Famborough Opschorting

EGLO-43413

MaterialenHout | Metaal
kleurBeige | Zwart
StijlIndustrieel
FormulierRechthoekig
Lengte16 cm
Hoogte110 cm
Breedte10,5 cm
Gewicht1,26 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Voltage220V
Klasse2
IP-indexIP20
SchakelaarNee
Garantie2 jaar
MarkEglo
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 48,34 €


-24.98%

35,96 € BTW Inb.


29,97 € belastingen excl.

 

Beschrijving

U zult de inrichting van de kamer perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een Famborough ophanging in beige en zwart
De Famborough ophanging draagt bij tot uw visueel comfort en neemt actief deel aan de stijl en de decoratie van uw kamer.
Gemaakt van metaal en hout, zijn materiaal van fabricage combineert robuustheid en esthetiek dankzij de beige en zwarte kleur die resoluut trendy is, zal het worden geassocieerd met alle tinten om een perfecte harmonie met uw interieur decoratie te bereiken. Wat de afmetingen betreft, zorgen de evenwichtige afmetingen voor evenwicht en soberheid en voor een discrete verfraaiing van de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. De Famborough ophanging zal een vriendelijke sfeer in uw huis creëren. Samengesteld uit een gloeilamp met een vermogen van 6 watt LED voor een vergelijkende waarde van 60 watt. De gloeilamp wordt niet bij de armatuur geleverd, maar u kunt de gloeilamp van uw keuze vinden in ons ruime assortiment gloeilampen. De Famborough ophanging beantwoordt het best aan uw verwachtingen op het gebied van esthetiek en uitstraling en zal ongetwijfeld bijdragen tot een ontspannende en gezellige sfeer in uw kamer. Deze prestatie is te danken aan het type E27-lamp. Voor nog meer comfort is hij CE-gecertificeerd en heeft hij een garantie van 2 jaar.
Dit product verandert uw huis in een oase van rust dankzij de ontspannen sfeer die hij biedt.

Meer info

Van het merk EGLO en met een E27-bron.
Gemaakt van metaal, hout.
Wees gerust door de 2 jaar garantie aangeboden door de fabrikant.

Accessoires
0