Schorsing Richmond Suspension-zwart

ASTR-1340008

MaterialenGlas,Metaal
kleurZwart
hoogte206,2 cm
breedte20 cm
lengte26,6 cm
diameter20 cm
gewicht3,3 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
EnergieklasseA++ - E
baseE27
Kracht60W
voltage220 V
klasse2
IP-indexIP23
dimbaarJa
Hoek van diffusie360°
garantie2 jaar
MarkAstro Lighting
Kabellengte180 cm
kustNon

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 379,94 €


-19.25%

306,80 € BTW Inb.


253,55 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Er Richmond Pergola buiten vering-zwart is een hanglamp gewijd aan uitwendig gebruik, afgeleid van de astro verlichting collectie. Ontworpen in glas en metaal, het is vergelijkbaar met een lantaarn. Ideaal voor het plaatsen van jezelf onder de voordeur of op het terras om uw exterieur te verlichten wanneer de avond komt. Zijn stevige structuur verzet zich tegen de gevaren van tijd om in alle seizoenen van het jaar functioneel te blijven. De metallic afwerking is bedekt met een zwarte verf, terwijl het glas is volledig transparant. De binnenste bol blijft zo duidelijk, net als de lantaarns van weleer. Dit is echter niet inbegrepen in het pakket op het moment van levering, evenals de koolstof gloeidraad die het verbindt met de armatuur installatie. Het wordt aanbevolen om een decoratieve lamp te gebruiken om het ontwerp te markeren.

 

Dit Schorsing Outdoor Pergola is onderdeel van de Richmond Outdoor Lighting Range. Het is ook beschikbaar als een applique, waaronder twee versies op stam en twee anderen direct worden geplaatst op de muur. De lichtbron die het levert biedt een diffuus licht dat in staat zal zijn om uw huis te verlichten in de verte. Het zal zorgen voor de veiligheid van de bewoners dankzij een vermogen van 60W. Vooral omdat de inhoud van de lantaarn is zichtbaar in het doorschijnend glas. Het heeft het voordeel dat het verstelbaar is om het op de gewenste hoogte te kunnen installeren. Het is een opschorting van kwaliteit, wordt het bevestigd door de keus van zijn materialen. De hoogte is 266 mm, de breedte is 200 mm en de diepte.

Meer info

de Richmond Pergola buiten vering-zwart zal leiden tot een warme en gezellige sfeer in de holte van uw tuin of bij uw entree. U het voor elke plaats adviseren om in uw buitenkanten te verlichten. Bovendien voldoet het aan de IP23 beveiligingsstandaard.

Accessoires
U zult ook graag ...
0