Ter plaatse ingebouwde badkamer waterdicht maken van normen  

Prijs

9 € - 216 €

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

2 - 11

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 61 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 61 items
Weergegeven: 1 - 60 van 61 items

Inbouwspots badkamer

Discreet, helder en elegant, heeft het onlangs zijn plaats verdiend in de familie van Badkamerverlichting. Weten interieurliefhebbers precies wat voor soort armatuur het is? Hier is alles wat u moet weten over de speciale badkamerspot voor deze kamer.

Verschillende modellen voor alle smaken

In de meeste winkels van de verlichting vindt u een breed scala van inbouw verlichting voor de badkamer ontworpen. Dus, kunt u kiezen voor inbouwspots ronde, vierkante en vele anderen nog steeds. Er zijn ook modellen met laag verbruik voor degenen die willen een aanzienlijke besparing op hun energieverbruik te bereiken. Om te genieten van alle voordelen van het gebruik van de inbouwarmaturen in badkamer, is het best om gelden alleen voor geautoriseerde dealers die het aanbieden van producten van de grote brand.

De vormen en materialen

De ingebouwde schijnwerper is de beste oplossing voor een verlichting van de badkamer. In feite, zijn lampen en andere lampen projectie niet erg fraai. De badkamer spot Ondertussen biedt discretie en elegantie met behoud van de stijl van de inrichting van de badkamer.

Er zijn verschillende vormen, de meest voorkomende zijn ronde of zelfs vierkante. Sommige fabrikanten bieden meer extravagante vormen, maar de meeste mensen liever de klassieke modellen voor het feit dat niet aan te passen van de stijl van de inrichting van hun badkamer.

Voor materialen, kunt u ook kiest en spelen op de materialen. Deze keuze is vooral belangrijk als u belang te aan de inrichting van uw badkamer hechten. De meest voorkomende modellen zijn de verzonken lampen in wit. Deze kleur is ideaal voor het mengen in de kleur van uw plafond. Deze keuze van kleuren kan goed licht de kamer zonder te belasten hun aanwezigheid op uw plafond.

Naast de lampen met een witte kraag, kunt u ook kiezen voor aluminium modellen. Ze staan voor hun lichtheid en hun ontwerp en trend. Bovendien passen ze perfect aan alle stijlen van decoratie.

Er zijn ook zwarte armaturen. Zij worden aanbevolen voor degenen die willen spelen op contrasten en effect zowel modern en elegant. Getrouwd de kleur van koper met andere kleuren, vereist een bepaald talent voor Decorator. Het doel hier is het creëren van een harmonie van kleuren in de badkamer.

Veel fabrikanten bieden ook verlichting witte epoxy-lak. Het is het perfecte materiaal als u op zoek bent voor privacy in uw badkamer. De witte kleur geeft het een bepaalde charme.

Soorten lampen die compatibel is met uw badkamer vlek.

De lamp gemonteerd een plek verzonken badkamer kan burn-out en dient te worden gewijzigd. Om dit te doen, heb je de keuze tussen verschillende soorten lamp. De meest aanbevolen voor een badkamer is de LED lamp. LED lamp modellen bieden vandaag dezelfde macht dan halogeen lampen. Ze zijn echter veel zuiniger dan de laatste. LED lampen zijn zeker, aanzienlijk duurder dan andere soorten lampen, behalve dat ze langer duren. Uitgaven in verband met aankopen worden dan afgeschreven na verloop van tijd. Voor de kleur van het licht, moet de keuze worden gemaakt rekening houdend met de sfeer van de badkamer.

Naast LED lampen zijn er ook met een vermogen van 25W of 50W halogeen lampen. Deze lampen geven een veel warmte recht waarvoor ze zijn uitgerust met een deflector. Voordat u de halogeen lampen in de badkamer, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat de installatie van de inbouw met volledige inachtneming van de veiligheid van de gebruiker is gemaakt.

De derde categorie van lamp bevat de CFL bollen. De laatste zijn minder gulzig energie dan halogeen lampen, maar de verlichting niveau is hetzelfde. Het is op het niveau van prestaties dat het verschil kan worden gezien. De CFL lampen verlichten eenmaal goed verwarmd.

Opmerking dat CFL's niet zeer aanbevolen in een badkamer zijn omdat hun levensverwachting zal worden verminderd als ze zijn ingeschakeld en uit vele malen gedurende de dag.

Hoe kiest u de macht van de LED spot in de badkamer?

Alle LED-lampen zijn niet geschikt voor gebruik in de badkamer. Er zijn modellen die zijn aanbevolen door specialisten, maar om te weten hen, moeten we terugkeren op de kracht van dit verlichtingssysteem.

De overgrote meerderheid van sanitair feeds van een 220V-bron, de voedingsspanning die de meeste huishoudens gebruiken. Armaturen met behulp van deze elektrische spanning zijn vaak gepaard met GU10 lampen. Deze lampen zijn geschikt voor alle ruimtes in huis behalve in de badkamer om veiligheidsredenen.

Als u installeren dit soort lampen in uw badkamer wilt om verlichting, kiezen voor een zeer lage spanning van armatuur, een model dat op een 12V bron draait. Dit soort lampen wordt aanbevolen om het handhaven van de norm NF C 15-100, die betrekking op de binnenlandse elektrische installaties heeft. Deze standaard vereist ook de un-installeren een eventuele elektrisch toestel van 220V in de buurt van de ontvanger van douche of bad.

Nog steeds in het kader van de naleving van deze veiligheidsnormen, de installatie van een ingebouwde 12V armatuur is toegestaan, maar de transformator moet worden uit de buurt van de waterbron.

Bij het kiezen van de ingebouwde schijnwerpers 12V, controleren zijn isolatie klasse. Als u van plan om het te installeren in een douche, duurt het minstens dat IPX5. Aan de andere kant, als het zal worden geïnstalleerd uit de buurt van waterbronnen, de IPX4 is genoeg en kan rechtstreeks worden aangesloten op uw huidige 220 volt. Liever wat betreft bollen, de GU 5.3 in plaats van GU 4.

Hoe kiest u de processor voor zijn zeer lage spanning (TBT) plek?

Als u van plan bent een lage spanning aan de lamp of 12 volt te installeren, moet de keuze van de transformator. Als een herinnering, dit is een transformator met een 220V input en output van 12V heb je nodig. Merk op dat sommige processors niet produceren een output spanning stabiel reden waarvoor er een variatie variërend van 12V tot 18V. Lampen en LED lampen ondersteunen in het bijzonder niet deze veranderingen. Controleer of kiezen de bollen laatst tijdig, voor een transformator levert een stabiele uitgangsspanning.

Zich bewust van te zijn dat u meerdere lampen op een dezelfde transformator stoppen kunt mits u een aantal regels volgen. Zorg ervoor dat op de lamp is geïnstalleerd ten minste twee meter van de transformator. Ook ervoor te zorgen dat de som van hun vermogen lager dan het vermogen van de transformator is. Om dit te doen, volg een marge van 15% en u zult zien dat uw transformator in tijd zal duren.

Hoe verder te gaan naar een beveiligde inrichting in een spot inbouw badkamer?

Hoe de naam al suggereert, een Spot inbouw badkamer zal naar verwachting worden ingebed in een stuk van meubilair of een verlaagd plafond. Sommige lampen gemonteerd op dit soort lampen opwarmen en een brand kunnen veroorzaken als de installatie niet is uitgevoerd met volledige inachtneming van de normen.

Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, is afhankelijk van de aard van de lichten worden geïnstalleerd in de badkamer. In het geval van LED-schijnwerper ingebouwde, plan een verlaagd plafond van 10 cm minimale. Dus lucht correct zal stromen en lamp belooft voor het laatst in de tijd. Als u een isolatie in het plafond gebruikt, zorg ervoor dat hij niet de moeite de beluchting van de lamp en de lamp.

Voor verzonken lichten CFL's is er geen plaats te verlaten zo veel ruimte tussen het plafond en het valse plafond. Deze lampen opwarmen minder te gebruiken en het risico van brand of kortsluiting is beperkt.

Wat betreft de installatie van de LED spot, zijn ook van plan een goede ruimte tussen het plafond en het valse plafond tijdens de installatie van een 12V transformator. Dergelijke apparaten ook geeft warmte af en vereist goede ventilatie optimaal functioneren.

In het geval dat u wilt opnemen van armaturen inbouw in meubels, kies lampen zeer lage spanning die worden verleend voor de specifieke gewrichten. Brandgevaarlijk zal vervolgens verspreid en de weergave zal gewoon indrukwekkend.

Welke voorzorgsmaatregelen te nemen voor de installatie van een ingebouwde spotlight in de badkamer?

A leidde een debain kamer ingebouwde installatie vereist geen specifieke voorwaarden in de woonkamer, in ruimten of in de keuken. Als u van plan bent te gebruiken dit soort verlichting in de badkamer, de index van de bescherming aan de andere kant, niet vergeten. De badkamer is een plek natte reden om zich te concentreren op de vochtbestendige armaturen.

Kies voor installatie in de cabine in de buurt van de ontvanger van douche of bad of douche, een plek zeer lage spanning met een 65 beschermingsniveau (IP65). Voor de gebieden in de buurt (60cm rond), kunt u sjablonen IP44. Voor de rest, zou zelfs vlekken in IP23 eens.

Tips voor installatie

Een persoon gebruikt om de elektrische verbindingen gemakkelijk omgaan met de installatie van een badkamer spot. Aan de andere kant, de locatie en instelling, aan een bepaalde strengheid.

Let op dat, afhankelijk van het licht buiten diameters en ingebouwde diameters kunnen afwijken. Waar is de beoogde installatielocatie al doorboord, Controleer de afmetingen die nodig zijn voor de instantiatie van voorafgaande lamp te kopen. Als u een lamp met de diameter van de exacte insluiten niet kunt vinden, neem een model met een diameter enigszins hieronder. Moet niet het verschil in diameter is te groot, omdat de verzonken plek niet goed aan het plafond bindt kan.

Bovendien, als u nog niet door het plafond gebroken hebben, heb je de keuze over de diameter voorgesteld door verschillende merken. Meet de diameter van de instantiatie van de lichten van uw keuze en gebruik die een bel zag te doorboren van het plafond. Je gewoon meer dan lampen aan te sluiten.

Tijdens de installatie, ook rekening houden met de diepte van verankering. Hebt u een goede diepte van verankering (tussen 6 en 13 cm), kunt u alle modellen van zeer lage spanning armaturen. Aan de andere kant, met een ondiepe scherptediepte verankering, kunt u een extra platte LED spot.

Overweging van de diepte van verankering is belangrijk als onderdeel van de installatie van dit soort meubilair in de badkamer en om veiligheidsredenen.

De sfeer in de badkamer?

Als u maken van een bepaalde sfeer in uw badkamer wilt, kiest u de inbouwspots volgens hun macht en hun kleurtemperatuur. Om de resultaten aan uw verwachtingen, kiezen voor LED inbouwspots. Deze zijn bekend voor de stroomvoorziening een bij benadering gelijkwaardig die van één merk naar de andere varieert. In het algemeen biedt een 5W LED lamp dezelfde helderheid als een halogeen van 50W. Voor niet gaan verkeerd u, voel je vrij om het vergelijken van de lichtstroom (in lumen uitgedrukt) op de verpakking van de lamp.

Om een bepaalde sfeer creëren in de badkamer, verdient de kleurtemperatuur ook enige aandacht. Deze temperatuur zal warm wit tot koud wit. Als u reproduceren van de kleur van halogeenlampen, die een warme kleur wilt is, ga dan voor de 2700 k en 3000 k. Aan de andere kant, als u wilt dat om een koude sfeer in de badkamer, kiest u 4000 k.

Waarom kiezen voor uw badkamer spots?

In de badkamer, moeten luchtvochtigheid heerst en elektrische installaties worden beveiligd om te voorkomen dat de gevaren. Dit deel van het huis is de enige die niet alle modellen van verzonken lichten accepteert. Alleen degenen met een mate van bescherming IP65 kunnen worden geïnstalleerd in de buurt van het bad of de douche-receptor. De zeer lage spanning plekken hebben ook de voorkeur omdat degenen voeden met een 220V-bron blijken te zijn gevaarlijk op een vochtige plaats.

De installatie moet ook voldoen aan een aantal criteria voor de veiligheid van de gebruiker. Indien nodig, voel je vrij om het bellen van een professional voor het uitvoeren van de installatie.

 

 

Ontdek onze andere Badkamerverlichting:

Badkamer wandlamp

Badkamer plafondlamp

Badkamer spots

Spiegel met licht 

 

 

 

0