Lijst van producten per fabrikant Artemide

Artemide: de kunst van verlichting opnieuw gedefinieerd door een iconisch merk

De oprichting van Artemide in 1960 markeerde bijna het begin van een nieuw tijdperk in de wereld van verlichting. Het was in 1958 dat de ingenieur Ernesto Gismondi en Sergio Mazza zakenpartner nam het initiatief om een structuur die is gespecialiseerd in design verlichtingsontwerp gevonden. Voor twee jaar, hebben de twee oprichters allemaal geïmplementeerd zodat hun bedrijf een symbolisch teken in het veld. Het succes is snelle sinds het bedrijf erin geslaagd te nemen van goede praktijken door gerenommeerde ontwerpers. De creaties van het Italiaanse merk zijn vandaag tentoongesteld in vele grote musea over de hele wereld en leverde hem prestigieuze prijzen zoals de "Compasso D'Oro" in 1967 en de iF Product Design Award 2017.

Functionele, slim en zeker comfortabele verlichting

Om te begrijpen van de manier waarop Artemide het licht onderneemt, eenvoudig observeren het merk motto: "de mens licht. De makers vinden verlichting als een essentieel element in het leven van de mens als het is belangrijk om ervoor te zorgen dat elke armatuur aangepast aan de behoeften van de consument in de woonwijk of de professionele sector is. Deze hoek van visie heeft geholpen het Italiaanse merk te wijzen op de essentiële kenmerken van een lamp: functionaliteit, design en comfort.

Verlichtingssystemen moet slim zijn om te kunnen aanpassen aan de omstandigheden en de specifieke omgevingen die mensen worden geconfronteerd op een dagelijkse basis. Het lampje moet krachtig genoeg zijn. Ontwerp, het is geopenbaard wordt door de vorm en de kleuren van elk stuk. Artemide willen ontwerpers beschouwen hun werken als kunstobjecten vanwege de liefde en passie die afkomstig zijn uit. Voor hen, verlichting, wat het is en waar het zal worden geïnstalleerd, moet ook een bron van fysieke en emotionele welzijn en dus tot het maximale comfort te verkrijgen.

Bijvoorbeeld, kunt u elk van deze functies in de zaken van de reeks prijs zien. Met hun structuur in gelakt aluminium en witte kleur hebben inrichting van het merk Artemide een zeer origineel gemeten design. Verlichting van klasse 1 is bedoeld om het bieden van een functioneel en comfortabel licht geschikt voor alle binnenlandse omgevingen.

Een breed scala van design en moderne lampen

Sinds haar oprichting in 1960, Artemide heeft wist dat meteen de aandacht van het publiek door middel van zijn innovatieve creaties waaruit veel creativiteit en knowhow geavanceerde van de kant van de ontwerpers. Maar het is door de combinatie van technologie en passie dat het Italiaanse merk kon tot stand brengen van ontwerp en zeker moderne verlichtingssystemen.

Het teken is bekend in de designwereld om haar beroemde Tolomeo, kwik of haar beroemde kosmische, stukjes die worden beschouwd als ware meesterwerken. Ze werd beloond, bijvoorbeeld, door het beste van het beste ontwerp van de rode stip award 2008 voor de opschorting van de kwik-serie. Veel consumenten hebben ook toonden zich tevreden met de Dalu collectie tafellampen.

Onbetwistbaar mark van architecten, zoals armaturen de lamp "Tizio", "Toloméo" en onlangs de schorsing "Kwik" worden vaak gebruikt in hun project. Wacht niet langer om een lamp Artemide uitzonderlijke.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 14 van 14 items
Weergegeven: 1 - 14 van 14 items
0