LED-lamp GU10 8W/50W 2700K 500lm 60° dimbaar

FARO-17331

MaterialenAluminium | Synthetische materialen
kleurZwart
Lengte5,4 cm
Gewicht0,01 kg
Aantal lamp(en)1
BaseGU10
Kleurtemperatuur2700K - Warm wit
Voltage220V
dimbaarJa
Levensduur versterker25.000h
MarkFaro

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 11,86 €


-27.96%

8,47 € BTW Inb.


7,06 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef uw armaturen een boost! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze grote collecties moderne en zuinige lampen en om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, is het belangrijk om bepaalde eigenschappen te controleren.
De eerste voorzorgsmaatregel die u moet nemen bij het vervangen van de lamp is het controleren van de compatibiliteit, d.w.z. de aansluiting of de voet. Dit is het deel dat tussen de armatuur en de lichtbron is aangesloten. De voorgestelde lamp is van het type GU10, ook wel 220 Volt spotlamp genoemd, .
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn aan de ene kant de grootte. We moeten er zeker van zijn dat het kan worden aangepast aan de openingsstemming. De afmetingen zijn 5,4 cm hoog en 5 cm breed en 5 cm in diameter. Het uiterlijk kan wel of niet belangrijk zijn als het zichtbaar of volledig verborgen is in de armatuur. Gemaakt van aluminium en polycarbonaat en zwart in kleur die perfect past bij het doel dat u wilt bereiken. Vermogen is een belangrijke factor, het heeft een lichtstroom van 500lm voor een relatief vermogen van 50W. Het kan worden gedimd en geeft een diffusiehoek van 38°. Tenslotte heeft deze bron een kleurtemperatuur van 2700K - Warm wit, deze temperatuur zal de sfeer bepalen die u in uw huis wilt creëren.
De producten die wij aanbieden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar, omdat ze geen kwik of andere producten bevatten die gevaarlijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij het lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product profiteert van een energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur.

0