Alle onze design, modern, barok, kroonluchters...  

Prijs

61 € - 3196 €

Dimbaar als lamp OK

IP-index

Middellijn

15 - 200

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 106 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 106 items
Weergegeven: 1 - 60 van 106 items

kroonluchter

De kroonluchter behoort tot de categorie van lamp genoemd Hanglampen

Middelpunt van uw binnenverlichting, de kroonluchter is majestueus en zal de ruimte waar het zal worden geïnstalleerd. Over het algemeen groter formaat dan de schorsing, armatuur is samengesteld uit verschillende armen of staven die allemaal naar een centraal punt van de lamp. Dit armatuur krijgt uw verblijf een warme sfeer en een bepaalde cachet, het ook zal beïnvloeden en ondersteunen aanzienlijk uw decoratie.

Verlichting voor plafond

In de categorie van de lampen voor plafond en is hetzelfde als het plafond en is de kroonluchter de belangrijkste verlichting in een ruimte. Het is de bedoeling om een bepaalde hoeveelheid licht. Het moet niet te laag of te krachtig, maar berekend op basis van de ruimte die moet worden geïnformeerd.
Echter aanzienlijk onderscheiden deze twee soorten verlichting zullen de ruimte die moet worden geïnformeerd en de hoogte die beschikbaar is onder het plafond.
Voor een kamer met een laag plafond, zal u worden geadviseerd om een plafondlamp te kiezen, omdat er een voetafdruk zeer beperkt door de grootte en het feit dat het rechtstreeks op zelfs het plafond is geïnstalleerd.
De kroonluchter zal ondertussen worden voornamelijk gebruikt in een ruimte waar de lamp kan worden opgeschort en het zal mogelijk zijn om een afstand van ten minste 2.15 m onder deze lamp. U moet niet een belemmering vormen voor het verkeer op de kamer of de ogen in de ruimte parasitize of licht is geïnstalleerd.
Om dit te doen, het is aan te raden om nooit op of krimpen armatuur, maar om te handhaven een harmonieus evenwicht op alle.
Deze lamp moet opleggen zonder breken of verstikkende ruimte waar het zal worden geschorst.

Wat is het verschil tussen een kroonluchter en een schorsing?

Het verschil tussen deze twee soorten lampen is subtiel en vaak een schorsing wordt ook wel een kroonluchter. Ik zal niettemin proberen te onderscheiden door de esthetische en technische kenmerken. Hoewel beide opgeschort en decoratieve lampen zijn, zullen hun grootte en hun gebruik enigszins anders. De kroonluchter is een majestueuze in grootte, bestaande uit verschillende arm lamp, het zal worden uitgerust met verschillende lichtbronnen. Geplaatst als primaire verlichting in een woonkamer of een grote entreehal, dit licht creëert magie en zal bijdragen aan de sfeer van de plaats waar het is opgeschort. De schorsing is kleiner in grootte, bestaande uit een enkele structuur, het is over het algemeen samengesteld uit een netsnoer dat één lichtbron zal rusten. In deze categorie van armaturen vinden we de industriële opschorting of schorsing Doezelaar om uit te rusten van een kamer, een gloeilamp design en eenvoudige schorsing die zal worden gebruikt over een keukeneiland. Minder complex als een kroonluchter, maar biedt vele verschillende kleuren en vormen, zorgt dit armatuur kunnen in bijna elke ruimte worden geplaatst en worden gebruikt voor meerdere doeleinden. U kunt ook profiteren van de ene zonder de nadelen van de andere, op een cluster met tabel geplaatst krijgt u een schorsing kroonluchter decoratieve Trump en de lichtheid van het geheel. Met deze kenmerken, zijn sommige schorsingen die een meer consistente grootte hebben ook kroonluchter ontwerp of hedendaagse kroonluchter genoemd.

In de familie van de zwevende lampen zijn er ook enkele verschillen tussen een barokke kroonluchter en een kroonluchter design.

De barokke kroonluchter:

De kristallen kroonluchter is terug!

Majestueuze en edele, het is meestal het eerste wat u opvalt wanneer je loopt in de kamer. Samengesteld van wapens in glas geblazen en gekleed in kwasten met glinsterende reflecties, maakt het de magie in de kamer waar het is geïnstalleerd. Licht van prestige met zijn chique karakter heeft door de grote omvang van aanwezigheid. Geplaatst in een ruimte met een knappe volume met een grote plafondhoogte, aankleden het barokke kroonluchter recht ook een klassiek interieur met een moderne spelen, alleen de locatie waar het zal worden geplaatst. Deze lamp is fabriek en vanzelf zal opleggen! Focus op de stijl en de eenvoud van de plaats waar het zal worden opknoping kroonluchter uit zijn scenografisch en theatrale kant te brengen.

We onderscheiden verschillende stijlen van klassieke kroonluchters.

In barokke stijl, de kroonluchter Maria Theresa verscheen in 1730 in Oostenrijk. Wij erkennen dit armatuur door zijn structuur gemaakt van werkte glas bedekt met messing, is samengesteld uit 10 of 15 wapens in glas te blazen en gegarneerd met kwastjes en hangers. Iedere tak is voltooid door flenzen Bohemian crystal.

De barokke Venetiaanse kroonluchter is de grote concurrent van kristal hangers lampen, Venetiaanse stijl is gemaakt van geblazen glas van Murano. Deze kroonluchter is gemakkelijk herkenbaar door zijn kleurrijke stijl die gewaagde kleuren met plant vormen combineert. In een modernere stijl is deze lamp handgemaakte tijdloze en majestueuze.

De hete lucht ballon kroonluchter is kristal Boheemse en gegarneerd met gemaakt in diamant hangers. In de vorm van een omgekeerde ballon is deze stijl van het rijk Napoleon resoluut klassieke en ongeschikt tot moderne interieurs.

Ontwerp de glans:

Wanneer de klassieke kroonluchter herontdekt en moderniseert.
Het is een herinterpretatie van de stijl, maar met meer sobere lijnen en een vereenvoudigde ontwerp. In tegenstelling tot de schorsing vaak van kleinere omvang, zal het ontwerp kroonluchter opleggen door het volume en de moderne stijl.
Uitgerust met verschillende gloeilampen, wordt het centrale element van het stuk en brengen licht belangrijkste en moest licht de plaats of zal worden geschorst.
Temperatuur en gezien de lichte kleur ook erg belangrijk zal zijn, het moet niet te warm of te koud, omdat het gewenste effect is om een daglicht stuk te maken. Het zal mogelijk zijn om naast de schansen dat zal ze een warm licht ter verbetering van de warme zijde van de kamer.

Zoals hierboven uiteengezet, is het ontwerp van dit armatuur eerst en vooral een majestueuze lamp die door zijn omvang overtuigt. Dit is de koningin van de lichten en moet zowel modern en functioneel, maar dat niet te ver afwijken van het oorspronkelijke doel.

Dit meubilair moet trouwen met uw interieur, omdat het zal niet onopgemerkt.
Uw keuze is een industriële kroonluchter of een vintage kroonluchter, het moet versterken en ondersteunen van de inrichting van de kamer.
Afhankelijk van waar je gaat heen om te hangen, is het belangrijk om altijd een bepaald percentage van het geheel, omdat het perfect overeen moet komen met de ruimte.

Per definitie, een groot licht zal worden geplaatst in een kamer met hoog plafond in een kleine ruimte, het zal moeten concentreren op een kleinere ophanging, anders, zo mooi of de lamp, ze lijkt niet te worden in zijn plaats. De kleur of de vorm van het armatuur zal ook invloed op uw keuze, omdat een witte kroonluchter met zijn lichte kleur zal de neiging om meer te mengen in het stuk, in tegenstelling tot de zwarte kroonluchter dat zal toenemen haar aanwezigheid in de kamer waar het zal worden geïnstalleerd.
Een kroonluchter kan echter een grote diameter hebben en nog steeds worden geplaatst in een kamer of plafondhoogte is 2,5 meter minimaal.
In dit geval het zal zich richten op een ophanging met een grote diameter, maar met weinig dikte, het moet lucht en worden geplaatst dicht bij het plafond.
De Vertigo kroonluchter is een perfect voorbeeld van het modernisme. Majestueuze, het legt door zijn omvang, maar ze houdt een licht door haar transparantie en haar plezier dat voor het decoreren van bijna elk interieur past.

Zodra de glans van uw dromen is gevonden, is het ook belangrijk om te weten hoe hoog te installeren.

Als uw schorsing zal in het midden van de kamer worden geplaatst, moet het op een minimumafstand van 2 vloer, 15 m.
Voor een lichtpunt is geplaatst op de top van een tafel om te eten, plaatst u hier op een hoogte tussen 65 cm tot 100 cm van uw tabel.
Voor zwevende plek boven een keukeneiland zullen de juiste hoogte 65 cm tot 100 cm van dit eiland.

Wanneer we spreken over ontwerp of moderne kroonluchter kroonluchter, beseffen u snel dat er veel verschillende keuzes, variërend van eenvoudige, strakke, minimalistische lamp tot de meest geavanceerde. Enkele voorbeelden van stijlen die u voor dit soort verlichting vinden zult.

Industriële kroonluchter:

Het is bedoeld om te herinneren van het industriële tijdperk van het einde van de XVIIIE eeuw. Met gloeilampen aankomst en massaproductie, de behoefte aan licht in deze planten geholpen aanzienlijk de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor een optimale en krachtige licht brengen.
Deze groeiende behoefte aan het ontwikkelen van zogenaamde armaturen industrie om nieuwe oplossingen aan de sector van verlichtings- en optimale licht maken met de oprichting van geëmailleerd reflector met verstelbare arm.
Wat is links, robuuste en opleggen, deze lampen combineren zichtbaar gewrichten te begeleiden hun lichtstroom met metalen tinten flikkert zilver ons te plaatsen in de nostalgie van de industriële jaar tonen.
Staalconstructie bestaande uit staal, werd hij in de afgelopen jaren de kroonluchter voor de retro en authentieke uitstraling gezocht.
Industriële glans past perfect in een keuken of in een loft of zal mengen ontwerp en robuustheid.

De Scandinavische glans:

Met zijn gemakkelijk herkenbaar design, draagt hij trots zijn zachte kleuren en pastel met gevoelige en formulieren ontwerpen.
Dit armatuur als edele materialen, soms uit een glazen globe met rekken van keramische lampen, soms gegoten metaal of komt om uit te voeren kleine houten details.
Scandinavische stijl wordt meer en meer aanwezig zijn wanneer over design kroonluchter, de knowhow en de weergave van de lampen brengt versheid naar de plaats waar het is geïnstalleerd.
Perfect voor het aankleden van een kleine ruimte, het kan gemakkelijk het vinden van zijn plaats in elke kamer. Hebben in een groep, zal het mogelijk maken een Scandinavische kroonluchter aan het resultaat gemakkelijk meer dan geweldig.

Kroonluchter bal:

Het is de ultieme vintage meubilair.
Als ik met je een kroonluchter papier of een tekenreeks kroonluchter praten, ben ik zeker dat het vertelt je iets. Deze vorm van licht voorziet in vele verschillende maten, variërend van kleine schorsing ontwerp aan de magie van globe koperen glans glas door de reflecties in de collectie van lampen trends die Tom Dixon biedt.
Aan de andere kant, u wilt weten een beetje zoetheid en lichtheid aan uw kinderkamer, de veer kroonluchter zal zijn ideaal om te machtigen van zijn universum.

En voor het modernisme zonder concessies, denk dat LED kroonluchter:

Deze technologie maakt het mogelijk maken van dunne en slanke lampen met deze type lamp, de LED kroonluchters bieden armaturen of de gloeilamp is onzichtbaar en wordt de illusie van een lamp of het licht wordt weergegeven als als bij toverslag.
De LED strips zijn plaats in alle armaturen, eenvoudig kunnen vinden, maar het is bijzonder goed geschikt voor de LED kroonluchter, armatuur biedt ook een aangename en niet-schitterende verlichting.

Onze selectie van armaturen voldoet aan alle stijlen bieden de keuze te maken van de juiste aankoop en tegen de beste prijs.
Wilt u meer informatie over het product dat u gelukkig zal maken, aarzel dan niet om ons te contacteren, we zullen graag al uw vragen beantwoorden.

Ontdek onze andere Hanglampen :

Design hanglamp

Slaapkamer Hanglampen

keuken Hanglampen

woonkamer hanglampen

Hanglamp Spot

0