Verlaagde prijs! Programmateur mécanique - 24h Vergroot het beeld

Mechanische programmeur - 24u

ELIM-ELX38381

MaterialenSynthetische materialen
kleurGroen
FormulierRechthoekig
Hoogte14 cm
Breedte8 cm
Dikte - Diepte8,7 cm
Gewicht0,2 kg
Voltage220V
IP-indexIP44
MarkElimex

Voorgestelde prijs : 31,90 €


-25.00%

23,72 € BTW Inb.


19,77 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Zeer praktisch, deze mechanische timer is perfect geschikt voor het automatisch in- en uitschakelen van al uw elektrische apparatuur met een vermogen tot 3680W. U kunt het gebruiken om verschillende soorten elektrische apparaten op een vast tijdstip per dag van stroom te voorzien: tuinlamp, waterpomp, luchtafzuiging, enz. Het heeft een 2P +T 16 A type stekkerdoos voor aansluiting volgens de normen.

Deze mechanische timer werkt zowel binnen als buiten bij temperaturen van -25°C tot 55°C. Over een periode van 24 uur kan het 96 ON/OFF programma's uitvoeren in stappen van 15 minuten. Waar u zich ook bevindt (op kantoor, in het dekbed, in het park of bij de tandarts), u kunt gemakkelijk en op afstand al uw elektrische apparatuur bedienen: verlichting, wasmachine, besproeiing, TV, verwarming...Energiebesparing gegarandeerd!

Meer info

Een beetje extra: deze mechanische programmer is uitgerust met een handmatige override schakelaar waarmee u, afhankelijk van uw behoeften, ofwel uw apparatuur tijdens de geprogrammeerde perioden kunt uitstellen ofwel deze gedurende de dag permanent kunt aanzetten.

0