Lijst van producten per fabrikant Roger Pradier

Roger Pradier: armaturen vervaardigd volgens de regels van de kunst

In 1910, als de wereld ingevoerd een nieuwe fase in de geschiedenis, een merk gespecialiseerd in de vervaardiging van smeedijzer lantaarns werd geboren in Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht door een man, de vader van Roger Pradier, die had altijd een passie voor verlichting. De openlucht verlichting van Roger Pradier leert pionier waren zeer populair en worden dus voor de komende decennia ondanks de competitie bleef. Dat succes blijft, de productie geheimen waren doorgegeven van de ene generatie naar de andere. Vandaag, is het Franse merk onderdeel van de grote verwijzingen op licht apparatuur en verlichtingssystemen. Authentieke en stijlvolle creaties zijn verdeeld in 40 landen over de hele wereld.

Sterke, tijdloze verlichtingsapparatuur

Als de lichten in de huis Roger Pradier zijn altijd zo populair is, dat het is vooral omdat ze hebben kenmerken die hen van die van andere merken onderscheiden. De sterkte is een van deze kwaliteiten. Fabrikanten bleef trouw aan technieken die zijn afgeleid van de tinnegieter gestart aan het begin van de XX eeuw de haken zo ontwerpt dat de structuren van de lampen van voorbeeldige sterkte zijn. Zeer weinig professionals onder de knie hebben deze methoden van onze dagen. Aan de ene kant, zou dit wijten aan het feit dat de processen kunnen erg duur zijn. Echter bij Roger Pradier, professionals geweest kundig voor vaststellen van beste praktijken te kosten te beheersen en constant hoge kwaliteit altijd betaalbare armaturen te verstrekken.

De andere specificiteit van de creaties van het Franse merk ligt in hun authenticiteit en hun zeer verschijning. Ontwerpers waren, inderdaad, kunnen nemen rekening de veranderende behoeften van de markt waarbij zeker tijdloze ontwerp. De straatverlichting en Chenonceau collectie outdoor verlichting voorbeelden van deze aanpak zijn. De stukken werden gevormd om de verschillende soorten bestaande interieur past. Klassieke, vintage, eigentijdse, lichten zal verlichten de mooiste balkons en terrassen en de geadopteerde stijl van decoratie sublimeren. Daarnaast zijn de lampen verkrijgbaar in verschillende kleuren om beter inspelen op de wensen en behoeften van elk.

Roger Pradier: een betrouwbaar merk dat zich blijft ontwikkelen

Voor meer dan een eeuw heeft het Franse merk een groeiende reputatie met het publiek. Maar dit succes is, in ieder geval, als gevolg van kans. Het teken, inderdaad, gehouden voor de productie van apparatuur en verlichting ontworpen volgens de geldende normen. Roestwerende aluminium waardoor de structuur van de media werd behandeld voor het laatst voor decennia. Daarnaast werden de indexcijfers van de normen voor de bescherming goed voldaan.

Deze wens om altijd voldoen aan consumenten gemaakt van Roger Radier een van de meest betrouwbare verwijzingen op de markt. Naarmate het bedrijf zich verder ontwikkelt in haar activiteiten. Vandaaginrichting van de Lampiok-collectie zijn beschikbaar overal in de wereld dat echt, de merknaam synoniem met licht geworden is.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 55 van 55 items
Weergegeven: 1 - 55 van 55 items
0