Plafondlamp Kosipo 2 - Zwart

PHIL-5059330PN

MaterialenMetaal
kleurZwart
StijlModerne
FormulierRechthoekig
Lengte44,3 cm
Hoogte9,2 cm
Breedte11,8 cm
Gewicht1,25 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Voltage220V
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
dimbaarJa
Garantie5 jaar
MarkPhilips

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 54,79 €


-12.26%

47,68 € BTW Inb.


39,73 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Breng een helder en subtiel tintje aan uw interieur! Dankzij deze spot brengt u een esthetische en functionele kant aan de verlichting van uw huis.
Verfijnd en elegant, het is een van de meest trendy verlichtingsarmaturen van het moment.
Deze Kosipo 2 plafondlamp valt enerzijds op door zijn discrete stijl die zich gemakkelijk integreert in de drager waar hij geïnstalleerd wordt en anderzijds door zijn zwarte kleur die deze lamp op een slimme manier tijdloos en modern maakt. Dit armatuur past harmonieus in elk interieur, want het is elegant met zijn doordachte vormen en afmetingen. Hij is 44,3 cm lang, 11,8 cm breed en 9,2 cm hoog en neemt niet veel ruimte in beslag om zo dicht mogelijk bij het plafond te passen. Uitgerust met drie 3 x 50W lampen die niet bij de lamp zijn inbegrepen. De verlichting van deze spot brengt een warme sfeer in de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Het licht versterkt de inrichting van de ruimte, waardoor deze ruimer en dus aangenamer is om in te wonen. De installatie is eenvoudig, omdat deze zo dicht mogelijk bij het plafond wordt geplaatst met behulp van een speciale beugel. Met zijn CE-certificaat voldoet dit product aan de geldende normen. Om u nog meer gebruiksgemak te bieden, biedt de fabrikant Philips een garantie van 5 jaar.
Door te kiezen voor dit product, zult u ongetwijfeld genieten van een ontspannende en ontspannen sfeer in de kamer die het herbergt.
Meer info
Van het merk Philips en met een LED-bron.
Gemaakt van metaal.
Wees gerustgesteld door de 5 jaar garantie die de fabrikant biedt.
Accessoires
0