Binnenverlichting - wij bieden een grote collectie lampen aan het uitrusten van alle kamers van je huis!  

Prijs

1 € - 4191 €

Geavanceerd zoeken

Middellijn

0 - 215

Dimbaar als lamp OK

Bewegingsdetector

Valider les filtres
Er zijn 3029 producten.
Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 3029 items
Weergegeven: 1 - 60 van 3029 items

Interieur verlichting

De decorateurs en binnenhuisarchitecten stemt ermee in dat de Interieur verlichting hebben een grote plaats in een ruimte-indeling, evenals het meubilair. Het interieur lampen worden niet langer gebruikt alleen om te informeren maar ook te volume geven de ruimte verfraaien van een kamer, een muur, een plafond. Het licht moet combineren elegantie en prestaties. De binnenverlichting wordt niet alleen gebruikt om het licht diffuus, het is een bron van home decor. Alle vormen, alle dimensies en alle onderwerpen, er zijn noodzakelijkerwijs het interieur van de lamp van uw dromen.

Een veelheid van soorten Interieurlampen om te voldoen aan uw behoeften en uw smaken

Zijde licht is de online winkel van uw lamp, bieden wij u een ruime keuze aan lampen voor alle smaken en alle budgetten. Ook uw huis landscaping bestaat voor armaturen met verschillende functies variërend van de accent-lamp die een lamp door de sier licht worden zal zei de schorsing of de kroonluchter en de technische of functionele verlichting met inbegrip van de families van plafond Inbouw spot of schijnbare plek. De finishing touch zal geschieden door een muur die zal worden direct of indirect geleid tot moderne of meer klassieke stijl zoals een is van toepassing op stof kap.
Naast elegantie die zij aan uw interieur brengen, interieur inrichting bieden een warme sfeer en accentueren het uiterlijk goed bij u thuis. Inderdaad, zal zelfs het licht die geprojecteerd door de lamp je emoties en je humeur beïnvloeden. Dit omvat ook de intensiteit van het licht.
Regelmatig voegen we nieuwe verlichting te bieden altijd meer keuzes door te wijzen op de nieuwste trends. Als echter bij de voortzetting van uw navigatie, kunt u uw geluk onder onze selectie niet vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren, we zullen al het mogelijke doen om te reageren op uw verzoek.

De criteria voor de selectie voor het uitrusten van uw huis voor de beste binnenverlichting van de markt

Momenteel zijn er een veelheid van modellen van Interieurlampen die afhankelijk van het stuk, van de stijl van de lamp, type verlichting beschikbaar en de intensiteit van het licht variëren. Verschillende eigenschappen moeten worden ingevuld om te voldoen aan een goede binnenverlichting. De volgende lijst vindt de belangrijkste criteria en het belang om te weten uw licht voor uw huis:

De stijl van ontwikkeling

Momenteel zijn er vele stijlen van ontwikkeling. Het hangt af van familie en de stijl of de genoemde thema.

 1. De klassieke stijl
  Het is een tijdloze stijl, dat uw huis een comfortabel en geruststellende sfeer geeft. In deze stijl van ontwikkeling is het belangrijk om te kiezen voor een armatuur gemaakt van edele materialen. Een lamp in brons, messing, hout, glas... De ruimte kan worden uitgerust met een hanglamp of een schans met lampenkap. Als de hoogte van uw kamer toelaat, samengesteld de essentiële blijft uit kwasten in kristallen kroonluchter. Ongeacht uw definitieve keuze, de stijl van de armaturen gekozen in geen geval mag echter van industriële aard, kiezen voor een lichtpunt in de ambachtelijke en nette look.

 2. Moderne stijl
  Het is het huwelijk tussen minimalisme en moderniteit. Het is belangrijk in deze stijl van het interieur te brengen een vleugje ontwerp in de keuze van de armatuur te installeren. De lamp moet spelen op de subtiliteit tussen de structuur en de lichtbron. De lamp zal niet veranderen en zal vaak indirecte verlichting geven een effect van licht en schaduw. True Up & neer, een lamp met een bron van indirecte licht te geven van een spel van licht en schaduwen...
  Een ander nummer is denken over het onzichtbare en maken van magie. Door het plaatsen van een LED-hoofdband bijvoorbeeld achter een TVs met drie schappen of op de top van uw keukenmeubelen, brengt u naar uw kamer een dimensie en een nieuw perspectief, zonder de bron van licht. Dare kleuren of contrasten! Als u liever modern meubilair is licht of donkere Toon en een verfijnde decoratie, voel je vrij om een vleugje kleuren met uw lichte inrichtingen voor uw huis.
  Een Scandinavische stijl lamp gaat perfect.

 3. Overgangsperiode ontwerpstijl  
  Het is een stijl die het traditionele combineert en het moderne. Deze ontwikkeling is ideaal om te worden vergezeld van een moderne kroonluchter of een ontwerp van ophangingssystemen. Denk aan de zuivere vormen, tot lampen hebben een grafische spel uitnodigende uitstraling. Het is ook mogelijk om een grote kroonluchter zoals Vertigo van Constance Guisset schorsing thats zowel licht en lucht van alle beroemde ruimte op een subtiele manier. Tot slot liever heb ik een traditionele stijl zonder verzadigde, China, Azië dat sterk aan uw interieur toevoegen zal.

 4. De stijl van de moderne ontwikkeling
  Een stijl die de expertise oproept van de ontwerpers van morgen. In dit soort interieur, kiezen voor onderwerpen zoals geborsteld aluminium, kleur wit of zwart, het vierkant of rond. Een moderne lamp wordt vaak gekenmerkt door een minimalistische stijl met de minder ruimte mogelijk. Technologie zal worden gemarkeerd, kies een plafond led spots licht led inbouwarmatuur boete, een schorsing lamp muur geleid.
  Voor uw badkamer, chrome wordt trend en zal een tijdloze tintje bij de keuze van uw armatuur.

 5. De industriële stijl
  Het combineert de oude en de materialen gerecycled, raw, hij zal plukken van een oude schorsing of industriële, gepatineerd en versleten lamp en zien zelfs roestig. Deze stijl moet grondstoffen zoals metaal, zink of het beton verhogen. Tom Dixon lichten spreekt perfect deze trend, omdat ze combineren deze nieuwe industriële geest. De bekendste variaties zijn Beat lampen, conische of ovaal en geschilderde vormen buiten in een diep zwart, waardoor het contrast met het interieur in gehamerd goud. Het belang van deze schorsingen die woonachtig zijn in de nevenschikking van verschillende vormen een harmonieus geheel te maken.
  Als uw space stijl loft met open delen anderzijds is, plaats op uw werkruimte een bureaulamp type architect, het spel van de gelede wapens verhoging van industriële en retro uitstraling.

De kleur van de kamer

Het kleurenschema is ook belangrijk om te evalueren van de keuze van de gebruikte lamp. Interieur verlichting is belangrijk rekening te houden de helderheid op uw kamer en de kleur die u wilt markeren. Meer dan uw kamer donker zal zijn als u nodig hebt verschillende lichtbronnen. De temperatuur van de bollen zal ook van invloed op de weergave verkregen tussen de kleur van het stuk en de kleur door de lamp gegeven.

De hoeken van opslag en meubilair posities

Dit zijn de belangrijkste criteria in een goed interieur verlichting installatie in een huis. Inderdaad, je licht moet normaal, Markeer de play en niet maken het kijken verdrietig en verstoken van belang. Daarom moet uw meubels worden verlicht door lampen in harmonie met de positie en de stijl van uw meubels.

De locaties van uw stopcontacten

Het is ook belangrijk om te richten op de positie van de bestaande stopcontacten. Inderdaad, de plaats van deze aansluitingen moet keuze om te voorkomen dat zien draden via uw decoratie. Stopcontacten moeten worden geïnstalleerd in een discrete en functionele manier.
Als aan de andere kant, u met een bestaande installatie combineren moet, het is belangrijk om te pre bepaalt u de indeling van uw meubels om correct uw armaturen.

Een andere belangrijke factor

Weet het nut van de lamp die u kiest. Het is zinloos om te verhogen uw ruimte met een lamp die niet uw werkelijke behoeften. Deze lamp zal niet of weinig gebruikt en hoeft niet een andere roeping dan het stof. Aan de andere kant, brengt een zuiver decoratieve lamp, die moet voor het verlichten van een hele kamer niet u de gewenste macht. Het is belangrijk de tijd te nemen en vind uw gewoonten en uw behoeften voor het kopen van een lamp net voor de esthetische kant.
Ten slotte moeten de technische voorwaarden voor de installatie van verschillende lampen zorgvuldig worden bestudeerd om optimale verlichting. 

Wat zijn de soorten binnenverlichting

 • Het licht in de eetkamer
  Natuurlijk is het centrale punt voor de verlichting in een eetkamer de tafel. Het is dus duidelijk een lichtpunt rond deze centrale belang installeren. Dan worden de meubels en objecten die worden geplaatst in de buurt secundaire in de verlichting van de eetkamer. Het is ook mogelijk om te integreren een lantaarnpaal ontwerp ter verspreiding van de algemene en comfortabele licht.
  Als u wilt het oplichten van de tabel, is het het beste om te kiezen een kroonluchter die oproept van een rustige sfeer in de kamer. Deze schorsing moet worden gekozen op basis van de hoogte van de kamer en de grootte van de tabel. Het is altijd mogelijk om te verlagen van de hoogte van het licht maar niet te laag om niet te verblinden de gasten. De lamp moet ook niet worden geplaatst te hoog omdat het licht het licht op de tabel richten moet. Het is mogelijk voor het verlichten van de rest van de kamer door de muur schansen ter verbetering van de inrichting van uw kamer. Het is ook mogelijk om te installeren een lamp die wat extra licht zal brengen.

 • De binnenlandse armatuur voor post
  De eerste punten om te onthouden in het armatuur van binnenkomst is niet te verblinden, maar ook om gebieden van schaduwen te voorkomen. Als u beschikt over de vermelding van een hoog plafond, vervolgens het aansluiten van een schorsing of een elegante kroonluchter te benutten. Als u in plaats daarvan een vermelding met een standaard plafondhoogte, zal een plafondlamp doen om te voldoen aan een lichte en elegante stijl. Het is vermeldenswaard dat als uw vermelding rechtstreeks naar een trap gaat, is het ook interessant zijn om te verlichten uw markten door heldere vlekken. Waarom niet een markt te verlichten met een spot inbouw wand punctuating een licht op de markt en een ritme te geven aan uw trap. Dit punt van de veiligheid moet worden over het hoofd gezien ieder.

 • Het licht voor de kamer
  Het is belangrijk in deze kamer te geven een rustgevende en ontvankelijk voor de rest. Uitgeruste ook krachtige verlichting lamp met een koude temperatuur is volledig ontmoedigd. Plaats een lamp voorzien van verstelbare spots of een lampenkap plafondlamp met een diffuser wordt aanbevolen te zorgen voor een indirecte verlichting. Het is ook essentieel om te bepalen van de armaturen volgens uw gewoonten. Hebt u de gewoonte van het lezen in bed, zal een bed lamp of een muur hoofdeinde met het lezen van type licht doen. Als u regelmatig televisie kijken, zal een lamp voorzien van een dimmer zijn ideaal om een kleine bron van licht.

 • Het competitieprogramma voor de keuken
  Keuken is onderdeel van de belangrijkste onderdelen van het huis. Om goede verlichting op uw werkplan, kiest u ' ingebouwde en verstelbare plekken in LED. Neemt u uw maaltijden in uw keuken, zijn de tips vrij veel het zelfde als die van de eetkamer. Het is raadzaam om te kiezen voor een schorsing of een spelletjes van kleine schorsingen s brengen een voldoende hoeveelheid licht aan de gasten.

 • Het competitieprogramma voor de woonkamer
  Vermijd de intense lichten zoals kroonluchters of plafond verlichting voor de woonkamer. De verlichting moet rustig en indirecte. Vast voor dit stuk een lantaarnpaal, appliques, lampen te vragen en als er een TV in uw woonkamer. Overwegen om een lamp achter de TV voor het comfort van de ogen.

Oneindige keuzes van binnenverlichting te voldoen aan uw eisen

Luminary online winkels, ze zijn tientallen momenteel op het internet. Stel je, dan, de keuze van de armaturen die u hebt. Onder hen, zijde licht, biedt onze site een breed scala van binnenlandse zaken lampjes die zijn vervaardigd met zorg en respect van Europese kwaliteitsnormen.

0