Verlaagde prijs! Sensorbewegingsmelder aansluiten - IP44 Vergroot het beeld

Sensorbewegingsmelder aansluiten - IP44

EGLO-97475

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
FormulierVierkant
Lengte6 cm
Hoogte6 cm
Dikte - Diepte4 cm
Voltage220V
Klasse3
IP-indexIP44
BewegingsmelderJa
Garantie2 jaar
MarkEglo

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 48,34 €


-21.08%

37,84 € BTW Inb.


31,53 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Om uw huis te beveiligen, moet u het uitrusten met een beveiligingsapparaat zoals Eglo's Connect Sensor. Dit model heeft twee essentiële kenmerken, namelijk de bewegingsmelder en de lichtsensor. Het is mogelijk om meer nuttige functies in het portfolio uit te breiden om uw veiligheid te optimaliseren.

Het is een witte kunststof behuizing die zich aan alle soorten behuizingen hecht. Het kan worden opgehangen op een strategische plaats in uw huis, zoals bijvoorbeeld de ingang. Het is uitgerust met een bewegingssensor die werkt op een meegeleverde batterij, om eventuele inbraak te detecteren. Omdat de Connect Sensor verbinding kan maken met dezelfde Eglo Connect modellen, kan hij de verlichting van hetzelfde systeem aanzetten om u direct te waarschuwen. Deze bewegingssensor heeft een detectiehoek van 120 graden en detecteert bewegingen tot 12 meter. De dag- en nachtsensor is te allen tijde functioneel.

Dit product kan binnenshuis worden geplaatst in transitzones zoals gangen, trappen, ingangen, kelders, enz. Dit bespaart u elektriciteit omdat het is ontworpen om na een bepaalde periode van inactiviteit aan en uit te schakelen. 

Meer info

Met een IP44-beschermingsgraad van IP44 bevindt de aansluitsensor zich in beschermingsklasse 3. De aansluitsensor heeft een beschermingsgraad van IP44. Uitgerust met een detectorschakelaar, wordt u gewaarschuwd bij de geringste verdachte beweging. Om dit te doen, zal de helderheidssensor gedurende 20 tot 600 seconden ingeschakeld worden, afhankelijk van de instelling.

0