Verlicht meubilair  

(Er zijn 85 producten.)

Filtres

Prijs

60 € - 2715 €

Dimbaar als lamp OK

Lengte

28 cm - 500 cm

Breedte

21 cm - 125 cm

Hoogte

18 cm - 208 cm

Middellijn

30 - 215

Dikte - Diepte

1 cm - 125 cm

Kracht

1 w - 40 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 85 items
Weergegeven: 1 - 60 van 85 items

Heldere meubeldesign, lichtgevende bal, lichtbak en lichte bar.

Sommige mensen hebben vaak de onfortuinlijke gewoonte om de verlichting in hun huis te verwaarlozen. En toch behoren deze objecten tot de belangrijkste elementen die niet mogen worden vergeten om een huis en tuin te verkrijgen die tegelijkertijd elegant, goed gedecoreerd en lichtgevend zijn.

Verlicht uw interieur en exterieur met de toonaangevende merken van lichtgevende meubelen: Slide - Moree

Er gaat niets boven een lichtgevend meubelstuk om uw avonden cachet te geven. Of u nu op zoek bent naar een decoratief element of een lichtgevend meubel dat een unieke sfeer creëert, wij hebben wat u nodig heeft.
Outdoor lichtgevende bal, barkruk, lichtgevende tafel, lichtgevende bar, lichtgevende pot, design lichtgevende fauteuil, de keuze ontbreekt niet bij Côté Lumière.
Door het leveren van een meerkleurige RGB LED-lamp is het zelfs mogelijk om de kleurverandering te programmeren of de gewenste kleur te selecteren met de afstandsbediening, voor een uniek effect.
Voor sommige modellen zijn er batterijen beschikbaar, als u geen kabel door uw interieur wilt laten lopen of als u op deze locatie geen externe stopcontacten heeft. Eenvoudig, elegant en effectief, de helder meubilairis duidelijk de trend om te komen, zowel binnen als buiten, voor uw avonden met vrienden of andere evenementen.
Wij bieden ook veel objecten aan om tuinmeubelen of andere buitenshuis design verlichting te maken.

Een loungebar om het publiek te verblinden

Thuis een bar hebben is gewoon geweldig, een project dat veel mensen graag zouden willen doen om hun aperitieven en avonden tot het einde van de nacht op te fleuren. Door het ontwerpen van een bar thuis kunt u vrienden of familieleden ontvangen en uw evenementen organiseren rond een drankje op een speelse manier. Het opzetten van een lichtgevende bar vereist enkele criteria zoals de plaats en de beschikbare ruimte om deze op het terras of in de ideale hoek van de tuin te installeren. Als u niet beschikt over een stopcontact, geen probleem, het is altijd mogelijk om een Candy Light en draadloze module te integreren in het verlichtingsmeubel.

Het type en de vorm van de staaf die u wilt maken moet vooraf worden bepaald.
De vraag is: welke balie past bij uw ruimte en smaak? Als u het antwoord heeft, zal de realisatie des te gemakkelijker zijn.
Aan de andere kant, als u problemen heeft met het antwoord, aarzel dan niet om ons te raadplegen, want we kunnen samen nadenken over uw behoeften, de ruimte die u heeft en uw budget om de combinatie van modules en verlichtingsdecoratie te vinden die het beste bij u past. Denk daarna aan de verschillende meubels die bij uw bar horen. Om er meer over te weten: Ijsblokjesbak, buitenbarkruk en andere belangrijke details die het praktische en esthetische aspect van uw bar kunnen vervolledigen. Lichtgevende voorwerpen zijn essentieel om de gezelligheid van uw decoratie te accentueren en de bewoners een zekere levensvreugde te geven. Daarom zou een lichtgevende bar de ideale plek zijn om uw gasten te ontvangen. Het kan vast of mobiel zijn, afhankelijk van uw gebruik met of zonder kabels, afhankelijk van uw behoeften. Het lichtgevend meubilair is gemaakt van Polyethyleen, waardoor het niet alleen niet corrosief is, maar ook UV-bestendig. Het lichtgevende meubilair is dus relatief licht, zwaar genoeg om de wind te weerstaan, maar relatief licht genoeg om het te verplaatsen en op te bergen als de winter komt. Nu is het aan u om te spelen met de aanpassing van uw bar en de verschillende accessoires om het zo uniek mogelijk te maken! U kunt een ICE BAR toevoegen als ijsblokjesbakje om uw flessen champagne in op te bergen, een lichtgevende Slangenbank of een lichtgevende Ypsilon-koffietafel. U bent een professional, u bent op zoek naar een bar met uw logo erop, het is ook mogelijk om uw logo erop te plaatsen, een gegarandeerd effect voor uw evenement!

Het belang van decoratieve verlichting in uw tuin

Dag of nacht, uw tuin moet worden verbeterd. Wij raden u aan te kiezen voor onze mooie lichtballen of meerkleurige lichtblokjes om de juiste sfeer te creëren en een trendy tintje aan uw tuin te geven. Over lichtbollen gesproken, dit is het meest populaire model op het gebied van design- en decoratieve verlichting voor tuinontwerp. De belangrijkste kwaliteit is om een zacht en diffuus licht te geven en tegelijkertijd de juiste hoeveelheid licht te geven.
De LED-lichtbol siert het gazon perfect en afhankelijk van de temperatuur van de lamp die u kiest, zal het mogelijk zijn om koelere of warmere tinten te geven en de gewenste sfeer te accentueren.
U heeft een zwembad of een waterlichaam, bent u op zoek naar een lichtgevende bal die drijft? Het is ook mogelijk om 's avonds een lichtgevende zwembadlichtbal te laten zweven, met een gegarandeerd effect. De lichtgevende kubus heeft min of meer dezelfde eigenschappen, meer rechtlijnig, het kan ook gebruikt worden als een lichtgevende tafel uitgerust met draadloze Led om een zomers aperitief te versieren of als een lichtgevende salontafel voor uw woonkamer. De LED-lichtkubus is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten variërend van 30 tot 40 cm, het is ook mogelijk om een draadloze buitenlichtkubus te hebben. Of u nu kiest voor het plaatsen van een lichtgevend object of een serie bestaande uit verschillende maten, ze zullen uw steegjes, uw terras of uw tuin op een originele manier verlichten.

Verlicht uw planten met een lichtgevende bloempot

Niet al onze planten gaan noodzakelijkerwijs de grond in, sommige kunnen de winter niet buiten doorbrengen en andere kunnen eenvoudigweg onze terrassen met een groene afdruk stippelen. Met onze verschillende modellen geeft de Y-Pot Light een modern tintje aan onze terrassen en versterkt het uw planten, een eenvoudig idee om dimensie te geven en uw exterieur te decoreren en tegelijkertijd een vleugje licht toe te voegen.
De Y-Pot Light is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 50 cm tot 150 cm wit.
In uitgeschakelde toestand past de witte Y-Pot Light hoes in het decor. Eenmaal verlicht geeft het diepte en geeft het een extra design tintje aan uw terras.
Ontdek bij Côté Lumière onze verschillende potvormen en -kleuren naargelang uw gebruik en uw smaak.

Het belang van de buitenlamp

Zoals in de vorige paragrafen al vaak is gezegd, voegt buitenverlichting waarde en diepte toe aan uw tuin.
Als het avond wordt, brengen een paar lichtaccenten een andere dimensie aan uw tuin. Ze zijn niet alleen geruststellend, maar geven ook een warme sfeer.
Bij Côté Lumière zijn design en goedkope verlichtingsmeubels mogelijk!
Goede inrichtingsideeën zijn alles wat u nodig heeft om een echte sfeer voor uw tuin te creëren. Voor strikt decoratief gebruik is het ideaal om te kiezen voor indirecte verlichting. Het is aan te raden om krachtige LED- of halogeenspots op een specifieke hoek te plaatsen om de verschillende paden, de ingang van de garage of de voordeur te verlichten. De oriëntatie van deze spots is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid licht te geven zonder u te verblinden. Het effect zou des te onaangenamer zijn.
Voor uw andere decoratieve verlichting moet u er rekening mee houden dat alles strikt decoratief en subtiel moet blijven. Je hoeft niet het gevoel te hebben dat je met kerstmis bent met een lichtslinger en een knipperend hert in het midden van juli.
Het is ook belangrijk om de installatie van elektrische kabels te beheren om het decor niet te vernielen. Het verdient de voorkeur om ze voor of tijdens het eigenlijke ontwerp van de tuin te installeren. Zo niet, dan kunt u, als deze installatie niet gepland was, uw kabels altijd langs uw muren laten lopen en ze opnieuw schilderen in de kleur van de steun waar ze worden geïnstalleerd. Als de installatie in uw tuin moet worden gedaan, geen probleem, met een eenvoudige schep hoeft u alleen maar uw land te spreiden en de kabel te begraven in een diepte van 20 cm.
Als geen van beide oplossingen mogelijk is, is het mogelijk om verlichting te leveren met behulp van zonne-energie. Lampen die met dit systeem zijn uitgerust, verzamelen overdag energie en gebruiken deze 's nachts. Veel fabrikanten kiezen nu voor dit systeem omdat het de levensduur van het product verbetert, de kosten voor de klant verlaagt en vooral fouten of schade aan elektrische aansluitingen voorkomt.

Kleine lichtbal voor uw woonkamer:

Wilt u een kleine lichtbal met kleurverandering voor uw interieur plaatsen?
Philips biedt u een lichtbal aan die van kleur verandert. De Philips Living colors lampencollectie bestaat uit ronde Micro- of Irislampen en conische Aura- en Bloomlampen die met een afstandsbediening worden bediend.
Hoe werkt het?
De instructies voor het gebruik van de afstandsbediening zijn relatief eenvoudig. Druk eerst op de I (aan) en 0 (uit) knop op de afstandsbediening.
Om de gewenste kleur te selecteren, draait u uw vinger op de kleurencirkel.
Voor een willekeurige of automatische wisseling van modus, beweegt u uw vinger met de klok mee rond de kleurencirkel. Maak een volledige draai en druk kort op I (aan)0