Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

135 € - 13230 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

8 - 35

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Roger Pradier

Roger Pradier: verlichtingsarmaturen gemaakt volgens de regels van de kunst

In 1910, toen de wereld een nieuwe fase in zijn geschiedenis inging, werd in Frankrijk een bedrijf geboren dat gespecialiseerd was in de productie van smeedijzeren lantaarns. Het bedrijf is opgericht door een man, de vader van Roger Pradier, die altijd al een bewezen passie voor verlichting had. De baanbrekende buitenverlichtingsarmaturen van Roger Pradier waren zeer gewild en bleven dat ondanks de concurrentie nog decennia lang. Om het succes voort te zetten, werden de fabricagegeheimen van de ene generatie op de andere doorgegeven. Vandaag de dag is het Franse merk een van de belangrijkste referenties op het gebied van verlichtingsapparatuur en -systemen. De authentieke en stijlvolle creaties worden in een veertigtal landen over de hele wereld verspreid.

Solide en tijdloze verlichtingsapparatuur


Als Roger Pradier-armaturen nog steeds erg populair zijn, dan komt dat vooral doordat ze zich onderscheiden van andere merken. Soliditeit is een van deze grote kwaliteiten. De fabrikanten zijn trouw gebleven aan de technieken die zijn afgeleid van het begin van de 20e eeuw geïnitieerd om de steunen zo te ontwerpen dat de structuren van de lampen een voorbeeldige robuustheid hebben. Tegenwoordig beheersen maar weinig professionals deze methoden. Enerzijds kan dit te maken hebben met het feit dat de processen duur kunnen zijn. Bij Roger Pradier zijn professionals echter in staat geweest om goede praktijken toe te passen om de kosten te beheersen en zo voortdurend hoogwaardige armaturen aan te bieden tegen prijzen die altijd betaalbaar zijn.

De andere specificiteit van de creaties van het Franse merk ligt in hun authenticiteit en hun zeer esthetische uitstraling. De ontwerpers hebben namelijk rekening gehouden met de veranderende behoeften van de markt en tegelijkertijd gezorgd voor tijdloze modellen. De buitenwandlampen en lampen in de Chenonceau collectie zijn een goede illustratie van deze aanpak. De stukken zijn zo gevormd dat ze in de verschillende soorten bestaande interieurs passen. Klassiek, vintage, hedendaags, de armaturen zullen dienen om de mooiste balkons en terrassen te verlichten en om de gekozen stijl van decoratie te sublimeren. Bovendien zijn de lampen verkrijgbaar in verschillende kleuren om beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van elke persoon.

Roger Pradier: een betrouwbaar merk dat voortdurend in ontwikkeling is


Al meer dan een eeuw geniet het Franse merk een groeiende reputatie bij het publiek. Maar dit succes is zeker niet toevallig. Het merk is er immers op gebrand om verlichtingsapparatuur en -systemen te produceren die zijn ontworpen volgens de geldende normen. Het anti-corrosie aluminium dat de structuur van de steunen vormt, is decennialang behandeld om lang mee te gaan. Bovendien zijn de normen met betrekking tot de beschermingsindexen goed nageleefd.

Deze wens om de consument altijd tevreden te stellen maakt Roger Radier tot een van de meest betrouwbare referenties op de markt. Temeer daar het bedrijf voortdurend in beweging is in zijn activiteiten. Vandaag de dag zijn de armaturen in de Lampiok-collectie zowat overal ter wereld in die mate beschikbaar dat de merknaam echt synoniem is geworden voor verlichting.

rden is.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 360 items
Weergegeven: 1 - 60 van 360 items
0