Ophanging Pinto 4 plaatsen

EGLO-89834

MaterialenSynthetische materialen | Glas
kleurWit
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierCilinder
Lengte90,5 cm
Hoogte110 cm
Breedte30,6 cm
Aantal lamp(en)4
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht60W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkEglo
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 278,24 €


-25.00%

206,96 € BTW Inb.


172,47 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Herbekijk de verlichting van uw ruimte door een hanglamp te installeren, het zal een lichtgevende en decoratieve oplossing brengen in uw ruimte.
De ophanging 4 glazen lampen geeft een warme sfeer aan uw interieur. Deze lamp is een decoratief element op zich en een effectieve manier om het interieur van uw huis een opknapbeurt te geven.
Door een blik te werpen op de Eglo lampencollectie, ontdek de Pinto hanglamp. Dit armatuur is een zekere waarde om uw interieur op te fleuren. Als hoofdlamp heeft hij als voornaamste functie de kamer de juiste hoeveelheid licht te geven en om dit te bereiken is hij uitgerust met vier E27 LED-lampen. De lichtopbrengst van uw armatuur zal 6 watt bedragen met een equivalente waarde van 60 watt per lamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. Om u in staat te stellen het soort lichtweergave of de lichtkleur te kiezen die u met uw lamp wenst, worden de gloeilampen niet met de ophanging meegeleverd. Gemaakt van aluminium en glas en in een chroom, transparante en opaline witte kleur, zal het niet onopgemerkt blijven, want het zal een decoratieve toets geven die aanwezigheid zal brengen in uw interieur. Met zijn breedte van 10 cm heeft hij een ophanghoogte van 110 cm en kan hij worden versteld om hem precies op de gewenste hoogte te plaatsen.
Deze lamp is niet alleen mooi en efficiënt, maar heeft ook een garantie van 2 jaar en is voorzien van het Europese certificaat, CE genaamd.
Accessoires
0