Staande lamp 150 Arhus H132 cm

MaterialenHout | Metaal
kleurWit | Zwart | Grijs
StijlDesign | Scandinavische
FormulierLampenkap
Hoogte132 cm
Diameter18 cm
Gewicht2,46 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseG9
Kracht28W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie5 jaar
MarkHalo Design
Kabellengte150 cm
DesignerMichael Waltersdorff | Emanuele Patton

Beschikbaarheid: 8 tot 10 dagen

Voorgestelde prijs : 375,10 €


-10.00%

334,80 € BTW Inb.


279,00 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Kies deze prachtige vloerlamp om een zacht en ontspannend licht in uw woonkamer te brengen. U zult niet teleurgesteld zijn met het resultaat.
U bent bezweken voor de charme van de Arthus vloerlamp, deze staat aan de top van de huidige verlichtingstrend.
Uit de Halo Design collectie is de zwarte klokvormige vloerlamp een van de meest populaire armaturen onder consumenten voor het geven van algemene verlichting, maar kan ook voor sfeerverlichting zorgen. De vloerlamp Arthus met zijn sierlijke lijnen en met zijn zwarte, grijze of witte kleur zal een nieuwe glans geven aan uw inrichting. De stevige metalen structuur van de lamp en de houten ondersteuning van de lampenkap garanderen een hoge weerstand tegen schokken en mogelijke huishoudelijke ongelukken. In elk geval geniet u 5 jaar garantie na de aankoop van het product. Met een hoogte van 150 cm kan deze lamp in een hoek, in de buurt van uw bank, worden geplaatst, zodat u onder een zacht licht een boek kunt lezen of op uw plank kunt surfen. Uitgerust met een lamp van het type G9, die niet bij de armatuur wordt geleverd, is de diffuse verlichting optimaal. CE gecertificeerd, deze vloerlamp wordt aangeboden met een 5-jarige leveranciersgarantie.
Deze Arthus vloerlamp is het essentiële licht in een woonkamer, praktisch en modern, het zal uw decoratieve verlangens optimaliseren!

Meer info

De nieuwe lampenserie "Aarhus" combineert een industriële look met een natuurlijk gevoel. Aarhus, de tweede grootste stad van Denemarken, staat bekend als de "stad van de glimlach", en dit is precies wat het ontwerpduo Michael Waltersdorff en Emanuele Patton voor ogen had toen het eerste ontwerp een prototype werd. De metalen kap doet denken aan industrieel design, waarbij het licht door de witgeschilderde binnenkap direct in de richting van de verspreiding wordt geleid. Aan de bovenrand heeft "Aarhus" een massief houten cilinder, die een mooi natuurlijk evenwicht creëert en dankzij de schaduw een bijzondere rust geeft. De serie omvat vloerlampen in 4 varianten, hanglampen in 3 maten en wandlampen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, zwart en wit. Standaard E27 en G9 fittingen. Aanbevolen lichtbron: LED van COLORS by Halo Design. "Aarhus" brengt een glimlach in uw huis.
Van het merk Halo Design en met gebruik van een G9 bron.
Gemaakt van metaal, hout
Wees gerust met de 5 jaar garantie aangeboden door de fabrikant.

Accessoires
0