Lijst van producten per fabrikant Astro Lighting

Astro Lighting: kwaliteit verlichting die ontwerp en eenvoud combineert

Sevenoaks, 1997. Terwijl de competitie op de markt woedde, nam twee mannen het initiatief om te delen hun ontdekking in de wereld van verlichting en design. John Fearon en James Bassant had al veel in de kelder van hun huis in het Engelse dorpje doorgebracht. Toen was het tijd om te publiceren hun creaties. Het is evenals de verlichting van de Astro Lighting merk is gemaakt. De teken-armaturen onderscheiden zich door de eenvoud van hun ontwerp en de kwaliteit van hun finish. Functies die het publiek hebben verleid. Al meer dan 20 jaar, heeft het bedrijf zich onderscheiden door het aanbieden van originele en innovatieve oplossingen.

Het comfort en de stijl in het hart van alle creaties

Voor Astro Lighting ontwerpers is verlichting vooral synoniem voor comfort en welzijn. Elke creatie, indoor of outdoor, lamp moet helpen creëren van een serene en lichte sfeer in de ruimte waarvoor het is bestemd. Het Engelse merk werd vooral bekend door haar systemen gewijd aan de water-kamer. Voor Astro Lighting badkamer zijn plafond verlichting een echte revolutie. Naast hun zachte en functioneel licht armaturen hebben op een passende wijze structuur projecties en vocht bestendig.

Met betrekking tot stijl, ontwerpers hebben gekozen voor een design, eigentijds en modern typerend voor Britse interieurs. Het succes van de originele systemen aangemoedigd werknemers tot nog meer interessante oplossingen. Schuine rand rond 600 blind is een van de stukken die bijzonder vermeldenswaard zijn. De lamp heeft een licht en een comfortabele design. Verlichting is geschikt voor alle soorten ruimtes (woonkamer, kamer, gang, kantoor, lobby en andere). Wanneer het gaat om stijl, geeft uiterlijk afgeschuinde witte ronde katoenen een zeer originele poëtische touch aan dit mooie stuk.

Eenvoudig, maar zeker innovatieve lichtsystemen

Eenvoud is een echte troef als je weet gestalte en verbetert de weergavekwaliteit ervan. In de Astro Lighting profiteerde ontwerpers van dit principe door te kiezen voor modellen tot de slanke en aantrekkelijk design. Maar ambachtslieden hebben niet vergeten het belang van innovatie in hun vakgebied. In elke nieuwe collectie wordt gemaakt, kunnen we de afgunst van professionals om te innoveren door het aannemen van de recente technologische vooruitgang zien.

Je ziet het vooral door middel van moderne stukken zoals appliques lampenkappen Roma of schansen Avola. De armaturen zijn voorzien van een stevige structuur ontworpen voor wetlands. Het verlichtingssysteem was vervaardigd om te hebben een maximale levensduur van meer dan 50.000 uur met een index van het verbruik laag en economische.

Om te voldoen altijd aan de richtsnoer die als een benchmark fungeert, samenwerken professionals met gepassioneerde mensen in verschillende landen. Bovendien, van nieuwe getalenteerde ontwerpers als aanvulling op de teams van elk jaar van het Britse merk. Op dit moment is deze aanpak geholpen het merk te ontwikkelen vele dochterondernemingen in alle continenten. Een agentschap ook onlangs geopend in de Verenigde Staten.

Indoor of outdoor verlichting, de keuze is groot, terwijl de resterende zeer klassieke met het merk Astro Lighting. Ga voor kwaliteit door te kiezen voor dit unieke merk.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 856 items
Weergegeven: 1 - 60 van 856 items
0