Townshend Suspension 32916- Zwart

EGLO-32916

MaterialenHout | Metaal
kleurZwart | Bruin
StijlIndustrieel
FormulierLineair
Lengte70 cm
Hoogte110 cm
Breedte10,5 cm
Gewicht2,83 kg
Aantal lamp(en)4
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
Garantie5 jaar
MarkEglo
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 120,94 €


-24.99%

89,96 € BTW Inb.


74,97 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Bekijk de inrichting van uw ruimte opnieuw door een moderne kroonluchter te installeren die door de fabrikant Eglo wordt aangeboden.
De Townshend 32916 is een warme en uitnodigende inrichting die kan worden geïnstalleerd in een modern of meer klassiek interieur.
Het is een moderne kroonluchter waarvan het ontwerp niemand onverschillig laat. Een stijlvol huwelijk dat zich vrij goed onderscheidt! De verlichting zal de ruimte van de ruimte waar de lamp wordt geïnstalleerd, vergroten, omdat het profiteert van vier E27-lampen die niet bij de lamp worden geleverd, zodat u het gewenste vermogen en de gewenste kleurtemperatuur kunt kiezen. Het is gemaakt van metaal en hout en is gekleed in een zwarte en bruine kleur die de vormen en proporties van het armatuur versterken. Het zal de plaats waar het is geïnstalleerd opfleuren en tegelijkertijd voldoende licht geven met een vermogen van 60W. Deze lamp is niet te groot of te klein, maar heeft een ophanghoogte van 110 cm die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw behoeften en de plaats waar hij zal worden opgehangen. Met een breedte van 10,5 cm en een lengte van 70 cm die het evenwicht en soberheid brengt en de ruimte waar het zal worden geïnstalleerd discreet zal verbeteren. Al onze producten hebben het CE-certificaat en voor nog meer comfort geniet dit armatuur een verlengde garantie van 5 jaar.
Naast het feit dat deze lamp efficiënt is, draagt de extreme verfijning ervan volledig bij aan de decoratie van uw interieur.

Accessoires
0