Pivot Ali Baba outdoor vloerlamp H200 cm

SLID-LPPVT201A

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
FormulierLampenkap
Lengte150 cm
Hoogte200 cm
Diameter60 cm
Gewicht18 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht25W
IP-indexIP55
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: In voorraad

600,89 € BTW Inb.


500,74 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Wilt u de buitenverlichting van uw huis veranderen of verbeteren? Breng een originele toets met deze buiten staande lamp!
De SLIDE collectie biedt u de Pivot lamp die een lichtgevende meerwaarde zal geven aan het huis waar hij geïnstalleerd zal worden.
Gemaakt van kunststof, dit materiaal is ontworpen om lang mee te gaan en bestand tegen slechte weersomstandigheden. Bovendien profiteert hij van een IP55 beschermingsindex die een optimale waterdichtheid biedt om beschermd te zijn tegen opspattend water en om bestand te zijn tegen klimatologische invloeden. Met zijn doordachte ontwerp en esthetiek is deze paal uitgevoerd in een witte kleur die stijl en elegantie zal geven aan de ruimte waar hij zal worden geïnstalleerd. Wees er zeker van dat het de buitendecoratie van uw huis zal verbeteren, omdat het zal bijdragen aan uw visueel comfort op uw looppaden en terrascontouren en een lichtgevend tintje zal brengen dat niet onopgemerkt zal blijven in uw exterieur! Met een hoogte van 200 cm heeft deze armatuur weldoordachte afmetingen om gemakkelijk zijn plaats te vinden op plaatsen met weinig licht. Om hiertoe bij te dragen is zij uitgerust met twee E27 type lampen, deze vloerlamp zal een lichtvermogen brengen van 2 x 25W met een kleurtemperatuur die kan gaan van 2700K tot 4000K. De gloeilamp is niet inbegrepen bij deze armatuur, dus u kunt het vermogen en de kleurtemperatuur kiezen die het beste bij u passen. U vindt een ruime keuze aan lampen voorgesteld als accessoires om uw lamp uit te rusten. Het zal de hoofdverlichting completeren met een vleugje gezelligheid, ideaal om uw exterieur te verfraaien. Bezorgd om de kwaliteit van zijn op de markt gebrachte producten, biedt de fabrikant SLIDE een garantie van 2 jaar voor een CE gecertificeerd product.
Deze lamp zal met delicatesse verlichten en zal de sfeer van uw buitenruimte completeren.

Meer info
  • Een contragewicht van 10 kg kan, als accessoire, op de voet van de Pivot lantaarnpaal worden gemonteerd. Dit element moet afzonderlijk worden besteld
Accessoires
0