Staande lamp Pivot Ali Baba interieur H200 cm

SLID-LPPVT200A

MaterialenSynthetische materialen
kleurWit
StijlDesign
FormulierCilinder
Lengte150 cm
Hoogte200 cm
Breedte53 cm
Diameter60 cm
Gewicht18 kg
Aantal lamp(en)2
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht25W
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2 tot 3 weken

606,89 € BTW Inb.


505,74 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Kies deze prachtige vloerlamp om een zacht en ontspannend licht in uw woonkamer te brengen. U zult niet teleurgesteld zijn over het resultaat.
De Pivot vloerlamp brengt een warme sfeer op elk moment.
Bent u op zoek naar een lamp die zich perfect op zijn gemak voelt in een modern interieur, maar die ook kan worden geïntegreerd in een meer gezellige inrichting? Zoek niet verder en kies voor deze lamp. De witte kleur geeft de lamp stijl en elegantie en laat zich gemakkelijk aanpassen aan elk type meubilair. U zult geen moeite hebben om een plaats te vinden om het te installeren. Deze vloerlamp is gemaakt van 100% recycleerbaar polyethyleen in een slanke en moderne stijl en heeft een aanzienlijke weerstand in geval van schokken of een huishoudelijk ongeval. Bovendien maakt dit materiaal het gemakkelijk te onderhouden. Met zijn aanzienlijke afmetingen, heeft hij een hoogte van 200 cm voor een breedte van 53 cm. De fabrikant is van plan de lamp uit te rusten met twee E27 lampen die niet bij de vloerlamp zijn inbegrepen, zodat u het wattage en de kleurtemperatuur kunt kiezen die het best bij u passen. U vindt een ruime keuze aan lampen die worden aangeboden als accessoires om uw lamp uit te rusten. Wanneer deze lamp ingeschakeld is, brengt ze een lichtvermogen van 11W/75W voor 1055lm per lamp.
Behalve efficiënt, zal de extreme verfijning van deze vloerlamp ook volledig bijdragen tot de decoratie van uw interieur.
Accessoires
0