Antler Bloemen Kroonluchter 6 Arms

KARE-33008

MaterialenAluminium | Textiel
kleurBlauw
StijlDesign | Industrieel | Moderne
FormulierLampenkap
Lengte69 cm
Hoogte41 cm
Breedte69 cm
Gewicht6,5 kg
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE14
Kracht25W
Voltage220V
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 29-10-2021

Voorgestelde prijs : 483,00 €


-6.87%

446,09 € BTW Inb.


371,74 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Om uw ruimte te benadrukken, creëert u een heldere en vriendelijke sfeer met een lichte ophanging.
De hertengewei ophanging is gastvrij en warm, het zal het volume van uw ruimte innemen. Praktisch en modern, het zal uw decoratieve verlangens optimaliseren!
Al bladerend door de lampencollectie van Kare Design, ontdekt u de hanglamp Flowers. Deze lamp is een zekere waarde om uw interieur op te fleuren. Als hoofdlamp heeft hij als voornaamste functie de kamer de juiste hoeveelheid licht te geven en daartoe is hij uitgerust met zes E14 LED-lampen. De lichtopbrengst van uw armatuur zal 4 watt bedragen met een equivalente waarde van 40 watt per lamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. Om u in staat te stellen het soort lichtweergave of de lichtkleur te kiezen die u met uw lamp wenst, worden de gloeilampen niet met de ophanging meegeleverd. Gemaakt van aluminium en stof en samengesteld uit meerkleurige gebloemde lampenkappen, zal het niet onopgemerkt blijven, want het zal een decoratieve toets geven die aanwezigheid zal brengen in uw interieur. Met zijn breedte van 69 cm heeft hij een ophanghoogte van 41 cm en kan hij precies op de gewenste hoogte worden ingesteld.
Deze ophanging is gemaakt om lang mee te gaan, want hij wordt geleverd met een garantie van 2 jaar en heeft het Europese CE-certificaat.
Accessoires
0