Verlichting tafel geleid Mondriaan 400 frame gemonteerde LED-brons

ASTR-1374008

stijl,Ontwerp
MaterialenMetaal
kleurBrons
formulierLineair
hoogte26,5 cm
breedte18,5 cm
lengte40 cm
gewicht1,17 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
EnergieklasseA++ - E
Kracht4,8W
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
voltage12 V
klasse3
IP-indexIP20
verstelbaarJa
Lichtstroom161lm
Elektronische apparatuurDriver non inclus
dimbaarJa
Hoek van diffusie40°
garantie2 jaar
MarkAstro Lighting
Kabellengte100 cm

Beschikbaarheid: Op verzoek

Voorgestelde prijs : 272,25 €


-19.25%

219,84 € BTW Inb.


181,69 € belastingen excl.

 

Beschrijving

DeLED Board verlichting Mondrian 400 frame gemonteerde LED-brons is een lamp met een eenvoudige uitstraling. Het is een onderdeel van de astro verlichting collectie, en werd speciaal ontworpen om uw interieur te sublimeren. U hebt verschillende types van decoratieve Raad, worden zij geplaatst in eerder donkere gebieden? Dus dit is de beste tijd om ze te demonstreren! Dankzij dit tafel verlichting, zullen ze niet onopgemerkt blijven. Door ze te installeren net boven het frame te maken meer effecten. Enkel dat en u zult zo vele veranderingen zien.

Er Mondrian 400 frame gemonteerde LED is een modern-stijl lamp. Zowel functioneel als praktisch, zal het verfraaien uw interieur dankzij de bronzen afwerking. Met een breedte van 400 mm, en een hoogte van 256 mm, deze tafel verlichting is absoluut perfect voor kleine werken. Het wordt gepresenteerd in de vorm van een dwarsbalk rustend op een steun, zodat het kan hechten aan de muur. Het is ook verstelbaar, waardoor u aanpassen als je wilt. Uitgerust met een 4,8 W LED, zal het uitstoten een mooie verlichting van een kleurtemperatuur van 2700K.

Meer info

Dit LED tafel verlichting Mondrian 400 frame gemonteerde LED heeft een mooi ontwerp, strak en tijdloos, zal het gemakkelijk en met subtiliteit te integreren in uw interieur. Het ideaal zou zijn om het te installeren boven de tabellen die u wilt waarde. Dit kan worden kamers, woonkamer of gangen, zolang er een werk te bewonderen.

Accessoires
U zult ook graag ...
0