Wandlamp met Kap  

(Er zijn 97 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 1530 €

Breedte

6 cm - 149 cm

Hoogte

9 cm - 138 cm

Dikte - Diepte

7 cm - 42 cm

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 97 items
Weergegeven: 1 - 60 van 97 items

Hoe kies je een wandlampenkap?

Wandkappen geven een elegant accent aan wandkandelaars. Ze zijn er in evenveel stijlen, vormen en materialen als de lampenkappen die voor tafellampen worden gebruikt. Papier, zijde, koper, tin, industriële stijl, dit accessoire voor binnenverlichting is veel belangrijker dan het lijkt: het is een manier om uw eigen persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen in uw interieurinrichting. Hoe kiest u de perfecte wandlamp lampenkap op onze online winkel? Volg de gids!

Wat is het doel van de lampenkap voor een wandlamp?

lampenkap wandlampAls u een wandlamp wilt kopen, maar de bijgeleverde lampenkap bevalt u niet, dan is er niets eenvoudiger: verwissel hem! Dit accessoire is namelijk niet alleen belangrijk voor de schoonheid van uw verlichtingsarmatuur, maar ook voor het comfort bij dagelijks gebruik.

Concreet kan men stellen dat de lampenkap, door de lichtbron te omringen, de richting van de lichtstroom kan optimaliseren. Interessanter is dat u, afhankelijk van het gekozen materiaal (stof, metaal, glas, papier), de hoeveelheid licht die door uw wandlamp wordt uitgestraald, kunt moduleren.

In welke kamer moet ik een glazen kap voor een wandlamp plaatsen?

Een wandlamp met een transparante glazen kap verspreidt het licht door de hele kamer. Daarom raden wij dit product aan voor kamers met zeer weinig licht of zonder ramen, zoals de badkamer.

Voor een comfortabele verlichting moet u de armatuur iets hoger dan ooghoogte monteren.

In welke kamer moet een papieren wandbekleding worden gebruikt?

Voorzie wandlampen in badkamer en keuken niet van een papieren kap. Tussen vochtigheid aan de ene kant en vetafzetting aan de andere kant, zal uw lampenkap snel zijn stevigheid en kleur verliezen. Zo is de papieren wandlampenkap een echte aanrader voor de woonkamer, de eetkamer of de slaapkamer.

In welke kamer moet ik een houten lampenkap zetten?

Hout is een edel materiaal dat van nature warmte en comfort brengt. Als wandbekleding doet hij wonderen in drukbezochte ruimten, zodat iedereen zijn schoonheid kan bewonderen. De verlichting wordt naar beneden gericht en is dus perfect voor werkruimten of als decoratieve verlichting.

In welke kamer moet een stoffen wandbekleding worden gebruikt?

Geef de voorkeur aan dit materiaal voor kamers zonder vochtigheid en zonder vetprojectie. U zult begrepen hebben dat dit type lampenkap bestemd is voor de woonkamer, het kantoor, de eetkamer of de slaapkamer. Een klein verschil met de papieren lampenkap is dat de stoffen lampenkap ook in de badkamer kan worden geïnstalleerd!

Voor een subtielere en meer gerichte lichtstroom kunt u het beste een ondoorzichtige stoffen kap kiezen.

In welke kamer moet ik een wandlamp met witte kap plaatsen?

Wit laat van nature licht door, dus dit type lampenkap is ideaal voor kamers waar u een helder, gelijkmatig verdeeld licht wilt hebben. Dit kan het kantoor, de woonkamer, de badkamer, de keuken, enz. zijn, afhankelijk van uw behoeften.

Welke vorm van wandlamp met kap te kiezen?

Alles zal afhangen van uw stijl en de ruimte waarvoor u uw verlichting wilt gebruiken, maar ook van het type wandlamp dat u zult aankleden. Merk op dat de lampenkap over het algemeen sneller de aandacht trekt dan de wandlamp waarmee hij is uitgerust, zodat u een product moet kiezen dat consistent is met de armatuur, maar ook met de rest van de algemene inrichting van de kamer.

Laten we het voorbeeld nemen van de wandschaduw met halve cilinder. Afhankelijk van de hoogte, de breedte, het materiaal en de kleur krijgt u een verbluffend resultaat, op voorwaarde dat deze elementen passen bij de andere aanwezige accessoires, de kleur van de muren, het materiaal van het meubilair, enz.

Hoe kies je de juiste maat van wandlamp met kap?

De wandlampen die in onze online winkel te koop zijn, variëren in vorm en grootte, dus het zal afhangen van uw eigen wensen. Houd echter een paar regels in gedachten:

- Bevestig uw kandelaars op ongeveer ooghoogte;

- Tenzij uw armatuur is uitgerust met een kale lamp of een transparante kap, mag de lichtbron niet zichtbaar zijn;

- Bevestig in de badkamer uw wandlampen aan weerszijden van de spiegel om harde schaduwen op het gezicht te vermijden;

- Als u in de gang verschillende wandlampen wilt bevestigen, moet u ten minste 2 meter afstand houden tussen elke lamp;

- Indien uw wandlamp als decoratieve verlichting zal worden gebruikt, dient u verschillende tests uit te voeren om het resultaat te bekijken, waarbij het de bedoeling is een zodanige lichtsterkte te verkrijgen dat het betrokken voorwerp (kunstwerk, architectonisch element, enz.) goed tot zijn recht komt.

Kan een goedkope lampenkap wandlamp een mooi resultaat geven?

wandlamp lampenkapHet antwoord is heel eenvoudig ja. Natuurlijk, als de aankoop van een armatuur een gelegenheid is om uzelf te verwennen, bij Côté Lumière hebben we ervoor gekozen om alle budgetten aan te spreken! Gebruik gewoon de filter links op deze pagina om een wandlamp te vinden die past bij wat u zoekt.

De kap van de wandlamp zal geen geheimen meer voor je hebben!

Het team van Côté Lumière beantwoordt al uw vragen voor, tijdens en na de aankoop van uw wandlampenkap op onze website! Per e-mail of per telefoon, staan wij tot uw beschikking om van uw winkelsessie een aangename en onvergetelijke ervaring te maken.

0