Ascoli Dubbele binnenschijnwerper

MaterialenMetaal
kleurWit | Brons | Zwart | Grijs | Nickel
StijlDesign | Moderne
Lengte35 cm
Breedte13 cm
Gewicht1,11 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht50W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
dimbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: Op voorraad

Voorgestelde prijs : 202,08 €


-13.30%

173,76 € BTW Inb.


144,80 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De Dubbele plafond spot Ascoli dubbel-wit is een verstelbare plafondlamp die twee spotlights bevat binnen het. Een product van de astro ligthing collectie, de Britse leider in verlichtingsarmaturen gewijd aan interieur design. Hij nodigt zich uit in de badkamer om verschillende verlichtings volumes te creëren door het verlichten van specifieke gebieden. Uitgerust met twee hoofden, elk van hen is oriënterend, om hun manipulatie te vergemakkelijken. Zelfs na installatie, bent u vrij om de richting van de lichtgevende stroom volgens uw wensen te veranderen. De witte kleur werd gekozen in een resoluut trendy materiaal. Zijn finesse geeft een verfijnde aanraking aan de structuur, vandaar zijn minimalistisch ontwerp dat in het decor op een wit plafond, de zelfde kleur mengt.

 

Dit Dubbele plafond vlek is gemonteerd op een rechthoekige beugel voorzien van twee cilindrische schijnwerpers. De laatstgenoemden oriënteren zich aan 330 ° om aan uw verlichtingsbehoeften te voldoen. Een zeer groothoek dat sommige verstelbare plekken niet bezitten. Als onderdeel van de familie Ascoli, merken we hun enkelvoud ontwerp dat bedoeld is om eenvoudig en disc-discrete, terwijl kleden elegant uw interieur. Deze armatuur is verkrijgbaar in andere kleuren voor alle huisstijlen: brons en mat nikkel. Met betrekking tot de afmetingen, de bar gastheer van het interieur ter plaatse maatregelen 35 cm, de diepte van 6 cm en de hoogte is 13 cm. Eerder correcte metingen voor een dubbel-vlek plafondlamp.

Meer info

De Dubbele plafond spot Ascoli dubbel-wit onderscheidt zich door zijn twee roterende cilinders die zorgen voor een aangenaam comfort van gebruik. De lamp wordt echter niet meegeleverd. Met betrekking tot zijn veiligheidsnorm, heeft het de IP20 beschermings classificatie.

 

0