Lijst van producten per fabrikant SLV Belgium

SLV: design verlichting voor een heldere en harmonieuze interieur

Met zijn jarenlange ervaring in de sector van de verlichting, heeft het merk opgedaan brede expertise in de kunst om te reageren op de behoeften van consumenten. Interieur en outdoor SLV armaturen worden ook herkend in vele landen voor hun kwaliteit en design. Sinds haar oprichting in 1979, biedt verschillende oplossingen voor particulieren, maar ook voor professionals. Men kan herinneren zijn uitgebreide reeks van producten voor het hotelwezen en gastronomie. Maar of het residentiële verlichting of professional, ontwerpers gekund wil zowel esthetische als functionele van elk stuk voor een altijd bevredigend resultaat.

Verlichtingssystemen die het moduleren van de ruimten

Decoratie liefhebbers weten heel goed: de verlichting sterk kan beïnvloeden, de sfeer en decoratie in een kamer. Bij SLV gaan ontwerpers zelfs verder op de vooronderstelling dat het licht de mogelijkheid heeft om het moduleren van de ruimten. De lampen van het merk

Daarom zijn ontworpen rekening houdend met het feit dat elke ruimte een ander licht vereist. Een functioneel licht is absoluut ideaal willen we effectief elimineren schaduwen in een keuken. Geschikte verlichting die ontspanning en welzijn bevordert zal ongetwijfeld interessanter in ruimten zoals de slaapkamer en de woonkamer.

Dezelfde principes gelden in het beroepsveld. Verlichting zal niet hetzelfde in de kantoren en in de lobby van de lokale. Deze visie heeft toegestaan het merk meer passende systemen die onmiddellijk de aandacht van het publiek in vele landen over de hele wereld gevangen te ontwikkelen. Consumenten zijn, bijvoorbeeld, dat velen hebben gekozen voor het ontwerpen van de collectie Bookat externe terminals. Armaturen zijn voorzien van een ingebouwde cob LED-module die uitzendingen van een zachte, functioneel licht die perfect bij buiten omstandigheden past.

De mogelijkheid om een lichte beleven

Voor SLV is verlichting vergelijkbaar met een echte ervaring waarin de gebruiker wordt gebracht om zijn gevoelens, om te ontdekken de voordelen van licht te uiten. Uitbreiden van dit beginsel in al haar activiteiten (productie, levering, klant en andere diensten), heeft het merk geweest kundig voor het vaststellen van beste praktijken om beter te voldoen aan haar klanten. Dus, apparatuur productieprocessen worden voortdurend verbeterd tot meer innovatieve oplossingen.

De makers weerspiegelen grote schaal nieuwe technologieën en normen voor de ontwikkeling van elk product. Bovendien is de klantenservice van het merk zijn er ter ondersteuning van de consument bij de keuze van materialen tot gebruik. Met betrekking tot de prijzen weer professionals zorgde ervoor dat de SLV Klik op merk lampen de beste prijs op de markt.

Als u wilt een glimp van alle functies, kunnen we het voorbeeld van ballen van licht oog SLV serie toegepast. De armaturen zijn samengesteld uit een structuur in staal chroom en gevormd met het oog op een ontwerp en vintage. De lampen gebruiken bollen ES111. Dit alles weerspiegelt veel aandacht tijdens de productie van de stukken in de collectie.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 282 items
Weergegeven: 1 - 60 van 282 items
0