Equix gasbranderplaat nr. 2

MaterialenAluminium
kleurGrijs,Oranje,Rood
stijlRetro
formulierLantaarn
hoogte240 cm
breedte77,5 cm
lengte550 cm (kabel)
diameter55 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
baseR7s 117mm
Kracht500W
IP-indexIP55
garantie25 jaar oud
MarkRoger Pradier
kustJa

Beschikbaarheid: 4 tot 5 weken

2 856,99 € BTW Inb.


2 361,15 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Geniet van het comfort van de verlichting die deze buitenlamp biedt! Met zijn decoratieve uitstraling zal hij de perfecte verlichting verfraaien en verspreiden om de perfecte sfeer voor uw buitenleven te creëren. De fabrikant Roger Pradier biedt u het Equix-armatuur aan.
U wilt een gastvrije en ontspannen sfeer creëren en tegelijkertijd een economische en efficiënte verlichting naar de contouren van uw huis brengen? Dit armatuur is zonder twijfel de ideale keuze voor buitenverlichting. Het is beschikbaar in grijs, oranje en rood om te harmoniseren met alle stijlen van huizen. De structuur van aluminium maakt het tot een product dat de technische en decoratieve aspecten met elkaar verbindt. Het is ook speciaal ontworpen om de elementen en de vochtigheid te weerstaan, aangezien het een IP55-beschermingsgraad heeft. Het is samengesteld uit een lamp type R7s 117mm die een lichtgevend vermogen van 500W brengt met een kleurtemperatuur van 0, het zal een aanzienlijke hoeveelheid licht in uw steegjes brengen en een warme toets aan uw ontspanningsmomenten en gedurende uw avonden. Houd er rekening mee dat de lamp bij dit armatuur is inbegrepen. De afmetingen zijn 240 cm hoog, wat perfect is voor een lichtpuntje voor buiten. Alle Roger Pradier producten hebben het CE-certificaat en voor nog meer comfort biedt de fabrikant een garantie van 25 jaar. Wees er zeker van dat u met dit product, zult profiteren van de beste service kwaliteit prijs.
Decoratief element, zal deze lamp niet nalaten om uw gasten te verleiden, dankzij zijn final touch om uw huis te verlichten.
Accessoires
U zult ook graag ...
0