Verlaagde prijs! plafondlamp eetkamer | Online kopen Vergroot het beeld

Plafondlamp Silentina 98333 - Zwart

EGLO-98333

MaterialenMetaal
kleurZwart
StijlVintage | Industrieel
Lengte54 cm
Hoogte20,5 cm
Breedte18 cm
Gewicht2,807 kg
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie5 jaar
MarkEglo

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 108,84 €


-24.99%

80,96 € BTW Inb.


67,47 € belastingen excl.

 

Beschrijving

U zoekt een plafondlamp die aansluit bij de huidige trend in de binnenverlichting. Dit armatuur geeft uw huis een lichtgevend en resoluut decoratief tintje.
Silentina 98333 is een lamp die een aangenaam licht verspreidt, het zal perfect zijn om uw interieur te personaliseren met stijl.
Met zijn doordachte vormen en proporties heeft dit armatuur een eigen persoonlijkheid. De stevige metalen bekleding zorgt ervoor dat de structuur van het armatuur zich onderscheidt van de rest. Dit armatuur met zijn unieke design valt op door zijn meer uitgesproken lijnen, die de zwarte kleur harmonieus aanvullen. Aangenaam en efficiënt, die kan variëren van 2200K tot 4000K, afhankelijk van de keuze van de lamp die een aangenaam licht zal geven in de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Het is bovendien het resultaat van een grote beheersing waarbij de verlichtingsprestaties van een vermogen van 3 x 6,5w worden verkregen dankzij het type E27-lamp uitgerust met drie LED gloeilampen voor een hoeveelheid licht van 2430lm, het effect is sprookjesachtig als het wordt aangezet. Er moet worden opgemerkt dat ze niet worden geleverd met de lamp, waardoor u uw licht zo goed mogelijk kunt aanpassen met behulp van de verschillende lampen die worden aangeboden als accessoire. Met een garantie van 5 jaar en een CE-certificaat is het een product dat vertrouwen wekt omdat het geschikt is voor intensief gebruik. In zijn afmetingen is dit product 54 cm lang en 18 cm breed met een hoogte van 20,5 cm. Technisch gezien heeft het een IP 20-beschermingsgraad voor dubbele of versterkte isolatieklasse II.
Als decoratief element zal het niet nalaten de afwerking van uw ruimte te perfectioneren om uw interieur elegant te verlichten.

Accessoires
0