Plafondlamp Pongee 3 - Zwart

PHIL-5058130PN

MaterialenMetaal
kleurZwart
FormulierRond
Lengte13,8 cm
Hoogte8,2 cm
Breedte10 cm
Gewicht0,345 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseGU10
Voltage220V
IP-indexIP20
VerstelbaarJa
dimbaarJa
Garantie2 jaar
MarkPhilips

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

19,94 € BTW Inb.


16,62 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Heb je efficiënte verlichting nodig? Ga voor dit lichtarmatuur!
Door zijn vorm kan hij discreet worden geïnstalleerd, maar met veel stijl in alle soorten interieurs, of het nu gaat om moderne of meer klassieke interieurs.
Philips is een fabrikant van verlichtingsarmaturen en biedt u de Pongee 3 plafondlamp aan, die eenvoudig en ergonomisch van vorm is, maar ook esthetisch aantrekkelijk is door zijn kleine formaat. Het wordt zo dicht mogelijk bij het plafond geïnstalleerd, want het is slechts 8,2 cm hoog en 13,8 cm lang en 10 cm breed. Of het nu alleen in een kleine ruimte wordt geplaatst of in serie wordt geplaatst, het zal uw plafond met efficiëntie maar met finesse verlichten, waardoor het ritme en de aanwezigheid aan uw plafond wordt gebracht. Gemaakt van metaal, de structuur maakt het een unieke lamp. Door de technische en decoratieve aspecten met elkaar te verbinden, neemt het een prominente plaats in bij armaturen die bedoeld zijn voor de hoofdverlichting van een ruimte. Deze schijnwerper is gekleed in het zwart en past bij alle stijlen van interieurdecoratie. Uitgerust met een lamp van het type GU10 die niet bij de lamp is inbegrepen. Het zal gemakkelijk zijn plaats vinden in de woonkamer en in de slaapkamer en het zal met grote soberheid opgaan in uw decor. Als hij is ingeschakeld, levert hij 50W vermogen om aan uw verlichtingsbehoeften te voldoen, zodat u kunt genieten van een lichte leefruimte om uw activiteiten met echt comfort uit te voeren in een vriendelijke sfeer. Dit product is CE-gecertificeerd en is zowel esthetisch als functioneel, aangezien het wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.
Deze armatuur wordt beschouwd als de belangrijkste verlichtingsbron en is ideaal om licht in uw ruimte te brengen en tegelijkertijd een modern en resoluut decoratief tintje aan uw plafond te geven.
Meer info
Van het merk Philips en met behulp van een GU10-bron.
Gemaakt van metaal.
Wees gerustgesteld door de 2 jaar garantie die de fabrikant biedt.
Accessoires
0