Staande lamp Voet H160 cm

TOM-BSS02-6324

MaterialenMessing | Andere metalen | Metaal
kleurZwart | Goud
StijlDesign | Industrieel
FormulierRond
Lengte300 cm
Hoogte160 cm
Diameter50 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht42W
IP-indexIP20
SchakelaarJa
Garantie2 jaar
MarkTom Dixon
DesignerTom Dixon

Beschikbaarheid: 2 weken

1 280,45 € BTW Inb.


1 067,04 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Om een originele toets te geven aan uw woonkamer of eetkamer, zal deze prachtige vloerlamp zeker het gewenste effect geven. Van superieure kwaliteit, eenvoudig en tijdloos.
De Base vloerlamp biedt een ontspannen sfeer.
Bent u op zoek naar een lamp die zich perfect thuis voelt in een modern interieur, maar die ook kan worden geïntegreerd in een meer gezellige inrichting? Zoek niet verder en kies deze lamp. De matzwarte kleur en de goudkleurige matkoperen kap geven de lamp stijl en elegantie, terwijl hij zich toch gemakkelijk aanpast aan elk type meubel. U zult dus geen moeite hebben om een plaats te vinden om het te installeren. Deze vloerlamp is gemaakt van messing in een strakke en moderne stijl en heeft een aanzienlijke weerstand in geval van een schok of een huishoudelijk ongeluk. Bovendien is dit materiaal gemakkelijk te onderhouden. Met zijn aanzienlijke afmetingen, heeft hij een hoogte van 160 cm bij een breedte van 50 cm. De fabrikant is van plan de lamp uit te rusten met een E27-lamp die niet bij de armatuur is inbegrepen, zodat u het vermogen en de kleurtemperatuur kunt kiezen die u het beste uitkomen. U vindt een ruime keuze aan lampen die worden aangeboden als accessoires om uw lamp uit te rusten. Wanneer deze lamp brandt, brengt ze een lichtvermogen van 11W/75W voor 1055lm per lamp.
Behalve efficiënt, zal de extreme verfijning van deze vloerlamp ook volledig bijdragen tot de decoratie van uw interieur.
Accessoires
0