Verlaagde prijs! spot plafondlamp badkamer | Online kopen Vergroot het beeld

Binnenspot Aqua Single - Wit

1393001

MaterialenMetaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
Hoogte15,1 cm
Diameter9 cm
Gewicht0,62 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht6W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP44
VerstelbaarJa
dimbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 111,32 €


-12.14%

97,00 € BTW Inb.


80,83 € belastingen excl.

 

Beschrijving

In witte afwerking, de Spotlight LED Aqua single-wit zal een vleugje van de moderniteit te brengen aan de decoratie van uw badkamer. Die deel uitmaken van de Astrolighting collectie, het is een specifieke plek die een onberispelijke kwaliteit geniet. Het integreert met elke stijl van het huis dankzij de tijdloze kleur en minimalistische structuur. Ingenieus en functioneel, het is speciaal ontworpen om zich te houden aan het water kamer die voortdurend wordt blootgesteld aan vocht en spattend water. Zoals de naam al impliceert, het weerstaat water en koopt individueel aan te kleden uw plafond.

 

Dit Spot plafondlamp van het Britse merk astro is een zwevende armatuur bestemd voor de badkamer. Het biedt de mogelijkheid om de verlichting in een nauwkeurige richting te leiden volgens uw behoeften in helderheid. Een manoeuvreerbaarheid die het aan zijn oriënteerbaar hoofd verschuldigd is. Echter, de lamp wordt niet geleverd in zijn hoofd. Om het te laten werken, de socket is compatibel met een capaciteit van 6W LED GU10. Tenminste, dit nadeel zal worden gecompenseerd door de verstelbare kant. Voor een indoor douche plek, het voldoet aan de IP44 Safety Standard. Het is waterdicht genoeg om spatten van water te weerstaan afkomstig van alle kanten. In aanvulling op deze, de geïntegreerde dimmer maakt het mogelijk om de intensiteit van het licht te reguleren op uw gemak. Zijn steun heeft een diameter van 90 mm en een dikte van 2,1 cm, terwijl zijn hoofdmaat regelen 9,5 x 6,2 cm.

Meer info

De LED-Spotlight Aqua single – wit projecten zijn RADIUS op een bepaald gebied van de kamer. Dus het is een directe en gerichte verlichting. U bent vrij om het te installeren op de muur of het plafond, volgens uw propriances. Het verlicht correct voor een economische lamp.

0