Borne lumineuse de jardin Birmingham 39 - Argent Vergroot het beeld

Bollard light Birmingham 39 - Zilver

PHIL-161914710

MaterialenRoestvrij staal
kleurGeld
formulierRond
hoogte39,5 cm
breedte11 cm
lengte11 cm
gewicht0,9 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE27
voltage220 V
IP-indexIP44
dimbaarJa
garantie2 jaar
MarkPhilips

Beschikbaarheid: 5 tot 7 dagen

62,86 € BTW Inb.


51,95 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wilt u een gastvrije en veilige sfeer creëren? Deze tuinlamppaal geeft een helder en decoratief tintje aan uw buitenverlichting.
De fabrikant Philips biedt u het Birmingham-armatuur aan.
Dit materiaal is gemaakt van roestvrij staal en is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slecht weer. Bovendien profiteert het van een IP44-beschermingsindex die een optimale waterdichtheid biedt om te worden beschermd tegen spatwater en bestand te zijn tegen klimatologische invloeden. Met zijn doordachte ontwerp en esthetiek is deze tuinpaal gekleed in een zilveren kleur die stijl en elegantie zal geven aan de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Wees er zeker van dat het de buitenversiering van uw huis zal verbeteren, omdat het zal bijdragen aan uw visuele comfort op uw loopbruggen en terras contouren en een lichtgevend tintje zal brengen dat niet onopgemerkt zal blijven in uw exterieur! Met een hoogte van 39,5 cm en een breedte van 11 cm heeft deze armatuur doordachte afmetingen om gemakkelijk zijn plaats te vinden op plaatsen met weinig licht. Om hieraan bij te dragen is hij uitgerust met een lamp van het type E27 die een lichtopbrengst heeft die gelijk is aan een conventionele lamp tussen 75 en 150 watt met een kleurtemperatuur die kan oplopen van 2700K tot 4000K. Er dient te worden opgemerkt dat de lamp niet bij het armatuur is inbegrepen, zodat u het vermogen en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het beste bij u past. U vindt een grote keuze aan lampen die worden voorgesteld als accessoires om uw lamp uit te rusten. Het zal de hoofdverlichting aanvullen met een vleugje gezelligheid, ideaal om uw exterieur te verfraaien. Bezorgd over de kwaliteit van zijn producten op de markt, biedt de Philipsfabrikant een garantie van 2 jaar op een CE-gecertificeerd product.
Deze lamp is een decoratief element en zal uw gasten zeker weten te verleiden, dankzij de finishing touch om uw huis te verlichten.

Meer info

Philips merk en het gebruik van een E27 bron.
Gemaakt van roestvrij staal.
Wees gerustgesteld dankzij de 2 jaar garantie die de fabrikant biedt.

U zult ook graag ...
0