Verlaagde prijs! plafondspot voor badkamer | Online kopen Vergroot het beeld

Binnenspot Aqua Triple Bar - Wit

ASTR-1393003

MaterialenMetaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
Lengte60 cm
Hoogte60 cm
Breedte6 cm
Gewicht2,35 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht6W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP44
VerstelbaarJa
dimbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 319,45 €


-12.02%

278,74 € BTW Inb.


232,28 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Er Triple Aqua spot ramp-wit is een plafondlamp voor de astro Ligting collectie opgedragen aan indoor verlichting. Het is speciaal ontworpen om de badkamer te verlichten, om zo een licht van grote amplitude verspreiden. Uitgerust met drie oriënterende schijnwerpers, is het in staat om de hele kamer te verlichten dankzij de LED-verlichting die uitstralen in alle richtingen. Een multi-functionele lichtoplossing die zowel sober als design is. Het is bijzonder effectief voor het creëren van specifieke verlichting volumes in verschillende delen van de kamer. Dit model onderscheidt zich door het contrast tussen zijn kleur in witte matte afwerking en het interieur van zijn zwarte kop. Een mooie rendering die zal leiden tot een meer naar de Deco.

 

Als onderdeel van de Aqua familie, Spot oprit is verkrijgbaar in een gepolijste chromen versie met een glanzende afwerking. Echter, deze witte kleur is tijdloos te houden aan de badkamers van alle soorten, of het een vintage, klassieke of eigentijdse stijl heeft. Het combineert in de inrichting, terwijl het verstrekken van een gedempte sfeer naar de kamer. In zijn ontwerp, bestaat het uit 3 roterende hoofden, die op een fijne metaal structuur voor een gladde blik worden opgezet. Het is een ontwerp plafondlamp die niet de moeite om zijn plaats te vinden in elke stijl van het huis. Het lijkt robuust door zijn hoge bescherming index. Deze innerlijke vlek stijgt tot 60 cm in hoogte, 6 breedte voor elke cilinder en 15,1 cm diep.

Meer info

Er Triple Aqua spot ramp-wit heeft een lichtgewicht aluminium materiaal, dat geeft het ultra-minimalistische uitstraling. Maar dit materiaal heeft ook het voordeel dat het gemakkelijk te onderhouden. Het geniet van de IP44 bescherming rating.

0