Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

0 € - 900 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

1 - 90

Afficher/masquer plus d'options

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

6 - 13

Inbouwdiepte

6 - 17

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant SLV Belgium

SLV: designarmaturen voor een helder en harmonieus interieur

Met zijn jarenlange ervaring in de verlichtingssector heeft het merk een uitgebreide knowhow verworven in de kunst om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument. SLV binnen- en buitenarmaturen worden in veel landen erkend voor hun kwaliteit en design. Sinds de oprichting in 1979 biedt het merk verschillende oplossingen voor zowel particulieren als professionals. Men kan zijn volledige gamma van producten voor de horeca terugroepen. Maar of het nu gaat om residentiële of professionele verlichting, de ontwerpers hebben de esthetische en functionele aspecten van elke ruimte kunnen benadrukken voor een resultaat dat altijd bevredigend is.

Verlichtingssystemen die ruimtes moduleren

Decoratie-liefhebbers weten dat verlichting een aanzienlijke invloed kan hebben op de sfeer en de inrichting van een ruimte. Bij SLV gaan ontwerpers nog verder, ervan uitgaande dat licht de mogelijkheid heeft om ruimtes te moduleren. De armaturen van het merk zijn daarom ontworpen met het inzicht dat elke ruimte een andere verlichting nodig heeft. Functionele verlichting is absoluut noodzakelijk als u schaduwrijke plekken in een keuken effectief wilt elimineren. Aangepaste verlichting die ontspanning en welzijn bevordert, zal zeker interessanter zijn in kamers zoals de slaapkamer en de woonkamer.

Dezelfde principes gelden in het beroepsveld. De verlichting zal niet hetzelfde zijn in de kantoren en in de inkomhal van de kamer. Deze visie heeft het bedrijf in staat gesteld om meer geschikte systemen te ontwikkelen die onmiddellijk de aandacht van het publiek in veel landen over de hele wereld hebben getrokken. Veel consumenten hebben bijvoorbeeld gekozen voor de design buitenpalen uit de Bookat-collectie. De armaturen zijn uitgerust met een geïntegreerde cob LED-module die een zacht en functioneel licht uitstraalt dat perfect past bij de omstandigheden buitenshuis.

De kans op een verlichtingservaring

Voor SLV is verlichting als een echte ervaring waarin de gebruiker wordt geleid om zijn gevoelens te uiten en de voordelen van licht te ontdekken. Door dit principe uit te breiden naar al zijn activiteiten (productie, levering, klantenservice en andere) is het merk in staat geweest om best practices toe te passen om zijn klanten beter tevreden te stellen. Zo worden de productieprocessen van de apparatuur voortdurend verbeterd om steeds meer innovatieve oplossingen te verkrijgen.

Ontwerpers houden rekening met de nieuwe technologieën en normen die inherent zijn aan de ontwikkeling van elk product. Bovendien is de klantenservice van het merk er om de consument te ondersteunen bij de keuze van de apparatuur tot aan het gebruik ervan. Wat de prijzen betreft, hebben professionals ervoor gezorgd dat SLV-declic-lampen de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt bieden.

Om een klein overzicht te krijgen van alle functies, kunnen we het voorbeeld nemen van de SLV Light Eye serie kogellampen. De armaturen zijn gemaakt van een verchroomde stalen structuur en gevormd om een design en vintage-look te verkrijgen. De lampen gebruiken ES111 lampen. Dit alles getuigt van grote zorgvuldigheid bij de vervaardiging van de stukken van de collectie.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 282 items
Weergegeven: 1 - 60 van 282 items
0