Buitenverlichting - het biedt een ruime collectie van lamp om uit te rusten van uw tuin  

Prijs

0 € - 2430 €

Bewegingsdetector

Middellijn

2 - 84

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Dimbaar als lamp OK

Valider les filtres
Er zijn 961 producten.
Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 961 items
Weergegeven: 1 - 60 van 961 items

Buitenverlichting

Versier uw huis binnen en buiten met onze selectie van armaturen. Ons gamma van buitenverlichting is ontworpen voor het verbeteren van de buitenkant van uw huis. De buiten armaturen hebben hun specifieke kenmerken. De openlucht verlichting kunnen bijvoorbeeld verschillende stijlen afhankelijk van of het is een licht op het terras of een tuin verlichting.

Op zoek naar de ideale lamp voor uw buiten ruimten? Ontdek onze brede waaier van producten, met inbegrip van wandverlichting en lantaarnpalen, LED-spot, inbouwspots, lampen met bewegingsmelder.

Voor uw buitenverlichting bieden wij verschillende soorten buiten verlichting geschikt voor uw smaak en om uw huis. Vanaf € 10 heb je de keuze tussen de vele merken die voldoen aan alle smaken en alle begrotingen; variërend van de meest eenvoudige en praktische model aan de werkelijke werkt combineren decoratie en verlichting.

Voor de verlichting van uw terras, kiezen voor wand- of plafond verlichting met warm voor een gezellige en warme tinten. Terras verlichting kan ook worden verzekerd door een helder object dat zal elke kamer zoals stoelen, ijs of fauteuil met geïntegreerde lamp lade fleuren. Voor verlichting tuin of grote open ruimten, liever de plekken buiten verzonken of geschorst, of zelfs aan de buiten verlichting die zorgen voor voldoende licht voor al uw buiten ruimten.

Buiten decoratie, kies buitenverlichting ook om de veiligheid van uw huis; u zult tevreden zijn met Wandverlichting met motion sensor modellen.

Of het nu een tuin, een balkon of een terras, zal buitenverlichting laten u toe om van een goede vibe, zelfs wanneer de zon is verdwenen, te verlichten uw mooie zomeravonden. Kom en ontdek onze lampen voor een moderne en uitzonderlijke buitenterras.

De meest klassieke tot de meest hedendaagse, wij hebben iets voor iedereen.

Als u aarzelend over de keuze van de inrichting voor uw terras, Tuin, of ook als u veel vragen zoals hoe voor installatie, of dat u technische problemen ondervinden bijvoorbeeld de beste manieren om te vragen uw openlucht muurverlichting verbindingen die te complex lijken te maken... Geen paniek! Deze gids zal proberen om het antwoord op uw vragen bieden, en kunt u voor het uitvoeren van de realisatie van uw installatie.

Hoe te repareren van een buiten lichtpunt?

Inplanting of de installatie van een verlichtings-systeem vereist enige technische kennis en veiligheidsnormen. U moet weten al dat er enkele verschillen voor een tuin verlichtingterras of balkon. Inderdaad, de soorten verbindingen kunnen verschillen naargelang het soort gekozen apparatuur, schorsing, muur, plek, projector of Terminal. Kabels kunnen worden aangesloten rechtstreeks op de meter of kan worden geplant op een verdeeldoos, en dit alles geïntegreerd in de gevel of begraven onder de grond.
De aanbevelingen zijn min of meer standaard te stellen een Solar buitenverlichting of voor een eenvoudige buitenverlichting, maar de details hieronder zal worden verstrekt. Dus veiligheidsnormen worden opgelegd en absoluut moeten gerespecteerd hen. Om te voorkomen dat het risico van een elektrische schok, zorgen dat het elektrische circuit op de vermogenschakelaar wordt gesneden en meer actuele residuele circuleren houden. Dan moet hij een nauwkeurige kaart van ruimte om een visualisatie van de ligging van terminals en de route van de kabels trekken. Wat elektrische mouwen is, zijn zij waterdichte goed verbinden met de aarde. Speciaal voor de index van een tuin, hoge beschermingsniveau apparatuur zijn te verkiezen, omdat voor de installatie van een product permanent natte worden zal. De beste route voor de gaines is langs de randen om de plantages of het gazon te beschermen. De volgende stap is om een bed van zand naar de onderkant van de loopgraven, vast te stellen, omdat vaak het regenwater stagneren op het niveau van de schede. Het zal ook vragen een waarschuwing hek van elektrische kabel boven de installatie van de lantaarnpaal buitenDit voorkomt potentiële gevaren voor uw kinderen. Wat zijn de belangrijke punten en min of meer standaard, maar het is voldoende om te zien de specifieke faciliteiten.

Hoe installeer ik een Outdoor stoffen ?

Als u wilt licht van uw terras of tuin met een Outdoor LED toepassing bijvoorbeeld, moet u zorgen dat u een elektrische lijn op de voorkant van het huis uit. Dit voordeel bespaart u grote banen.
Apparatuur inclusief de buitenmuur die kan worden uitgerust met een detector, een gloeilamp die verbruikt weinig zoals een LED, een waterpas, een boor, een boormachine in beton, tangen, draad-stripper, Tangen en een schroevendraaier.
Laten we beginnen met het instellen van de basis van uw ontwerp outdoor armatuur doorgeven aan de muur, de stroomkabels enzovoort. Dan heb je om te verbinden de draden van de geldt voor stroomkabels met Domino's. Bekabeling valt in de muur en sluit op zijn muur basis. Voor wie zijn uitgerust, en proberen in te schakelen, kunt u de vertraging-tijd en twilight-gevoeligheid instellen op de schroevendraaier.

How to install een top projector of een Terminal?

De projector of de Terminal lichte tuin verhuisde vaak in de tuin of bij de aanblik van een kleine pad. De noodzakelijke uitrusting voor dit soort buiten licht dus voor het werk dat op de grond.
U zult dan moeten laarzen en handschoenen, een pick, een spade, een schop, van gaines, waarschuwing NET, tule, schroevendraaier, een hamer en nagels jumpers, waterdichte elektrische hulpstukken.
De stappen zijn niet ingewikkeld, als het gaat om terrassen en het graven van loopgraven in de plaats waar om vast te stellen de Tuin lamp. U kunt vervolgens uw luchtkanalen en aansluiten van de bedrading. Dan duurt het, de installatie sluit aan op de teller en tot slot installeren de control box.


Hoe de berg een ingebouwde spotlight ?

Om een plek in een dek bijvoorbeeld installeert, moet u een boor, een zaag Bell, een meter, schuurpapier, draad, en voor een boor-driver.
Maak met de boor gaten overeenkomt met de diameter van de spot. Doe de bedrading onder het terras voordat u de lampen op de transformator aansluit. Zet vervolgens de plek op het terras met de schroeven vast met de schroevendraaier.
Bij het kopen van uw inbouwspots, controleren dat ontbreekt u uw Outdoor accessoires zoals een transformator of converter als uw vlekken in laagspanning zijn.


Hoe te kiezen voor zijn outdoor armatuur?

Of het nu gaattuin verlichtingop een terras of een oprit zijn sommige soorten lampen meer geschikt dan anderen voor een kwestie van esthetica, functionaliteit of veiligheid. Inderdaad, lichten goed uw werf verfraaien door het verlichten van uw bloemen, maar u de markten ook 's nachts verlichten. Voor meer specifieke producten de Solar lamp, keuze te maken zijn, soms gewoon te worden specifiek over zijn smaken en voorkeuren.


Voor welke doeleinden?

Het is handig om een volledig en zeer licht te helder om alle gebieden van uw terras of tuin te verlichten. Echter, een verlichting-terras ook helder en niet berekend wat een lucht van overvloed zonder teveel subtiliteit geeft aan uw decoratie. Hij zou stel vervolgens uw verlichtingsbehoeften en rekening houden met de sfeer en het resulterende ontwerp.
Dit is om te onderscheiden van de lichten voor elk deel van het Hof. U kunt wel een soort sfeer in de oprit in terug te keren, maar een ander wanneer je blik op het bed van bloemen, of zelfs het zwembad. Volgens het deel van het Hof is de noodzaak zo verschillend. Voor de oprit, is het mogelijk dat een buitenverlichting met sensor niet-permanente die alleen branden en uitgeschakeld wanneer u overschakelt. Meer verlichting op het niveau van de oprit hoeft niet te worden te krachtig voor niet te belemmeren uw mening, of u verblinden.

Zo kunt u richten aan de esthetische of decoratieve kant voor de partijen niet met te veel behoeften in hoeveelheid licht. Een gezellige sfeer zou welkom zijn voor een verlichting-terras. Het is ook raadzaam om te kiezen voor de buiten plek Zonne-energie voor een energiebesparing van functie en zorg.

Soorten armaturen

De plekken komen veel succes in de afgelopen decennia. DE buitenverlichting LED wordt zeer gewaardeerd, omdat het licht zacht is. Daarnaast zijn ze handig omdat ze kunnen worden verzonken of begraven, en de belichtingshoek instelbaar is. Ze worden vaak geïnstalleerd als u wilt verlichten de stappen van een trap of een terras aan de grond te verlichten.

Hen buiten spotlight Echter bieden krachtige verlichting, en focus op uw veiligheid. En ontworpen voor het verlichten van de hele nacht, die je veilig kunt kiezen de Outdoor LED-lamp wie weinig energie verbruikt, maar biedt voldoende kracht. Ze bestaan in roteerbare model, bewegingssensor en lichtsensor automatisch uitschakelen bij zonsopgang van de dag.

Voor een externe input, een gevel of een terras, toegepast of de buiten schorsing maakt uw huis meer stijlvolle volgens uw smaak en behoeften. Bestaande formulieren zijn onbeperkt, ze wijzen op de rand van het huis. U hebt de mogelijkheid om te kiezen op basis van de architectuur van uw huis, en ook kiezen voor de richting van de verlichting.

De plafondlamp buiten of de straatverlichting zijn momenteel zeer gevraagd, ze geven een klassieke uitstraling aan uw tuin. Bovendien zal hun hoge en krachtige lichten verlichten met hoog rendement. Het volstaat een paar terminals te verlichten en geven een goede sfeer rond het gazon.

De outdoor armatuur kunnen ook gewoon decoratief en verstelbare volgens uw wensen en het seizoen; een lichte ballen, een lantaarnpaal ontwerp, een lichte bar...
De meubilair en licht-object voltooit uw decoratie aan de eerste van uw zwembad of als extra op uw tuinmeubilair.
In deze zelfde idee van draagbare lamp is het vaak handig om het midden van de tafel een tafellamp buiten verlengen van uw diner op het terras en brengen u een hoeveelheid licht genoeg en zoet avond.

Hij moet kiezen voor debuitenverlichting Volgens de behoefte. Het moet bepalen, evenwicht tussen de behoefte aan praktische en esthetische behoeften. Een te krachtige en te vaag licht niet naar een smal steegje.

Voor het gebruik van gloeilampen moet strategisch. Voor uw buiten lichtu zult moeten kiezen tussen lampen verbruiken zeer weinig die zal worden gebruikt op basis van korte en LEDs geacht dat het consumeren van te weinig en is geschikt om lange-activiteiten.

Moeten aanpassen en directe verlichting. Een goede richting van de verlichting maakt ze efficiënter en geeft een goede heldere harmonie. En als u slecht instellingen automatische ontsteking van de bewegingsmelder of uitsterven instelt, ze verliezen hun veilige functies.

Tot slot, ik liever duurzame materialen. Voor een Tuin lamp Roestvrij of aluminium media ondersteuning van veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Bovendien, zij zich aanpassen aan de speeltuinen.


Wat power voor een outdoor licht?

Wat betreft de macht, elk type buiten lamp komt overeen met een verbruik van energie en een hoeveelheid verspreid licht. Maar het hangt natuurlijk af van het nut ervan.
U hebt de keuze tussen lichten tot lage licht, maar verspreid in getallen of krachtige lampen gevraagd om genoeg licht verspreiden.
Echter de overbodig in aantal Outdoor LED-armaturen en het bedrag van de verlichting is nog steeds om te voorkomen dat u geen schade toebrengen aan het ontwerp van het huis. Klassieke stijl huizen zijn meer waarde met lampen buiten vintage muur of geschorst. En de huidige Europese huizen zich beter uitrusten in de stijl LED spot lampen.
De keuze van de armaturen te gebruiken, is ook afhankelijk van uw bron van macht. Dit is rekening houden met de meest ergonomische consumptie. Als u op het platteland woont en ontspan in zonne-energie, kiest u een Outdoor LED street licht of een LED projector. Deze beer beter langdurig gebruik met minder oververhitting; dat bevordert de ontwikkeling van uw generator en meer. Bovendien kan de energie opgedaan de dag hele nacht volstaan kiest u voor batterijen en conversieprogramma's van goede kwaliteit.
Halogeenlampen gebruikt sinds natuurlijk bieden meer warmte als aan de buiten licht sfeer verkregen. Maar op een energieverbruik verhouding LED licht gewonnen op de oude lampen.
Dat geldt ook voor een huis in de stad, behalve dat openbare generatoren meer resistent zijn en meer geschikt is voor het grote verbruik vereist een krachtige Outdoor lantaarn aan halogeen lamp.
Daarnaast zijn er equivalenten van de macht tussen LED-lampen en de halogeenlampen. Bijvoorbeeld, we vaak zien verschijnen "5W = 50W". Dit betekent dat de betrokken LED-lamp slechts 5 watt, maar biedt verbruikt een LED buitenverlichting bij benadering een 50 watt halogeen.
Te meer nauwkeurige, we kunnen meten de lichtstroom van een Outdoor LED-verlichting in lumen (lm) of lux (lm / m2). Om te controleren de macht duidelijk en dus verbruikte, is het belangrijk om te overwegen de lichtstroom.

0