Verlaagde prijs! Eglo Connect Bol E27 9W D6cm - RGB - H11,8cm - Dimbaar Vergroot het beeld

Eglo Connect Bol E27 9W D6cm - RGB - H11,8cm - Dimbaar

EGLO-11586

MaterialenSynthetische materialen
Lengte11,8 cm
Diameter6 cm
Gewicht0,24 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
BaseE27
Kracht9W
Kleurtemperatuur2700K - Warm Wit - 6500K - Koel Wit
Lichtstroom806lm
Voltage220V
dimbaarJa
Levensduur versterker25.000h
Hoek van diffusie180°
MarkEglo
Afstandsbediening verstrektNee
Aangesloten productAndroid | iOS

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 24,18 €


-25.03%

17,98 € BTW Inb.


14,98 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Hoe maak je je oude verlichtingsarmaturen modern? U hebt een tafellamp, een staande lamp of een hanglamp en u wilt die efficiënter maken en minder energie laten verbruiken? Dit is mogelijk door eenvoudig de bron te vervangen door een moderne LED-lamp. Om zeker te zijn van de juiste keuze, zult u rekening moeten houden met een aantal kenmerken.
Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt bij het vervangen van de bron, is het noodzakelijk om enkele nuttige gegevens in aanmerking te nemen. Het eerste technische gegeven waarmee rekening moet worden gehouden, is het type lampvoet dat u voor uw lamp nodig hebt. De lampvoet is het gedeelte dat is verbonden tussen de armatuur en de lichtbron. Het voorgestelde product is van het type E27, maar het wordt ook wel grote schroef genoemd.
Zodra u de lamp hebt gekozen, moet u controleren of deze de juiste afmetingen heeft om op de juiste wijze in uw armatuur te worden geïnstalleerd. Hij is verkrijgbaar in een breedte van 6 cm bij een hoogte van 11,8 cm en een diameter van 6 cm. Afhankelijk van de plaats waar de armatuur zal worden geïnstalleerd en het gewenste vermogen, is het belangrijk de juiste keuze te maken. Voor een lichtstroom van 806 lumen die een vergelijkende waarde heeft van 60 watt waarmee de lichtsterkte kan worden gevarieerd. Tenslotte heeft hij een kleurtemperatuur van 2700K in warm wit tot 6500K in koud wit en is hij gemaakt van aluminium en polycarbonaat met een witte opaalkleur die perfect zal passen bij het doel dat u wilt bereiken. Deze gegevens zullen van invloed zijn op de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
Dankzij het lage energieverbruik van slechts 9 watt bespaart u energie en spaart u het milieu, want dit product bevat geen kwik. Dit product heeft een A+ energiecertificaat dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 25.000 uur, zodat u kunt profiteren van een hoogwaardig en duurzaam product.

Meer info

Deze lamp kan worden bediend met de afstandsbediening die als accessoire wordt aangeboden of via een gratis mobiele applicatie, AwoX

Accessoires
0