Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

0 € - 900 €

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

2 - 60

Afficher/masquer plus d'options

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

1 - 16

Inbouwdiepte

2 - 16

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Astro Lighting

Astro Lighting: kwaliteitsverlichting die design en eenvoud combineert

Sevenoaks, 1997. Terwijl de concurrentie op de markt woedde, namen twee mannen het initiatief om hun ontdekking in de wereld van de verlichting en het ontwerp te delen. John Fearon en James Bassant hadden al veel tijd doorgebracht in de kelder van hun huis in hun kleine Engelse stad. De tijd was gekomen om hun creaties bekend te maken. Zo is het merk Astro Lighting ontstaan. De armaturen van het merk onderscheiden zich door de eenvoud van hun design en de kwaliteit van hun afwerking. Deze kenmerken spraken het publiek onmiddellijk aan. Al meer dan 20 jaar onderscheidt het bedrijf zich door originele en innovatieve oplossingen aan te bieden.

Comfort en stijl in het hart van alle creaties


Voor de ontwerpers van Astro Lighting is verlichting vooral synoniem met comfort en welzijn. Elke creatie, of het nu een binnen- of buitenlamp is, moet helpen om een serene en lichtgevende sfeer te creëren in de ruimte waarvoor ze bedoeld is. Het Engelse merk heeft vooral naam gemaakt met zijn systemen voor de badkamer. De Astro Lighting plafondlampen in de badkamer zijn een ware revolutie. Naast het zachte en functionele licht hebben de armaturen een passende structuur die bestand is tegen spatten en vocht.

Wat de stijl betreft, kozen de ontwerpers voor een eigentijdse en moderne vormgeving die typisch is voor Britse interieurs. Het succes van de oorspronkelijke systemen heeft professionals ertoe aangezet om nog interessantere oplossingen voor te stellen. De Bevel Rond 600 lampenkap is een van de stukken die het vermelden waard zijn. De lamp heeft een comfortabel licht en design. De verlichting is geschikt voor alle soorten ruimtes (woonkamer, slaapkamer, gang, kantoor, hal en andere). Qua stijl geeft de afgeschuinde witte ronde katoenen look een zeer originele poëtische toets aan deze prachtige kamer.

Eenvoudige, maar zeker ook innovatieve verlichtingssystemen


Eenvoud is een echte troef als je weet hoe je het moet vormgeven en verbeteren. Bij Astro Lighting hebben de ontwerpers van Astro Lighting dit principe uitgebuit door te kiezen voor ontwerpen met een puur en zeer esthetisch design. Maar ambachtslieden zijn het belang van innovatie in hun vakgebied niet vergeten. Met elke nieuwe collectie die wordt gecreëerd, kan men de wens van professionals zien om te innoveren door de nieuwste technologische ontwikkelingen over te nemen.

Dit is te zien in moderne stukken zoals de Roma lampenkappen of de Avola wandlampen. De armaturen hebben een solide structuur die ontworpen is voor natte ruimtes. Het verlichtingssysteem is vervaardigd voor een optimale levensduur van meer dan 50.000 uur met een lage en zuinige verbruiksindex.

Om altijd te voldoen aan de richtlijn die ze als benchmark gebruiken, werken de professionals samen met enthousiastelingen in verschillende landen. Daarnaast worden elk jaar nieuwe getalenteerde ontwerpers toegevoegd aan de teams van het Engelse merk. Deze aanpak heeft het merk momenteel in staat gesteld om zijn talrijke dochterondernemingen op alle continenten te ontwikkelen. Onlangs werd ook een filiaal geopend in de Verenigde Staten.

Buiten- of binnenverlichting, de keuze is groot, terwijl het zeer klassiek blijft met het merk Astro Lighting. Kies voor kwaliteit door te kiezen voor dit unieke merk.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 625 items
Weergegeven: 1 - 60 van 625 items
0