Townshend Ophangset 43133 - Zwart

EGLO-43133

MaterialenHout | Metaal
kleurZwart | Bruin
StijlIndustrieel
FormulierLineair
Lengte100 cm
Hoogte110 cm
Breedte20 cm
Gewicht4,931 kg
Aantal lamp(en)6
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie5 jaar
MarkEglo
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 217,74 €


-4.12%

207,04 € BTW Inb.


172,53 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Bent u op zoek naar een vering voor uw huis? Deze lamp wordt aangeboden door Eglo.
De Townshend 5 43133 Pendant is een warm en uitnodigend armatuur dat kan worden geïnstalleerd in een modern of meer klassiek interieur.
Met zijn zwarte en bruine kleur is dit armatuur een uniek ontwerp. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om een praktische en harmonieuze lamp te bieden. Gemaakt van metaal en hout, die bestand zijn tegen de hitte en gemakkelijk te reinigen zijn, zal de zwarte en bruine kleur stijl brengen in uw kamer, maar ook volume in de ruimte waar het zal worden opgehangen. In feite geeft het een uitzonderlijke weergave en het zal ook zacht en warm zijn om uw gasten te verwelkomen. Deze kroonluchter is uitgerust met een lamp die niet is inbegrepen en waarmee u uw licht zo goed mogelijk kunt personaliseren met behulp van de verschillende lampen voorgesteld in accessoire zal komen om uw kamer te verlichten met een vermogen van 60W, omdat het type lamp E27 blijkt te zijn bijzonder effectief. Met zijn doordachte afmetingen is het rooster 100 cm lang en 20 cm breed en vanaf het plafond heeft het een hoogte van 110 cm die eenvoudig kan worden aangepast aan de benodigde ophanghoogte. Bezorgd over de kwaliteit van zijn producten op de markt, biedt de fabrikant Eglo 5 jaar garantie op een product dat CE-gecertificeerd is.
Met zijn strakke vormgeving kan deze verlichting in elk interieur worden geïnstalleerd en zal ze de ruimte waarin ze wordt geplaatst vergroten.

Accessoires
0