Heldere meubeldesign, lichtgevende bal, lichtbak en lichte bar.  

Prijs

70 € - 2731 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

30 - 215

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 88 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 88 items
Weergegeven: 1 - 60 van 88 items

Verlicht meubilair

Sommige mensen hebben een slechte gewoonte te vergeten de verlichting in hun huizen. En nog, deze objecten maken deel uit van de belangrijkste elementen Vergeet niet om te krijgen een huis en een tuin op hetzelfde moment, elegant, goed vormgegeven en helder.

Licht omhoog uw binnenkant en de buitenkant met de grootste merken lichte meubilair: Dia - Moree

Niets boven een lichte meubilair teken toevoegen aan uw avonden. Of u nu op zoek bent voor een element van het decoratie of een lichte meubilair het creëren van unieke omgevingen, hebben wij wat u nodig hebt. 
Bal uit, Bar kruk, Lichttafel, lichte bar, lichte pot, heldere stoel ontwerpde keuze is geen gebrek in zijde licht.
Met een RGB-type lamp Multicolor led, het is zelfs mogelijk om het programma de kleurverandering of selecteer de kleur die u wilt met behulp van de afstandsbediening, voor een uniek effect.
Batterijen zijn beschikbaar bij sommige modellen is als u geen kabel door uw huis of hebben geen buiten verkooppunten gepland op deze locatie. Eenvoudig, elegant, en doeltreffend zijn, de lichte meubilair is duidelijk de toekomstige trend, binnen en buiten, voor uw avonden met vrienden of andere evenementen.
Wij bieden ook veel items maken een tuinmeubelen of andere design buitenverlichting.

Een lounge-bar te verblinden bijstand

Het hebben van een huis bar is gewoon geweldig, een project dat een heleboel mensen zien willen te bereiken om te verlichten van hun hapjes en hun after-hours avonden. Ontwerp een Home bar Laat vrienden of familieleden te ontvangen en te organiseren uw evenementen met een drankje op een leuke manier. De uitvoering van een Bar voor lichte bar vereist een aantal criteria zoals de plaats en de ruimte die beschikbaar is om het te installeren op het terras of in de ideale hoek van de tuin. Je hebt geen stopcontact beschikbaar, geen probleem, het is altijd mogelijk om te voorspellen een module van type Lichte snoep en Draadloze te integreren in de lichte meubilair.

Moeten vooraf bepalen het type en de vorm van bar moeten worden verwezenlijkt.
De vraag is: wat toog is compatibel met uw ruimte en uw smaak? Als u het antwoord hebt, zal de realisatie worden eenvoudiger dan ooit.
Aan de andere kant hebt u moeite beantwoorden, aarzel niet ons te raadplegen omdat samen we over uw behoeften, de ruimte nadenken kunnen waarover u beschikt en de begroting te vinden van de combinatie van modules en Deco licht die bij u past. Na dat, denk na over de verschillende meubels die uw bar begeleidt. Namelijk: Ijs lade, Bar kruk buiten en andere belangrijke informatie die een aanvulling kunnen zijn op praktische en esthetische van uw bar. De lichte objecten zijn essentieel voor vergroot de gebruiksvriendelijkheid van uw decoratie en een bepaalde joie de vivre brengen de inzittenden. Daarom een Bar voor lichte bar zou ideaal zijn voor uw gasten. Kan bestaan uit vaste of mobiele afhankelijk van uw gebruik met of Draadloze Afhankelijk van uw behoeften. Het lichte meubilair zijn gemaakt van Polyethyleendie kunnen ze niet alleen niet-corrosieve, maar zijn ook bestand tegen UV.  Het lichte meubilair is relatief licht, zwaar genoeg om te weerstaan van de wind, maar relatief licht te verplaatsen en op te slaan de winter kwam. Nu, kunt u spelen op de aanpassing van uw bar en verschillende accessoires om er de meest unieke! U kunt een ICE BAR Als ice cube lade om te laten vallen van uw flessen champagne, een lichte Bank Snake of een lichtgevende lage tafel Ypsilon. U bent een professionele, u zoekt naar een bar aan uw imago, het is ook mogelijk om uw logo, effect verstrekt voor uw evenement!

Het belang van de decoratieve licht in uw tuin

Dag en nacht, dient uw tuin onderstreept te worden. Het is raadzaam dat u voor onze prachtige kiest lichte ballen of voor onze heldere multicolor kubussen te bereiken van een optimale sfeer en breng een trend tintje aan uw tuin. Spreken van gloeiende bol, het is het meest populaire model op het gebied van dedesignverlichting en decoratieve modelleren van de tuin. De belangrijkste kwaliteit is bedoeld als een zacht licht en terwijl het geven van de voldoende hoeveelheid licht uitzendt.
De licht globe LED perfect siert het gazon en afhankelijk van de temperatuur van de lamp die u kiest, het zal mogelijk zijn om kouder of warmer tinten en accentueren door deze keuze, de gewenste sfeer.
Hebt u een zwembad of een orgaan van water, op zoek naar een gloeiende bol die drijft? Het is ook mogelijk, in de avond, te zweven een heldere ballenbadgegarandeerd. De lichte kubus heeft ongeveer dezelfde eigenschappen, meer rechtlijnige, dat het kan ook dienen als Lichttafel uitgerust met draadloze Led om een drankje zomer diner of lichtgevende lage tafel voor uw woonkamer. De lichte kubus die LED beschikbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten is, variërend van 30 tot 40 cm, het is ook mogelijk dat een buiten lichtbak Draadloze. U plaatst een lichte object of een serie bestaande uit verschillende maten, zij zal verlichten uw verblijfplaats, uw terras en uw tuin op een originele manier.

Licht omhoog uw planten met een heldere bloempot

Al onze planten gaan niet noodzakelijkerwijs in de grond, sommigen niet kan staan om te overwinteren buiten en anderen kunnen gewoon het accentueren van een groene print onze terrassen. Met onze verschillende modellen, de lichte pot brengt een vleugje moderniteit op onze terrassen en hoogtepunten van uw planten, een eenvoudig idee te geven van de dimensie en decoreren van uw exterieur terwijl het brengen van een lichte aanraking.
De Y - Pot licht is verkrijgbaar in maten, variërend van 50 cm tot 150 cm wit.
Zwenking op vandoor, wit van kleur, de cache pot licht mengsels in het landschap. Eenmaal ingeschakeld, het geeft diepte en brengt extra ontwerp touch op uw terras.
Ontdek onze verschillende vormen en onze verschillende kleuren van de potten met zijde licht is afhankelijk van uw gebruik en uw smaken.

Het belang van de outdoor armatuur

Als hij is geciteerd vele malen in de vorige paragrafen, de buiten armaturen waarde en diepte geven aan uw tuin.
Wanneer de avond komt, brengen een paar vlekjes van licht een andere dimensie aan de buitenkant. Naast het feit dat veilig, geven ze een warme sfeer.
Huis aan de kant van licht, de lichte meubilair ontwerp en goedkoop, het is mogelijk!
Goede ideeën van versiering zal volstaan om een echte sfeer aan uw tuin te creëren. Voor strikt decoratieve toepassingen is het ideaal om te gaan voor indirecte verlichting. Het wordt aanbevolen om de LED schijnwerpers of halogeen hoog vermogen op een bepaald gebied te informeren van de diverse gangpaden, de ingang van de garage, of zelfs de voordeur. De oriëntatie van deze vlekken is zeer belangrijk om de hoeveelheid nuttig licht, zonder dazzle u. Het effect zou zelfs onaangenamer.
Voor uw andere decoratieve type verlichting, houd er rekening mee dat alles moet blijven strikt decoratieve en subtiel. Geen behoefte aan hebben het gevoel van kerst met lichte Garland en herten knippert in het midden van juli.
Het is ook belangrijk voor het beheren van de installatie van elektrische kabels te doen niet vernietigen van het decor. Het is beter dat ze zijn geïnstalleerd vóór of tijdens het ontwerp van het tuinieren. Als in het geval anders, deze faciliteit is niet gesteld, het zal altijd mogelijk zijn om langere kabels langs uw muren en hen te schilderen in de kleur van de media of ze zullen worden geplaatst. Als de installatie moet gebeuren in uw tuin, geen probleem, met slechts een schop, verwijder enkel uw land en het begraven van de kabel in een diepte van 20 cm.
Als geen van de twee oplossingen een optie is, is het mogelijk om te voorspellen van de armaturen met behulp van zonne-energie. Lampen die zijn uitgerust met dit systeem accumuleren energie tijdens de dag en gebruiken tijdens de nacht. Veel fabrikanten zijn nu kiezen voor dit systeem sinds de laatste de levensduur van het product verbetert, de kosten van klanten vermindert en vooral fouten of schade aan elektrische aansluitingen waarschuwt.  

Gloeiende bol van klein formaat voor uw woonkamer:

U wilt voor uw huis, plaatsen een kleine lamp met kleur te veranderen?
Philips biedt een lichtgevende bal die van kleur verandert. De collectie van lamp Philips Living kleuren bestaat uit ronde lampen Micro of Iris en conische lampen Aura en Bloom die worden gecontroleerd met behulp van een afstandsbediening.
Hoe werkt het?
De gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de afstandsbediening is relatief eenvoudig. Moet eerst drukken op de knop ik (aan) en 0 (uit) op de afstandsbediening.
Selecteer de gewenste kleur, draait u eenvoudig uw vinger op de ronde van kleuren.
Beweeg uw vinger in de richting van de klok mee rond de cirkel met de kleuren die voor de wijziging van de automatische of willekeurige modus. Bereiken van een volledige draai en druk ik (op). 0