Interieur verlichting  

(Er zijn 4096 producten.)

Filtres

Prijs

0 € - 7200 €

Afstandsbediening verstrekt

In hoogte verstelbaar

Lengte

0 cm - 1075 cm

Breedte

0 cm - 480 cm

Hoogte

0 cm - 400 cm

Middellijn

2 - 215

Dikte - Diepte

0 cm - 125 cm

Kracht

0 w - 1120 w

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 4096 items
Weergegeven: 1 - 60 van 4096 items

Binnenverlichting - wij bieden een grote collectie lampen aan het uitrusten van alle kamers van je huis!

Decorateurs en interieurontwerpers zijn het erover eens dat interieurverlichting een belangrijke plaats inneemt in het ontwerp van een ruimte, net als meubels. Interieurlampen worden niet meer alleen gebruikt voor de verlichting, maar ook om de ruimte volume te geven en een ruimte, een muur, een plafond te verfraaien. De armatuur moet elegantie en prestaties combineren. Binnenverlichting wordt niet alleen gebruikt om licht te verspreiden, het is een echte bron van decoratie voor de woning. In alle vormen, maten en materialen is er vast en zeker de binnenlamp van uw dromen.

Een veelheid aan categorieën van interieurlampen om aan uw behoeften en smaak te voldoen

Côté Lumière is uw online verlichtingswinkel, wij bieden een breed scala aan lampen voor alle smaken en budgetten. De opstelling van uw interieur is ook samengesteld uit armaturen met verschillende functies, variërend van de hulplamp, die een lamp zal zijn om te poseren tijdens het passeren van de sierarmatuur bekend als de ophanging of de kroonluchter en de technische of functionele verlichting met inbegrip van de families samengesteld uit plafondlamp, inbouwspots of schijnwerpers. De finishing touch wordt gebracht door een wandlamp die direct of indirect, in moderne stijl of meer klassiek als een wandlamp met stoffen lampenkap wordt geleid.
Naast de elegantie die ze in uw interieur brengen, bieden de interieurlampen een warme sfeer en accentueren ze het welzijnsaspect van uw huis. Zelfs het licht dat door de lamp wordt geprojecteerd zal invloed hebben op je emoties en je stemming. Dit omvat ook de intensiteit van het licht.
We voegen regelmatig nieuwe lampen toe om u meer keuze te bieden door de nieuwste trends te benadrukken. Als u echter niet kunt vinden wat u zoekt in onze selectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen.

De te hanteren selectiecriteria om uw woning uit te rusten met de beste binnenverlichting op de markt

Op dit moment zijn er een veelvoud aan interieurlampmodellen die variëren afhankelijk van de ruimte, de stijl van de lamp, het type van de aangeboden verlichting en de intensiteit van het aangeboden licht. Er zijn verschillende eigenschappen waaraan moet worden voldaan om een goede binnenverlichting te maken. In de volgende lijst vindt u de belangrijkste criteria en aandachtspunten waarmee u rekening moet houden bij de keuze van de juiste armatuur voor uw woning:

Ontwerpstijl

Op dit moment zijn er veel verschillende inrichtingsstijlen. Dit varieert afhankelijk van het gezin en de stijl of het thema.

 1. De klassieke inrichtingsstijl
  Het is een tijdloze stijl die uw interieur een comfortabele en geruststellende sfeer geeft. In deze stijl van inrichting is het belangrijk om te kiezen voor een armatuur van edele materialen. Een lamp in brons, messing, hout, glas... De ruimte kan worden uitgerust met een hanglamp of een wandlamp met een lampenkap. Als de hoogte van uw kamer het toelaat, is de kroonluchter met kristallen hangers een must. Wat uw uiteindelijke keuze ook is, de gekozen stijl van licht mag in geen geval van een industrieel type zijn, kies voor een licht met een handgemaakte en nette uitstraling

 2. Hedendaagse stijl
  Het is het huwelijk tussen minimalisme en moderniteit. In deze stijl van interieurontwerp is het belangrijk om een vleugje design te brengen in de keuze van het te installeren armatuur. De lamp moet spelen met de subtiliteit tussen de structuur en de lichtbron. De lamp zal niet zichtbaar zijn en zal vaak een indirecte verlichting geven om een schaduw- en lichteffect te geven. Breng Up & Down aan, een lamp met een indirecte lichtbron om een spel van licht en schaduw te geven.
  Een andere manier is om na te denken over het onzichtbare en magie te creëren. Door bijvoorbeeld een LED-strip achter een TV-meubel of bovenop uw keukenmeubel te plaatsen, brengt u een nieuwe dimensie en een nieuw perspectief in uw kamer, zonder dat u de lichtbron hoeft te onthullen. Durf kleuren of contrasten te gebruiken! Heeft u gekozen voor moderne meubelen in lichte of donkere tinten en een verfijnde decoratie, aarzel dan niet om een vleugje kleur toe te voegen aan uw interieurverlichting.
  Een lamp in Scandinavische stijl zal een genot zijn

 3. De overgangsontwerpstijl
  Het is een stijl die het hedendaagse en het traditionele vermengt. Dit ontwerp is ideaal om vergezeld te gaan van een moderne kroonluchter of een design hanglamp. Denk aan pure vormen, lampen die een grafisch spel op het oog hebben. Het is ook mogelijk om een grote kroonluchter te plaatsen, zoals de Vertigo hanglamp van Constance Guisset, die zowel licht als luchtig is en tegelijkertijd de ruimte subtiel inricht. Geef ten slotte de voorkeur aan een traditionele stijl zonder verzadigde versiering, wat uw interieur aanzienlijk zwaarder zal maken

 4. De moderne inrichtingsstijl
  Een stijl die de knowhow van de decorateurs van morgen oproept. Kies in dit type interieur voor materialen zoals geborsteld aluminium, witte of zwarte tinten, vierkante of ronde vormen, etc. Een moderne lamp wordt vaak gekenmerkt door een minimalistische stijl die zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. De techniek wordt naar voren gebracht, kies voor een led-plafondlamp, led-inbouwspots, een fijne lichtophanging, een led-wandlamp.
  Voor uw badkamer wordt chroom weer trendy en brengt het een tijdloos tintje in de keuze van uw licht

 5. De industriële stijl
  Deze associeert oude en gerecycleerde, grondstoffen, het zal gaan zoeken naar een oude ophanging of een industriële lamp, gepatineerd en versleten en zelfs verroest. Deze stijl moet grondstoffen zoals metaal, zink of beton accentueren. De armaturen van Tom Dixon drukken deze trend perfect uit omdat ze deze nieuwe industriële geest combineren. De bekendste variaties zijn de Beatlampen, conisch of ovaal van vorm en aan de buitenkant geschilderd in een diepzwarte kleur die contrasteert met het gehamerde gouden interieur. Het belang van deze ophangingen ligt in het naast elkaar plaatsen van de verschillende vormen om zo een harmonieus geheel te creëren.
  Als uw ruimte zolderstijl is met ruimtes die open zijn voor elkaar, dan zal het spel van gearticuleerde armen het industriële en retro aspect accentueren.

De kleur van de kamer

Het kleurenspel is ook belangrijk om de keuze van de gebruikte lamp te weten te komen. Het is belangrijk om bij de binnenverlichting rekening te houden met de helderheid van uw kamer en de kleur die u wilt accentueren. Hoe donkerder je kamer, hoe meer verschillende lichtbronnen je nodig hebt. De temperatuur van de lampen heeft ook invloed op de kleur van de ruimte en de kleur die de lamp geeft.

Opberghoeken en meubelposities

Dit zijn belangrijke criteria bij de installatie van een goede binnenverlichting in een huis. Inderdaad, uw armatuur moet normaal gesproken de ruimte markeren en er niet triest en onbelangrijk uitzien. Daarom moeten uw meubels worden verlicht met lampen die in harmonie zijn met de positie en de stijl van uw meubels.

De locaties van uw stopcontacten

Het is ook belangrijk om zich te concentreren op de positie van bestaande stopcontacten. Inderdaad, de positie van deze stopcontacten moet goed gekozen worden om te voorkomen dat er elektrische draden door uw decoratie heen lopen. De stopcontacten moeten dus op een discrete en functionele manier worden geïnstalleerd.
Indien u daarentegen moet combineren met een bestaande installatie, zal het belangrijk zijn om de lay-out van uw meubilair vooraf te bepalen om uw verlichtingsarmaturen op de juiste manier te kunnen plaatsen.

Een andere belangrijke factor

Ken het doel van de lamp die u kiest. Het is inderdaad nutteloos om je ruimte te belasten met een lamp die niet voldoet aan je echte behoeften. Deze lamp zal weinig of niet gebruikt worden en zal geen ander doel hebben dan het verzamelen van stof. Aan de andere kant zal een puur decoratieve lamp die een hele kamer moet verlichten niet het gewenste vermogen leveren. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen en na te denken over uw gewoontes en behoeften voordat u een lamp koopt, alleen voor de esthetische kant.
Tot slot moeten de juiste technische voorwaarden voor de installatie van de verschillende lampen zorgvuldig worden bestudeerd om een optimale verlichting te geven

Welke soorten binnenverlichting zijn er beschikbaar?

 • De armatuur in de eetkamer
  Het centrale punt dat in een eetkamer moet worden verlicht is uiteraard de tafel. Het ligt dan ook voor de hand om rond dit brandpunt een armatuur te installeren. Vervolgens worden meubels en voorwerpen die in de buurt zijn geplaatst, ondergeschikt gemaakt aan de verlichting van de eetkamer. Het is ook mogelijk om een design vloerlamp te integreren om een algemeen en comfortabel licht te verspreiden.
  Om de tafel te verlichten, kunt u het beste een kroonluchter kiezen die een rustige sfeer in de kamer oproept. Deze kroonluchter moet worden gekozen op basis van de hoogte van de kamer en de grootte van de tafel. Het zal altijd mogelijk zijn om de hoogte van de armatuur te verlagen, maar niet te laag om de gasten niet te verblinden. De lamp moet ook niet te hoog worden geplaatst omdat het licht op de tafel moet worden geconcentreerd. Het is mogelijk om de rest van de kamer te verlichten met wandlampen om de decoratie van uw kamer te verbeteren. Het is ook mogelijk om een tafellamp te installeren die voor extra verlichting kan zorgen

 • De ingangsarmatuur
  De eerste punten die in de ingangsarmatuur moeten worden onthouden, zijn niet om te verblinden, maar ook om schaduwrijke plekken te vermijden. Als u een plafondhoge ingang heeft, moet u deze benutten door er een hangende of elegante kroonluchter aan te hangen. Heeft u daarentegen een ingang met een standaard plafondhoogte, dan is een plafondlamp een goede oplossing voor een elegante en lichte stijl. Het moet worden opgemerkt dat als uw ingang direct naar een trap leidt, het ook interessant is om uw treden te verlichten met lichtpunten. Waarom verlicht u niet elke andere trede met een inbouwspots die een licht op de trede laten schijnen en een ritme geven aan uw trap? Dit veiligheidspunt mag in geen geval worden verwaarloosd

 • De armatuur voor de ruimte
  Het is belangrijk om in deze ruimte een rustgevende en ontvankelijke sfeer te geven. Te krachtige verlichting met gloeilampen met een koude temperatuur is absoluut af te raden. Het plaatsen van een lamp met richtlijnwerpers of een plafondkap met een diffusor wordt aanbevolen om indirecte verlichting te bieden. Het is ook essentieel om de verlichtingsarmaturen te bepalen volgens uw gewoontes. Als u gewend bent om te lezen in bed, zal een bedlampje of een wandlamp van het type hoofdeinde met een leeslampje de truc doen. Als u regelmatig TV kijkt, is een tafellamp met een dimschakelaar ideaal om een kleine lichtbron te voorzien

 • De keukenlamp
  De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in het huis. Om goede verlichting op uw werkblad te hebben, kiest u voor inbouw- en richtingsgebonden LED-spots. Als u uw maaltijden in uw keuken eet, zijn de tips ongeveer hetzelfde als die voor de eetkamer. Het is raadzaam om te kiezen voor een hanglamp of een setje kleine hanglampen die voldoende licht geven voor de gasten

 • De armatuur voorde woonkamer
  Vermijd voor de woonkamer felle verlichting zoals kroonluchters of plafondverlichting. De verlichting moet ontspannend en indirect zijn. Neem voor deze kamer een vloerlamp, wandlampen, tafellampen en of er een televisie in uw woonkamer staat. Denk aan het plaatsen van een lamp achter de TV voor het comfort van de ogen.

Eindeloze keuzes van binnenverlichting om aan uw eisen te voldoen

Er zijn tientallen online verlichtingswinkels op het internet. Stelt u zich dan de keuze van de verlichtingsarmaturen voor die u ter beschikking staan. Onder hen, Côté Lumière, presenteert onze site een breed scala aan interieurverlichtingsarmaturen die zorgvuldig zijn gefabriceerd en voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

0