamer, verstelbare dubbele ingebouwde spotlight, ronde plek, ter plaatse vals plafond,...

Buiten verlichting, kunnen de plekken ook deel uitmaken van uw decoratie items naar een matrix of een object in het bijzonder benadrukken. Er zijn vele soorten: ingebouwde, neigbaar, lage spanning, met of zonder transformator, dubbele of vierpersoonskamers, enz.

Meestal verkocht als een bouwpakket, verspreiden ze een meer of minder intens licht terwijl ze volledig discreet met name voor het geval van de verzonken plafond plekken, muren of vloer. De steun bij de lamp geleverd biedt ook bescherming van de lampen.

Op onze site vindt u meer dan honderd plaatsen beschikbaar, aluminium, geborsteld staal of glas en verschillende kleuren. Ontdek o.a. de ingebouwde spotlight-verstelbare dubbele of quadruple zodat u het licht direct als je daar wilt is ook het model ingebouwde Mint vuur; ontworpen voor natte omgevingen en met een meer dan acceptabele beschermingsklasse, is het ideaal voor badkamers. Voor een meer decoratief effect, kunt u kiezen voor de ingebouwde beugel buiten Tivoli, elegante en verfijnde, het verbergt de led lamp onder een ronde metalen plaat geeft een warme, uitnodigende licht. Tot slot kunt u niet missen de schittering plek op ongeveer 15 euro. Een model dat combineert zowel de discretie en de efficiëntie, aangezien u het in een installeren kunt kamer dat het de keuken of slaapkamer.

Als u op zoek bent voor een geen ingebouwde plafond spot, hebben wij ook een breed assortiment in de rubriek.

Ontdek onze andere inbouwspots :

Plafondlamp

wandspot

Railverlichting - Rail spot verlighting

klemspot

 

0