Verlaagde prijs! plafondlamp voor doucheruimte | Online kopen Vergroot het beeld

Binnenspot Aqua Triple Round - Wit

1393002

MaterialenMetaal
kleurWit
StijlDesign | Moderne
FormulierBuis
Lengte22 cm
Hoogte15,1 cm
Breedte15,1 cm
Diameter22 cm
Gewicht2,35 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Kracht6W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP44
VerstelbaarJa
dimbaarJa
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 319,45 €


-12.02%

278,74 € BTW Inb.


232,28 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Als u tekort van inspiratie in het verfraaien van uw badkamers bent, witte vlek Aqua Triple ronde plafondlamp Dobbelstenen de astro verlichting collectie voor u interessant kan zijn. Het is een trendy metalen plafondlamp, bekleed met een puur matte wit. Een afwerking die beweert zichzelf als een alternatief voor glanzend wit, en dat onderstreept de hedendaagse stijl. De tijdloze kleur is gemaakt om zich te houden aan de verschillende soorten huis en past zich gemakkelijk aan de Deco. Het is dus een voor de hand liggende keuze voor liefhebbers van eenvoud, door zijn discrete kant. Zeer handig, dit plafondlamp heeft drie verstelbare vlekken op de ronde basis. Een ergonomisch ontwerp dat de montage van de armatuur vergemakkelijkt, vooral omdat de distributie van lichtgevende flux optimaal zal zijn op de gewenste locaties.

 

Dit witte vlek plafondlamp is een verbuiging van de Aqua familie, een reeks chique en elegante armaturen van het Britse merk. Het is ook beschikbaar in chroom. Nochtans, wordt het gemaakt met het zelfde materiaal: stevig metaal dat aan ruwe milieu's zoals de badkamers beantwoordt. Het is mogelijk om de drie plekken te oriënteren om de deco te herscheppen door middel van een gepersonaliseerde verlichting. Op de assemblage-niveau, kan deze indoor spot worden gebruikt als wand-of plafond gemonteerd. Gevarieerd gebruik volgens uw wensen en behoeften. Met afmetingen 220 x 151 mm, zal het een minimum van voetafdruk in zijn plaats maken.

Meer info

De witte vlek Aqua Triple ronde plafondlamp in staat zal zijn om de verlichting te perfectioneren. De LED-lichtbronnen zullen fleuren verschillende gebieden van de kamer, zonder verblinding van het uitzicht. Bovendien voldoet het aan de IP44 veiligheidsnorm.

0